Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως το site που παρέθεσες δε δείχνει και πολύ εύχρηστο.

Εγώ ενίοτε χρησιμοποιώ το killdeal.gr, το οποίο όμως έχει μόνο τα προϊόντα σε έκπτωση, και πάλι έχω δει ότι δεν είναι απολύτως ενημερωμένο.

Αλλά μπορείς να βάλεις στα φίλτρα τις μάρκες που σε ενδιαφέρουν και να σου βγάλει ό,τι βλέπει σε προσφορά και πού.

Δημοσ.

Μπορείς να δεις στο Pockee,  για τα super που έχει σου έχει σύγκριση τιμών,  μην το δένεις όμως κόμπο,  πληρώνεται για αυτό

Μερικές φορές που το έχω κάνει χρήση βρήκα την καλύτερη τιμή για προϊόν,  άλλες δεν το έχει καν καθώς δεν είναι σε προσφορά.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, katerina200 είπε

Ποιο θεωρείτε το πιο φθηνό και το πιο ακριβό σουπερμάρκετ; 

Χωρις να υπαρχουν χαωδεις διαφορες αλλα μονον οριακες, κατα τη γνωμη μου πιο φθηνο το lidl πιο ακριβο ο βασιλοπουλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sdikr είπε

Μπορείς να δεις στο Pockee,  για τα super που έχει σου έχει σύγκριση τιμών,  μην το δένεις όμως κόμπο,  πληρώνεται για αυτό

Μερικές φορές που το έχω κάνει χρήση βρήκα την καλύτερη τιμή για προϊόν,  άλλες δεν το έχει καν καθώς δεν είναι σε προσφορά.

Pockee κανανε σχετικά πρόσφατα ολική ανανέωση στο app και έχει γίνει έχει τελείως δύσχρηστο για εμένα, ουσιαστικά έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ.

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
9 hours ago, katerina200 said:

Ποιο θεωρείτε το πιο φθηνό και το πιο ακριβό σουπερμάρκετ; 

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, κάποια s/m είναι ακριβότερα σε κάποια είδη ενώ είναι φτηνότερα σε κάποια άλλα, και σχεδόν πάντα οι διαφορές είναι πολύ μικρές.

Αν θέλεις να κάνεις καλό στην τσέπη σου, το πιο αποδοτικό είναι να κυνηγάς προσφορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...