tutuyo Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Για να πετυχεις νοθευμενη βενζινη πρεπει να εισαι εντελως στοκος και να το επιδιωκεις Απο την στιγμη που εχεις 3,4 στανταρ δοκιμασμενα στην περιοχη σου, δεν υπαρχει καποιος λογος να ρισκαρεις αλλου Ακομη και στην εκτακτη αναγκη, μπορεις να ξεχωρισεις τα red flags Οταν αγνοεις ολα τα red flahs και πας στον φτηνοτερο, ε ποιος σου φταιει μετα απο το ξερο σου το κεφαλι? 1
Ntinaras Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 30 λεπτά πριν, haris_216 είπε Μα αν δεν το έχει καταλάβει σημαίνει ότι δεν του δημιούργησε πρόβλημα/ζημιά άρα και άκυρο το να υπολογίσει στα στάνταρ έξοδα (σύμφωνα με το σκεπτικό σου) αυτό το κομμάτι Και οκ, κλείνουν βενζινάδικα αλλά είναι λίγο τραβηγμένη από τα μαλλιά τόση κινδυνολογία (καταλαβαίνω ότι "βολεύει" τη συζήτηση). Με το ίδιο σκεπτικό και αφού "έχουμε πάρει πρέφα" πόσα ατυχήματα γίνονται καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους (πολλά από αυτά τελείως κουλά), πρέπει να πάψουμε να κυκλοφορούμε Οκ κατανοητο αυτο που λες, αλλα και παλι, η νοθευμενη βενζινη μπορει να φθειρει σιγα σιγα το αυτοκινητο. εμενα τα τελευταια χρονια μου τρυπαγαν τα σωληνακια βενζινης. Νομιζα οτι εφταιγαν αυτα που ηταν κακης ποιοτητας, οι σωληνωσεις του υγραεριου που ηταν διπλα και τα ζεσταινε. Πιθανοτατα ηταν η βενζινη... 1
james01gr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Το καινουριο ηλεκτρικο θα εχει καινουρια λαστιχα, το μεταχειρισμενο των 15κ λιγο δυσκολο. Αν εν εχεις πετυχει νοθευμενη βενζινη, η πολυ τυχερος εισαι, η απλα δεν το εχεις καταλαβει. Εχεις παρει πρεφα ποσα βενζινδικα εχουν κλεισει τους τελευταιους μηνες λογω νοθειας? ναι γνωρίζω αλλά για να μην βγούμε off topic σε αυτό το θέμα, δεν βάζω από όπου να 'ναι, δεν βάζω στον φθηνότερο και προσπαθώ όταν πάω σε περιοχή που δεν γνωρίζω ή να να έχω αρκετή βενζίνη να γυρίσω σπίτι ή να γεμίζω σε εταιρικά. είχα πελάτη που εγκαθιστούσε μετρητές σε πρατήρια και μου είχε πει τι να αποφεύγω. όταν στην περιοχή που μένω υπάρχουν 10-15 πρατήρια από τα οποία τα 5 αλλάζουν ιδιοκτήτες συνεχώς, τα άλλα 5 έχουν κάτι άκυρες ονομασίες σου μένουν τα 5. μετά από 25 χρόνια θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω τους 5 αυτούς εάν είναι καλοί ή όχι. επίσης όταν βάζεις βενζίνη πάντα όταν έχει αδειάσει το ντεπόζιτο, και 10 ευρώ να βάλεις νοθευμένη θα σου κάνει την ζημιά. εάν το ντεπόζιτό σου δεν είναι άδειο, θα την γλυτώσεις για την μία φορα τον χρόνο που θα εμπιστευτείς κάποιον που δεν ξέρεις. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από james01gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα