imr Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 7 minutes ago, tutuyo said: κι εγω για ποδηλάτο εκανα καπου τελη Φλεβαρη και τωρα μου την επεστρεψαν και ειλικρικα δεν εχω καταλαβει γιατι Οποτε αν δεν εισαι 100% σιγουρος, υπολογισε και καναδυο περα δωθε Για να ειμαι ειλικρινης ομως τα λεφτα για ηλεκτρικα ποδηλατα δεν εξαντλουνται τοσο γρηγορα, οποτε πιστευω καποια στιγμη θα τα παρουμε Για το 1 τι να βαλω, το εχω πληρωσει με πιστωτικη, ειχα βαλει την αποδειξη αλλα δεν τους αρεσει. Τι εννοουν αποδεικτικο αγορας? Αυτο δεν ειναι η αποδειξη? Για το 2 δεν εχω καταλαβει τι χτυπαει, εχω κανει κανονικα ΥΔ με το κειμενο του παραρτηματος και γνησιο της υπογραφης Η αίτηση σας με μοναδικό ψηφιακό κωδικό εκκρεμεί σε στάδιο διενέργειας ελέγχου. Προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της θα πρέπει να υποβάλλετε υποχρεωτικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος: 1. Αποδεικτικό καταβολής του τιμήματος αγοράς με εμφανή τα στοιχεία πίστωσης και χρέωσης, (αριθμός και δικαιούχος λογαριασμού). Σημειώσατε ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η αποπληρωμή όλου το τιμήματος αγοράς με μετρητά. Έχετε αναρτήσει την απόδειξη αγοράς και όχι την το αποδεικτικό πληρωμής. 2. Εκ νέου την Υπεύθυνη δήλωση από τον αιτούντα, προς το Αυτοτελές Τμήμα Ηλεκτροκίνησης Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,(με γνήσιο της υπογραφής ή να έχει εκδοθεί από το gov.gr) ότι το όχημα για το οποίο αιτείται επιδότησης δεν φέρει κανέναν μηχανισμό προώθησης πλην των πεταλιών και δεν θα υποστεί καμία μετατροπή στο διάστημα που οφείλει να το έχει στην κατοχή του σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος: • δεν είναι δυνατή η προσκόμιση δικαιολογητικού του Παραρτήματος Ι για την κάλυψη των όρων και προϋποθέσεων υπαγωγής στο Πρόγραμμα, που να φέρει ημερομηνία μεταγενέστερη της ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, πλην αυτών που έχουν διευκρινιστικό και μόνο χαρακτήρα, και • τα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομιστούν εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την λήψη του παρόντος μηνύματος. Αυτο φοβάμαι στην ουσια, οτι με τα περα δωθε θα καυθστερησει και θα τελειωσουν τα λεφτα. Ειδικα αυτο που εστειλαν σε εσενα το εχω και εγω σιγουρο οτι θα μου στειλουν, τους εχω βαλει φωτογραφιες τις αποδειξεις απο το pos (3 κιολας γιατι ηταν με 3 διαφορετικες καρτες) οι οποιες δεν φαινονται και πολυ καθαρα, τι θα δουν απο αυτο και τι αλλο μπορει να στειλω δεν ξερω 1
s2117 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, tutuyo είπε κι εγω για ποδηλάτο εκανα καπου τελη Φλεβαρη και τωρα μου την επεστρεψαν και ειλικρικα δεν εχω καταλαβει γιατι Οποτε αν δεν εισαι 100% σιγουρος, υπολογισε και καναδυο περα δωθε Για να ειμαι ειλικρινης ομως τα λεφτα για ηλεκτρικα ποδηλατα δεν εξαντλουνται τοσο γρηγορα, οποτε πιστευω καποια στιγμη θα τα παρουμε Για το 1 τι να βαλω, το εχω πληρωσει με πιστωτικη, ειχα βαλει την αποδειξη αλλα δεν τους αρεσει. Τι εννοουν αποδεικτικο αγορας? Αυτο δεν ειναι η αποδειξη? Για το 2 δεν εχω καταλαβει τι χτυπαει, εχω κανει κανονικα ΥΔ με το κειμενο του παραρτηματος και γνησιο της υπογραφης Η αίτηση σας με μοναδικό ψηφιακό κωδικό εκκρεμεί σε στάδιο διενέργειας ελέγχου. Προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της θα πρέπει να υποβάλλετε υποχρεωτικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος: 1. Αποδεικτικό καταβολής του τιμήματος αγοράς με εμφανή τα στοιχεία πίστωσης και χρέωσης, (αριθμός και δικαιούχος λογαριασμού). Σημειώσατε ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η αποπληρωμή όλου το τιμήματος αγοράς με μετρητά. Έχετε αναρτήσει την απόδειξη αγοράς και όχι την το αποδεικτικό πληρωμής. 2. Εκ νέου την Υπεύθυνη δήλωση από τον αιτούντα, προς το Αυτοτελές Τμήμα Ηλεκτροκίνησης Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών,(με γνήσιο της υπογραφής ή να έχει εκδοθεί από το gov.gr) ότι το όχημα για το οποίο αιτείται επιδότησης δεν φέρει κανέναν μηχανισμό προώθησης πλην των πεταλιών και δεν θα υποστεί καμία μετατροπή στο διάστημα που οφείλει να το έχει στην κατοχή του σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος: • δεν είναι δυνατή η προσκόμιση δικαιολογητικού του Παραρτήματος Ι για την κάλυψη των όρων και προϋποθέσεων υπαγωγής στο Πρόγραμμα, που να φέρει ημερομηνία μεταγενέστερη της ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, πλην αυτών που έχουν διευκρινιστικό και μόνο χαρακτήρα, και • τα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομιστούν εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την λήψη του παρόντος μηνύματος. Για το 1, είτε η αποδειξούλα που σου δίνουν στο μαγαζί αν πληρώσεις με κάρτα (απόκομμα συναλλαγής) είτε αν πλήρωσες ονλάην, ένα αντίγραφο της κίνησης από το ebanking 1
tutuyo Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 9 minutes ago, s2117 said: Για το 1, είτε η αποδειξούλα που σου δίνουν στο μαγαζί αν πληρώσεις με κάρτα (απόκομμα συναλλαγής) είτε αν πλήρωσες ονλάην, ένα αντίγραφο της κίνησης από το ebanking αυτο πρεπει να ειναι, δεν εχει κατι αλλο😉 τωρα για το 2 ισως ειναι η ημερομηνια της ΥΔ? να θελει την ημερομηνια της αγορας του ποδηλατου? Αλλα στο gov.gr οταν θεωρεις το γνησιο σου βαζει by default αυτοματα την σημερινη ημερομηνια χαθηκε ο κοσμος θα γραψουν ενα σχολιο να βγαζει νοημα? Πχ αλλαξτε την ημερομηνια, βαλτε εκει το ΑΦΜ κτλ
manolis940 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, imr είπε To ποσο δεσμευεται οταν κανεις την αιτηση η οταν παει προς πληρωμη? Εχω κανει αιτηση για ποδηλατο εδω και καιρο και επειδη βλεπω καθε μερα να πεφτει το ποσο να ειμαι ησυχος η θα παιξει κανα ακυρο αν τελειωσουν και εκει τα λεφτα? Απ' όσο έχω καταλάβει όταν κάνεις την αίτηση. Γι αυτό όταν υπάρχουν τα κεφάλαια σε αφήνει να κάνεις και όταν δεν υπάρχουν τρως άκυρο. Όπως είπα PC 24/7 ανοικτό και autoclicker. Σε φίλο πέρασα μετά από μία εβδομάδα αίτηση για επαγγελματίες 10000+ . Επίσημα όμως έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ή θα μπείτε σε κάποιο ΚΗ4 αν υπάρξει ή δεν θα πάρετε και τίποτα. Εγώ παρόλο που αγόρασα το Γενάρη πήγα με αυτό το σκεπτικό. Ακόμη έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι παίζει και να μην μπουν ποτέ λεφτά παρόλο που έχω εγκριθεί Spoiler Μου θύμισα την Mary Jane 😛 https://c.tenor.com/BuKCoQRz6_wAAAAd/tenor.gif Επεξ/σία 31 Μαρτίου από manolis940 1
tutuyo Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου On 31/03/2025 at 17:09, imr said: Αυτο φοβάμαι στην ουσια, οτι με τα περα δωθε θα καυθστερησει και θα τελειωσουν τα λεφτα. Ειδικα αυτο που εστειλαν σε εσενα το εχω και εγω σιγουρο οτι θα μου στειλουν, τους εχω βαλει φωτογραφιες τις αποδειξεις απο το pos (3 κιολας γιατι ηταν με 3 διαφορετικες καρτες) οι οποιες δεν φαινονται και πολυ καθαρα, τι θα δουν απο αυτο και τι αλλο μπορει να στειλω δεν ξερω εχεις δικιο να φοβασαι, μου εχουν επιστρεψει την αιτηση 2-3 