Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 687
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

«Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»: Ξέμεινε και πάλι από χρήματα - Τι θα γίνει;

https://www.carandmotor.gr/electric/nea/kinoymai-ilektrika-3-xemeine-kai-pali-apo-hrimata

Γελάμε που έδωσαν και παράταση μέχρι 30 Ιουνίου 2025, όταν 3 μήνες ήταν παγωμένο το πρόγραμμα, μπήκαν κάποια χρήματα και έφυγαν σε λίγες μέρες, ενώ έχουν μείνει ακόμα χωρίς έγκριση ήδη αγοραστές, και δεν νοείται πλέον αγορά καινούριου ηλεκτρικού με επιδότηση.

Στο ενδιάμεσο έπεσα και σε αυτό.

https://www.carandmotor.gr/nea/poia-epidotisi-mamoyth-katargeitai-amesa

Δημοσ.

Είναι πιθανό, πάντως, με αυτή την παράταση που έδωσαν μέχρι 30 Ιουνίου 2025 στο ΚΗ3, να συνεχίσει η «παγωμένη» κατάσταση που ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται από το Νοέμβριο του 2024, και να έδωσαν την παράταση για να έχουν χρόνο να πάρουν απόφαση για το επόμενο πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τις καθυστερήσεις εφαρμογής του επόμενου, πολύ πιθανό να πάμε για σχεδόν 1 χρόνο μια επιδότησης για ηλεκτρικά που «σέρνεται».

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια γνωστή μου θέλει να κάνει αίτηση στο πρόγραμμα για επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου. Μπορεί να συνεννοηθεί με κατάστημα και να αγοράσει off the record συμβατικό ποδήλατο (χωρίς μπαταρία) και να φαίνεται ότι πήρε ηλεκτρικό ώστε να επιδοτηθεί; Ξερει κανείς τι διαδικασία χρειάζεται για να γίνει αυτό;

• Confused 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πεις στην γνωστή σου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό, καθώς για να επωφεληθεί από την επιδότηση θα πρέπει το κατάστημα να της δώσει απόδειξη αγοράς, πιστοποιητικό CE και βεβαίωση ότι το αγορασμενο ποδήλατο είναι ηλεκτρικό χωρίς χειρογκαζο 

Ποιος θα βάλει το κεφάλι του στον ντορβά να τα παραποιήσει αυτά τα έγγραφα;

+1 για την προσπάθεια εξαπάτησης πάντως, αθάνατη ελληνική ραγιαδιλα 

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 5
  • Thanks 2
  • Haha 2
Δημοσ.
1 hour ago, Miky_Maou said:

Μια γνωστή μου θέλει να κάνει αίτηση στο πρόγραμμα για επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού ποδηλάτου. Μπορεί να συνεννοηθεί με κατάστημα και να αγοράσει off the record συμβατικό ποδήλατο (χωρίς μπαταρία) και να φαίνεται ότι πήρε ηλεκτρικό ώστε να επιδοτηθεί; Ξερει κανείς τι διαδικασία χρειάζεται για να γίνει αυτό;

Μπράβο αυτές είναι σωστές νότιοβαλκανικές σκεψεις. Να δούμε πως θα φάμε καμία επιδότηση.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ.

Μια πρώτη ανεπίσημη πληροφορία για το Κινούμαι Ηλεκτρικά 4 που ετοιμάζεται, είναι ότι η ανώτερη επιδότηση στα αυτοκίνητα θα είναι 6000 ευρώ, σε αντίθεση με τα 9000 ευρώ του ΚΗ3.

Δημοσ.

Μιας και το ήρθε πάλι το θέμα στις ειδοποιήσεις μου.

Την Δευτέρα κατάφερα να περάσω με autoclicker το επαγγελματικό ενός φίλου. Μην χάνετε τις ελπίδες σας λοιπόν και σπαμάρετε ανελέητα.

Η επέκταση που χρησιμοποιώ στον firefox είναι αυτή:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/autoclicker-automatic-tap/

Πρέπει να υπάρχει συνέχεια αδιάκοπη σύνδεση στο Internet γιατί πετάει διάφορα παράθυρα ή στην χειρότερη θα αποσυνδεθείτε:

• Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι εγκρίθηκαν πληρωμές για το ΚΗ2.

Γίνεται να πληρώνονται ακόμα πληρωμές για το περσινό πρόγραμμα, ενώ πάμε για λήξιμο του υπάρχοντος ΚΗ3;  😂

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε

Κάπου διάβασα ότι εγκρίθηκαν πληρωμές για το ΚΗ2.

Γίνεται να πληρώνονται ακόμα πληρωμές για το περσινό πρόγραμμα, ενώ πάμε για λήξιμο του υπάρχοντος ΚΗ3;  😂

Στην Ελλάδα 2,0 όλα γίνονται. Πιστεύω ότι πρώτα θα αποσυρθούν τα αυτοκίνητα μας και ύστερα θα πάρουμε τα χρήματα που μας έταξαν :P

Επεξ/σία από manolis940
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθώς είναι γνωστό ότι το πρόγραμμα δεν έχει πια πόρους αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει η ημερομηνία λήξης, όλοι όσοι παραγγέλνουν αυτή τη στιγμή ηλεκτρικά περιμένουν κάποια επιπλέον οικονομική ένεση ή έχουν αποδεχτεί ότι δεν θα πάρουν επιδότηση; Κάθε μέρα ταξινομούνται αρκετά αυτοκίνητα και δεν έχω καταλάβει πως θα πάρουν επιδότηση όλοι αυτοί οι αγοραστές.

Επεξ/σία από newlynx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ποσο δεσμευεται οταν κανεις την αιτηση η οταν παει προς πληρωμη?

Εχω κανει αιτηση για ποδηλατο εδω και καιρο και επειδη βλεπω καθε μερα να πεφτει το ποσο να ειμαι ησυχος η θα παιξει κανα ακυρο αν τελειωσουν και εκει τα λεφτα?

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
2 hours ago, imr said:

To ποσο δεσμευεται οταν κανεις την αιτηση η οταν παει προς πληρωμη?

Εχω κανει αιτηση για ποδηλατο εδω και καιρο και επειδη βλεπω καθε μερα να πεφτει το ποσο να ειμαι ησυχος η θα παιξει κανα ακυρο αν τελειωσουν και εκει τα λεφτα?

κι εγω για ποδηλάτο εκανα καπου τελη Φλεβαρη και τωρα μου την επεστρεψαν και ειλικρικα δεν εχω καταλαβει γιατι

Οποτε αν δεν εισαι 100% σιγουρος, υπολογισε και καναδυο περα δωθε

Για να ειμαι ειλικρινης ομως τα λεφτα για ηλεκτρικα ποδηλατα δεν εξαντλουνται τοσο γρηγορα, οποτε πιστευω καποια στιγμη θα τα παρουμε

Για το 1 τι να βαλω, το εχω πληρωσει με πιστωτικη, ειχα βαλει την αποδειξη αλλα δεν τους αρεσει. Τι εννοουν αποδεικτικο αγορας? Αυτο δεν ειναι η αποδειξη?

Για το 2 δεν εχω καταλαβει τι χτυπαει, εχω κανει κανονικα ΥΔ με το κειμενο του παραρτηματος και γνησιο της υπογραφης

Η αίτηση σας με μοναδικό ψηφιακό κωδικό  εκκρεμεί σε στάδιο διενέργειας ελέγχου. Προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της θα πρέπει να υποβάλλετε υποχρεωτικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος:

1. Αποδεικτικό καταβολής του τιμήματος αγοράς με εμφανή τα στοιχεία πίστωσης και χρέωσης, (αριθμός και δικαιούχος λογαριασμού). Σημειώσατε ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η αποπληρωμή όλου το τιμήματος αγοράς με μετρητά. Έχετε αναρτήσει την απόδειξη αγοράς και όχι την το αποδεικτικό πληρωμής.

2. Εκ νέου την Υπεύθυνη δήλωση από τον αιτούντα, προς το Αυτοτελές Τμήμα Ηλεκτροκίνησης Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,(με γνήσιο της υπογραφής ή να έχει εκδοθεί από το gov.gr) ότι το όχημα για το οποίο αιτείται επιδότησης δεν φέρει κανέναν μηχανισμό προώθησης πλην των πεταλιών και δεν θα υποστεί καμία μετατροπή στο διάστημα που οφείλει να το έχει στην κατοχή του σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος: • δεν είναι δυνατή η προσκόμιση δικαιολογητικού του Παραρτήματος Ι για την κάλυψη των όρων και προϋποθέσεων υπαγωγής στο Πρόγραμμα, που να φέρει ημερομηνία μεταγενέστερη της ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, πλην αυτών που έχουν διευκρινιστικό και μόνο χαρακτήρα, και • τα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομιστούν εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την λήψη του παρόντος μηνύματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...