Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα να κοπούν οι επιδοτήσεις και να ρυθμίσει το θέμα των τιμών η αγορά σύμφωνα με την προσφορά και τη ζήτηση γιατί τώρα με το πρόσχημα του ΚΗ3 νομίζω ότι δουλευόμαστε…

• Απαντ. 695
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mpregos είπε

Πήγα είδα το ex30 το οποίο έχει μια έκπτωση μαζι με το κινούμαι ηλεκτρικά καπου στις 15κ.πολυ καλά ΑΛΛΑ  ξέρω ότι δεν έχει λεφτά το πρόγραμμα και του λέω του πωλητή με την διαδικασία τι γίνεται; "Ε τώρα δεν έχει λεφτά οποτε δεν μπορεί κάποιος να κάνει αιτηση και ας εχει όλα τα χαρτιά που χρειάζεται αλλά θα μπουν τώρα λεφτά και θα ανοίξει τις συστημα"

Άρα θα περιμένεις να ανοίξει και αν ισχύει και είναι όλα καλά θα έχει να λαμβάνεις.

Με τέτοιο κράτος @@δελο έχεις εμπιστοσύνη; ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΊΑ και αντί να πάρεις την επιδότηση θα παρεις αλλά...

Οπότε πάμε τογιοτα

Ο πωλητής σου είναι απατεώνας. Δεν έχει ακουστεί τίποτα για περισσότερα χρήματα στο ΚΗ3. Μπορείς να ελπίζεις από ακύρωση αιτήσεων και πατώντας συνεχόμενα Υποβολή. Έχω περιγράψει πιο πίσω πως γίνεται αυτοματοποιημένα όλο αυτό. Ωστόσο 15000€ είναι λίγο δύσκολο να βρεις διαθέσιμα αλλά και ακόμα λιγότερα είναι θέμα τύχης.

Όπως έχουμε πει και πολλοί άλλοι εδώ μέσα με το κράτος απατεώνα και εμείς που έχουμε εγκριθεί δεν είναι απαραίτητο ότι θα δούμε χρήματα ή ότι θα τα δούμε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα πχ 6 μήνες και όχι σε 3 χρόνια.

Δημοσ.
12 hours ago, manolis940 said:

Ο πωλητής σου είναι απατεώνας. Δεν έχει ακουστεί τίποτα για περισσότερα χρήματα στο ΚΗ3. Μπορείς να ελπίζεις από ακύρωση αιτήσεων και πατώντας συνεχόμενα Υποβολή. Έχω περιγράψει πιο πίσω πως γίνεται αυτοματοποιημένα όλο αυτό. Ωστόσο 15000€ είναι λίγο δύσκολο να βρεις διαθέσιμα αλλά και ακόμα λιγότερα είναι θέμα τύχης.

Όπως έχουμε πει και πολλοί άλλοι εδώ μέσα με το κράτος απατεώνα και εμείς που έχουμε εγκριθεί δεν είναι απαραίτητο ότι θα δούμε χρήματα ή ότι θα τα δούμε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα πχ 6 μήνες και όχι σε 3 χρόνια.

Προφανως και ο πωλητής θα μου έλεγε την κάθε π@π@τζα και το πολύ καλό σενάριο και δεν κρατάω αυτά που λέει.δεν εχω εμπιστοσύνη στο κράτος και το πότε θα πάρω τα λεφτά και ΑΝ και και και. Κάποιοι έχουν κάνει αίτηση τον Νοέμβρη και ακόμα περιμένουν να πληρωθούν.δηλαδη να είσαι κάθε μέρα με το f5 για το πότε θα βγάλουν ΦΕΚ και πότε θα μπουν τα λεφτά...οκ καληνύχτα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mpregos είπε

Προφανως και ο πωλητής θα μου έλεγε την κάθε π@π@τζα και το πολύ καλό σενάριο και δεν κρατάω αυτά που λέει.δεν εχω εμπιστοσύνη στο κράτος και το πότε θα πάρω τα λεφτά και ΑΝ και και και. Κάποιοι έχουν κάνει αίτηση τον Νοέμβρη και ακόμα περιμένουν να πληρωθούν.δηλαδη να είσαι κάθε μέρα με το f5 για το πότε θα βγάλουν ΦΕΚ και πότε θα μπουν τα λεφτά...οκ καληνύχτα 

Δεν είναι προφανές και δεν είναι αθώο αυτό που έκανε. Είναι ξεκάθαρη εξαπάτηση. Ο δικός μου πωλητής όταν πήγα να αγοράσω το Dolphin μου είπε γιατί η αρχική τιμή των αυτοκινήτων είναι πάρα πολύ καλή σε σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του και κάποια στιγμή ήρθε η κουβέντα στο ΚΗ3 και μου είπε ότι "ακούγεται" ότι θα μπουν λεφτά αλλά δεν επέμενε.

Δεν είναι φυσιολογικό να λέμε ότι ο πωλητής είναι απατεώνας και να το δεχόμαστε έτσι απλά. Είναι διαφορετικό το να τονίζεις τα προτερήματα του προϊόντος που πουλάς και είναι διαφορετικό να λες ψέματα γι αυτό!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την προηγούμενη εβδομάδα η αίτηση μου γύρισε σε κατάσταση "Προς Πληρωμή".

Υπάρχει κανένας που τα έχει πάρει ήδη τα λεφτά να μου πει
σε πόσο καιρό του έβαλαν τα λεφτα
από τη στιγμή που η αίτηση του πήγε σε τελικό στάδιο;

Επεξ/σία από FanisK93

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...