Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως συμφωνω, πως/γιατι επιτρεπεται να διαφημιζουν  κρατικη επιδοτηση (ειτε την παρεις ειτε δεν την παρεις)  στα 9κ ενω αυτο που ισχυει ειναι στα 3κ. Δεν ειναι παραπλανητικο και παρανομο;

Ειναι σαν να πηγαινεις σουπερμαρκετ και να εχει στο ραφι εκπτωση 50% και στο ταμειο να σου λενε, ε ξερετε ηταν για λιγα κομματια και τωρα ισχυει εκπτωση 10% που φαινεται στο συστημα αλλα δεν εχουμε κανει την αλλαγη στο ραφι

• Like 1
  • Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekboy είπε

εγω παντως συμφωνω, πως/γιατι επιτρεπεται να διαφημιζουν  κρατικη επιδοτηση (ειτε την παρεις ειτε δεν την παρεις)  στα 9κ ενω αυτο που ισχυει ειναι στα 3κ. Δεν ειναι παραπλανητικο και παρανομο;

Ειναι σαν να πηγαινεις σουπερμαρκετ και να εχει στο ραφι εκπτωση 50% και στο ταμειο να σου λενε, ε ξερετε ηταν για λιγα κομματια και τωρα ισχυει εκπτωση 10% που φαινεται στο συστημα αλλα δεν εχουμε κανει την αλλαγη στο ραφι

Μα αυτή τη στιγμή το ΚΗ3 δίνει 8Κ βασικά μέγιστο + 1Κ αν είσαι κάτω των 29. Το ΚΗ3 τρέχει αυτή την στιγμή δεν είναι κλειστό. Αν ακυρωθεί μία αίτηση θα μπουν ξανά τα χρήματα πίσω στον προϋπολογισμό και θα μπορεί κάποιος να πατήσει υποβολή. Το 3Κ είναι κάτι που απλώς είδαμε σε διάφορα ειδησεογραφικά. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα(ή τουλάχιστον εγώ δεν το έχω δει). 

Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να μιλήσει για παράνομο αλλά σίγουρα είναι ανήθικο να μην αναφέρετε τουλάχιστον αυτό, ειδικά όταν πας στον έμπορα και σου φουσκώνει τα μυαλά με την επιδότηση. 

Δημοσ.

Κάτι ακόμα αφού μου την δείχνει ανοιχτή και με 9κ είπα να δοκιμάσω την τύχη μου, αλλά όντως άσχετος, δε με αφήνει να κάνω υποβολή γιατί ζητάει απόδειξη αυτοκινήτου ότι αγοράστηκε, πρώτα γίνεται η αγορά και μετά η αίτηση; έτσι ήταν πάντα; γιατί έχω την εντύπωση μπορούσες να κάνεις την αίτηση και μετά να ψάξεις στην αγορά μέχρι να βγει η έγκριση ή η απόρριψη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, revyien είπε

Κάτι ακόμα αφού μου την δείχνει ανοιχτή και με 9κ είπα να δοκιμάσω την τύχη μου, αλλά όντως άσχετος, δε με αφήνει να κάνω υποβολή γιατί ζητάει απόδειξη αυτοκινήτου ότι αγοράστηκε, πρώτα γίνεται η αγορά και μετά η αίτηση; έτσι ήταν πάντα; γιατί έχω την εντύπωση μπορούσες να κάνεις την αίτηση και μετά να ψάξεις στην αγορά μέχρι να βγει η έγκριση ή η απόρριψη 

Έτσι ήταν πάντα! Ακόμη όμως και να το αγοράσεις τώρα και να φτάσεις στο τέλος για υποβολή θα σου πει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια αυτή την στιγμή και να προσπαθήσεις ξανά αργότερα.

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε να δούμε, θα κάνω την αίτηση αν κάποτε με αφήσει και βλέπουμε ίσως πάρω έστω τα 3000

Επεξ/σία από revyien
Δημοσ.

Μετά τα δημοσιεύματα για την αλλαγή των ποσών στο ΚΗ3 δεν βγήκε τελικά επίσημη κυβερνητική απόφαση. Κάνω λάθος;
Υποψιάζομαι περιμένουν το τέλος του προγράμματος στο τέλος του μήνα για να κάνουν ανακοινώσεις.
Πάντως θα απαιτηθεί μεγάλο ποσό για να καλύψει και αυτούς του ΚΗ3 (έστω και με 3000€) ώστε να έχει νόημα το νέο πρόγραμμα και να μπορέσει να κινηθεί ικανοποιητικά.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, newlynx είπε

Μετά τα δημοσιεύματα για την αλλαγή των ποσών στο ΚΗ3 δεν βγήκε τελικά επίσημη κυβερνητική απόφαση. Κάνω λάθος;
Υποψιάζομαι περιμένουν το τέλος του προγράμματος στο τέλος του μήνα για να κάνουν ανακοινώσεις.
Πάντως θα απαιτηθεί μεγάλο ποσό για να καλύψει και αυτούς του ΚΗ3 (έστω και με 3000€) ώστε να έχει νόημα το νέο πρόγραμμα και να μπορέσει να κινηθεί ικανοποιητικά.

Αν έχεις υποβάλει αίτηση στο ΚΗ3 θα πάρεις κανονικά τα χρήματα σου ακόμη και μετά το πέρας του προγράμματος. Εκτός και αν εννοείς αυτούς που την περίοδο του ΚΗ3 αγόρασαν ηλεκτρικό και δεν υπέβαλαν αίτηση. Εδώ δεν ξέρουμε καν αν θα είναι μέσα όλοι. Το επόμενο ΚΗ3 μπορεί να ανοίξεις για όσους αγόρασαν αμάξι για παράδειγμα απ' τον Μάιο του 2025. Οπότε από κει και πίσω όποιος δεν έχει καταφέρει να κάνει αίτηση να μην πάρει ποτέ επιδότηση. 

• Like 1
Δημοσ.

@manolis940 απλά τονίζω ότι επίσημη απόφαση δεν έχει βγει, αυτά που αναφέρεις είναι αυτά που έχω καταλάβει και εγώ από δημοσιεύματα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως, αν παραμείνει το ίδιο πλαίσιο προγράμματος, απλά με μειωμένα τα ποσά ... παραμένει το πρόβλημα ότι αγοράζεις ηλεκτρικό χωρίς να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις την επιδότηση.

Μάπα το «καρπούζι».

Καλύτερα να έληγαν οριστικά τα προγράμματα αυτά και να αφήναμε τις αντιπροσωπείες να εφαρμόσουν ανταγωνιστική εμπορική πολιτική.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε

Πάντως, αν παραμείνει το ίδιο πλαίσιο προγράμματος, απλά με μειωμένα τα ποσά ... παραμένει το πρόβλημα ότι αγοράζεις ηλεκτρικό χωρίς να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις την επιδότηση.

Μάπα το «καρπούζι».

Καλύτερα να έληγαν οριστικά τα προγράμματα αυτά και να αφήναμε τις αντιπροσωπείες να εφαρμόσουν ανταγωνιστική εμπορική πολιτική.

αν εχω καταλαβει καλα με το νεο προγραμμα δεν θα υπαρχει δεξαμενη χρηματων του τυπου "οποιος προλαβε τον κυριο ειδε"

απλα θα κανεις αιτηση και εφοσον εισαι εντος χρονικου πλαισιου (και οχι χρηματικου πλεον) θα παιρνεις την επιδοτηση. το ποσο αλλωστε ειναι επιτηδες τοσο μικρο για να μειωθει αρκετα και ο ογκος αιτησεων. η αποσυρση ειναι μηδαμινη, σχεδον οτιδηποτε εχει ροδες πιανει παραπανω και τα 3κ ειναι ψιχουλα για οποιονδηποτε κοιταει αμαξια που δεν ειναι κινεζικα και μικρα. 

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Γρήγορη ερώτηση: κατάφερα να υποβάλλω την αίτησή μου τον Μάιο. Πριν λίγες μέρες μου ζητήθηκαν κάποιες τροποποιήσεις, τις οποίες έκανα κι υπέβαλλα ξανά την αίτηση. Ωστόσο, παρατήρησα εκ των υστέρων ότι η απόδειξη που έχω ανεβάσει στο σύστημα, δεν αναφέρει το όνομά μου και τον ΑΦΜ μου. Αναφέρει ημερομηνία, Α/Α και σειρά, όπως και τον αριθμό πλαισίου. Η απόδειξη αυτή μου στάλθηκε από το ecos invoicing, όπου αν τη δω online γράφει τα στοιχεία μου. Όταν την αποθήκευσα ως pdf, τα αφαίρεσε για κάποιο λόγο 

Η ερώτηση τώρα: Ο αξιολογητής δε θα ζητούσε και διαφορετική απόδειξη, όταν μου γύρισε πίσω την αίτηση για τις τροποποιήσεις; Κι αν το δει τώρα ας πούμε, και δεν του κάνει, θα μου ακυρώσει την αίτηση ή θα ζητήσει την απόδειξη με τα στοιχεία εμφανή;

Να σημειωθεί ότι έχω ανεβάσει την σύμβαση δανείου, η οποία αναφέρει τον αριθμό πλαισίου που αγοράστηκε και φυσικά το όνομά μου, ΑΦΜ κλπ.

Έχει καμιά ιδέα κανείς;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kats6033 είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Γρήγορη ερώτηση: κατάφερα να υποβάλλω την αίτησή μου τον Μάιο. Πριν λίγες μέρες μου ζητήθηκαν κάποιες τροποποιήσεις, τις οποίες έκανα κι υπέβαλλα ξανά την αίτηση. Ωστόσο, παρατήρησα εκ των υστέρων ότι η απόδειξη που έχω ανεβάσει στο σύστημα, δεν αναφέρει το όνομά μου και τον ΑΦΜ μου. Αναφέρει ημερομηνία, Α/Α και σειρά, όπως και τον αριθμό πλαισίου. Η απόδειξη αυτή μου στάλθηκε από το ecos invoicing, όπου αν τη δω online γράφει τα στοιχεία μου. Όταν την αποθήκευσα ως pdf, τα αφαίρεσε για κάποιο λόγο 

Η ερώτηση τώρα: Ο αξιολογητής δε θα ζητούσε και διαφορετική απόδειξη, όταν μου γύρισε πίσω την αίτηση για τις τροποποιήσεις; Κι αν το δει τώρα ας πούμε, και δεν του κάνει, θα μου ακυρώσει την αίτηση ή θα ζητήσει την απόδειξη με τα στοιχεία εμφανή;

Να σημειωθεί ότι έχω ανεβάσει την σύμβαση δανείου, η οποία αναφέρει τον αριθμό πλαισίου που αγοράστηκε και φυσικά το όνομά μου, ΑΦΜ κλπ.

Έχει καμιά ιδέα κανείς;

Ευχαριστώ πολύ!

Προσπάθησε να δεις πως θα την κατεβάσεις σωστά και σε περίπτωση που σου ζητήσουν νέα τροποποίηση τότε την στέλνεις. Βέβαια δεν ξέρω και αν είναι απαραίτητο, διότι με τον αριθμό πλαισίου θεωρητικά γίνεται και η σύνδεση με την άδεια και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ότι το αυτοκίνητο είναι στο όνομα σου. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, manolis940 είπε

Προσπάθησε να δεις πως θα την κατεβάσεις σωστά και σε περίπτωση που σου ζητήσουν νέα τροποποίηση τότε την στέλνεις. Βέβαια δεν ξέρω και αν είναι απαραίτητο, διότι με τον αριθμό πλαισίου θεωρητικά γίνεται και η σύνδεση με την άδεια και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ότι το αυτοκίνητο είναι στο όνομα σου. 

Καλησπέρα φίλε!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Το κατάφερα με εκτύπωση όλης της σελίδας κι αποθήκευση ως pdf, αλλιώς το ecos invoicing με στεναχωρούσε.

Βέβαια, μίλησα και με την εξυπηρέτηση του ΚΗ και μου είπε ο άνθρωπος ότι την απόδειξη την έχει δεχτεί ήδη ο αξιολογητής, γιατί όπως αναφέρεις κι εσύ, μέσω του αριθμού πλαισίου μπορούν να δουν ότι το αυτοκίνητο είναι στο όνομά μου. Την έχω και την ολοκληρωμένη απόδειξη ωστόσο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Τώρα αναρωτιέμαι αν, εφόσον την έπιασε αξιολογητής πρώτη φορά, πιάνεται ως εξαρχής υποβολή και θα περιμένω πάλι ενάμιση μήνα για να δουν αν τα δικαιολογητικά είναι εντάξει τώρα.

Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση! 🤘

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...