φορες οπως ειπε και ο s2117 πιο πανω, εβαλα την αποδειξη αγορας, την αποδειξουλα του POS, αντιγραφο της κινησης απο e-banking και παλι: Η αίτηση σας με μοναδικό ψηφιακό κωδικό 12111-20250227 εκκρεμεί σε στάδιο διενέργειας ελέγχου. Προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της θα πρέπει να υποβάλλετε υποχρεωτικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος: Τραπεζική κίνηση του λογαριασμού όπου θα αποτυπώνεται η πληρωμή που έχει πραγματοποιηθεί μέσω POS με εμφανή τα στοιχεία του δικαιούχου της κάρτας. ΕΛΕΟΣ, τους εβαλα ολο το e-banking statements αυτη την φορα 1
QuantumWanderer Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου Δεν είμαστε για τέτοια άγχη έγκρισης και επιδότησης. Άλλωστε για όσους θέλουν να πάνε σε ηλεκτρικό κυρίως για λόγους οικονομοτεχνικής εξίσωσης, αν δεν πάρουν την επιδότηση, γίνεται πιο ακριβή λύση στον κύκλο ζωής οχήματος, π.χ. από μια μετάβαση σε υβριδικό. Άρα, προσωπικά εγώ αλλά και αρκετοί άλλοι, περιμένουμε να υπάρξει κάτι σταθερό να λάβουμε τις αποφάσεις μας. Κάπως έτσι, με τα μυαλά που κουβαλούν αυτοί οι επικεφαλής στον Κράτος αυτό, έχουν καταφέρει να αφήνουν την αγορά του αυτοκινήτου σε τέτοια αναποφασιστικότητα, με έναν άκρως γερασμένο στόλο. Ένας που περιμένει, δεν θα πάρει τίποτα στην παρούσα φάση, θα περιμένει να δει. Καλά ξεμπερδέματα με τους γκ@σμάδες. 2
Justelene235 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Υπαρχει καμια πληροφορια για ανοιγμα συστηματος για αιτησεις για επιχειρήσεις?
manolis940 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, Justelene235 είπε Υπαρχει καμια πληροφορια για ανοιγμα συστηματος για αιτησεις για επιχειρήσεις? Ανοικτό είναι το σύστημα. Κεφάλαια δεν έχει. 1
Justelene235 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Ανοικτό είναι το σύστημα. Κεφάλαια δεν έχει. Αιτησεις δεχεται για υποβολη?
manolis940 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 52 λεπτά πριν, Justelene235 είπε Αιτησεις δεχεται για υποβολη? Όχι. Πρέπει να ακυρωθεί κάποια αίτηση, να υπάρξουν τα απαραίτητα κεφάλαια και τότε να πατήσεις το κουμπί. Δες αυτό σχόλιο για να δεις πως θα τα καταφέρεις 1
koostas2001 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Σε ολη την ευρωπη έχει κλεισει το πρόγραμμα Οποιος θελει να αγοράσει αγοραζει με ιδια κεφαλαια πλεον Και σε μας παει γα.ολοκληρωση σιγα σιγα 1
tutuyo Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου ακομη και στα ποδηλατα που παρακολουθω, εκανε βουτια, την προηγουμενη εβδομαδα ηταν καπου στα 80κ διαθεσιμα για ιδιωτες, τωρα πηγε στα 24κ
imr Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 7 hours ago, tutuyo said: ακομη και στα ποδηλατα που παρακολουθω, εκανε βουτια, την προηγουμενη εβδομαδα ηταν καπου στα 80κ διαθεσιμα για ιδιωτες, τωρα πηγε στα 24κ Μεγαλο μπαμ. Πριν εναν μηνα που εκανα αιτηση ηταν γυρω στις 230κ βεβαια ερχετε καλοκαιρι οποτε τρεχουν να παρουν οσοι ειναι να παρουν. 1
giorgos_76 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Διάβασα ότι έρχεται επιδότηση και για υβριδικά plugin..Ισχύει ;; Ξέρετε κάτι ;;
manolis940 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 14 ώρες πριν, giorgos_76 είπε Διάβασα ότι έρχεται επιδότηση και για υβριδικά plugin..Ισχύει ;; Ξέρετε κάτι ;; Εδώ βλέπουμε με τα κιάλια την επιδότηση για τα αμιγώς ηλεκτρικά. Δεν νομίζω την ώρα που τελειώνουν οι επιδοτήσεις σε όλη την ΕΕ να δούμε άλλη επιδότηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα