Kaboomzer Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Στην Ελλάδα το χειρότερο σαπακι 25ετιας να χεις ενα 2χιλιαρο θα βρεις να το δώσεις σε ιδιώτη. Άρα γιατί να κάνεις απόσυρση με 1500; Μόνο αν έχεις κατι εντελώς παρατημένο που εχει να κουνηθεί μερικά χρόνια. 1
majunior Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Kaboomzer είπε Στην Ελλάδα το χειρότερο σαπακι 25ετιας να χεις ενα 2χιλιαρο θα βρεις να το δώσεις σε ιδιώτη. Άρα γιατί να κάνεις απόσυρση με 1500; Μόνο αν έχεις κατι εντελώς παρατημένο που εχει να κουνηθεί μερικά χρόνια. Ακριβώς, εδώ που έχουν φτάσει τα μτχ, κανείς δε θα αποσύρει για €1500. Για να έχουμε καλό ρώτημα, το αυτοκίνητο πότε το αποσύρεις; Με την εγγραφή στο πρόγραμμα ή όταν πάρεις τα λεφτά;
manolis940 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Kaboomzer είπε Στην Ελλάδα το χειρότερο σαπακι 25ετιας να χεις ενα 2χιλιαρο θα βρεις να το δώσεις σε ιδιώτη. Άρα γιατί να κάνεις απόσυρση με 1500; Μόνο αν έχεις κατι εντελώς παρατημένο που εχει να κουνηθεί μερικά χρόνια. Γι αυτό έπρεπε να δώσουν 1000€ με 1500€ και να έφτανες στα 5000€ με απόσυρση. Επίσης θα έπρεπε να μην είχαν βάλει εκείνο κατ' εμέ τον χαζό όρο που έπρεπε να έχεις το αμάξι που θα αποσύρσεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα αν ο πατέρας μου έχει ένα παλιό αμάξι στο όνομα του και αντί να μου το χαρίσει να κυκλοφορώ με εκείνο να το πάρω και να το πάρω, να το αποσύρω και να εποφεληθώ της απόσυρσης; Βέβαια με τους παραπάνω όρους διότι και ένα honda civic του 00' μπορεί να φύγει 2000€ με 3000€ οπότε στα 1500€ του προγράμματος μάλλον θα το πουλήσω και δεν θα το αποσύρω άρα το συγκεκριμένο θερμικό που ενδεχομένως θα του έχω βγάλει και μερικούς καταλύτες όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχίσει να κυκλοφορεί στον δρόμο.
koostas2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου και η αποσυρση δεν ειναι πανακεια στην ελλαδα οποτε εφαρμοστηκε, παλι στρεβλα εφαρμοστηκε σε οσες περιπτωσεις πχ αποσυρση παρατημενων και αυτοκινητων που δεν μετακινουνταν, πωλησεις μεταχειρισμενων (οταν επιτρεπονταν να αποσυρεις χωρις χρονικο οριο ιδιοκτησιας, κοκ) ωστε να αποσυρουν διαφορετικα ατομα κτλ +τις τραγελαφικες σκηνες στα κεντρα συλλογης, που εφταναν αυτοκινητα πανω με φορτηγα, χωρις ροδες, χωρις θεσεις, εντελως γυμνα μεσα, να τα σπρωχουν να μπουνε μεσα, κοκ 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, koostas2001 είπε και η αποσυρση δεν ειναι πανακεια στην ελλαδα οποτε εφαρμοστηκε, παλι στρεβλα εφαρμοστηκε σε οσες περιπτωσεις πχ αποσυρση παρατημενων και αυτοκινητων που δεν μετακινουνταν, πωλησεις μεταχειρισμενων (οταν επιτρεπονταν να αποσυρεις χωρις χρονικο οριο ιδιοκτησιας, κοκ) ωστε να αποσυρουν διαφορετικα ατομα κτλ +τις τραγελαφικες σκηνες στα κεντρα συλλογης, που εφταναν αυτοκινητα πανω με φορτηγα, χωρις ροδες, χωρις θεσεις, εντελως γυμνα μεσα, να τα σπρωχουν να μπουνε μεσα, κοκ Τουλαχιστον μαζευαν τα σαπια απο τους δρομους. Κατι ειναι κι αυτο.
tutuyo Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 14 minutes ago, Ntinaras said: Τουλαχιστον μαζευαν τα σαπια απο τους δρομους. Κατι ειναι κι αυτο. δεν ειναι σαπια, ειναι απο επιλογη γιατι δεν τους λειπει τιποτα (οπως εχουμε διαβασει εδω μεσα πολλες φορες) 2
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Kaboomzer είπε Στην Ελλάδα το χειρότερο σαπακι 25ετιας να χεις ενα 2χιλιαρο θα βρεις να το δώσεις σε ιδιώτη. Άρα γιατί να κάνεις απόσυρση με 1500; Μόνο αν έχεις κατι εντελώς παρατημένο που εχει να κουνηθεί μερικά χρόνια. 1500 πιανουν κατι χρεπια 30 ετων ολα τα ποσα του νεου προγραμματος ειναι για να σε αποτρεψουν απο αγορα, παρα να σε βοηθησουν. το ξερουν οτι 1500 δεν θα παρει κανενας, θα τα πουλησουν. και τα 2κ οριακα ηταν.
manolis940 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 20 ώρες πριν, koostas2001 είπε και η αποσυρση δεν ειναι πανακεια στην ελλαδα οποτε εφαρμοστηκε, παλι στρεβλα εφαρμοστηκε σε οσες περιπτωσεις πχ αποσυρση παρατημενων και αυτοκινητων που δεν μετακινουνταν, πωλησεις μεταχειρισμενων (οταν επιτρεπονταν να αποσυρεις χωρις χρονικο οριο ιδιοκτησιας, κοκ) ωστε να αποσυρουν διαφορετικα ατομα κτλ +τις τραγελαφικες σκηνες στα κεντρα συλλογης, που εφταναν αυτοκινητα πανω με φορτηγα, χωρις ροδες, χωρις θεσεις, εντελως γυμνα μεσα, να τα σπρωχουν να μπουνε μεσα, κοκ Όταν δίνεις επιδόματα για απόσυρση σαν κράτος σε νοιάζει να φύγει το παλιό αμάξι απ' τον δρόμο και να μην κυκλοφορήσει ξανά. Τώρα αν το αυτοκίνητο άνηκε στον Μπάμπη και το χάρισε στον Γιώργος και εκείνος το απέσυρε και επωφελήθηκε για το κράτος δεν αλλάζει κάτι. Ένα παλιό αυτοκίνητο λιγότερο. Επίσης και αν του λείπει κάτι είναι επειδή δόθηκε ως ανταλλακτικό. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έδωσε ζωή σε ένα άλλο όχημα που αυτή την στιγμή είναι στον δρόμο και κυκλοφορεί και μολύνει περισσότερο από ένα νεότερο αλλά και πάλι έχει ένα όχημα λιγότερο. 1
revyien Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Άσχετος με το όλο θέμα αναγκαστικα να ψάξω για νέο αυτοκίνητο καθώς το παλιό μου τριθυρο grande punto 2007 δεν μπορεί πλέον να με εξυπηρετήσει καθώς έχω ένα μωράκι 9 μηνών και δε χωράμε, σκέφτηκα τι καλύτερο για ένα ηλεκτρικό, δεν είμαι κάνας ματσό, ίσα ίσα εποχικά δουλεύω και εγώ και η γυναίκα μου, αλλά λέω να ή επιδότηση να μια μικρή προκαταβολή να και αρκετές δώσεις θα το παλέψω, αν σκεφτείς και την εξοικονόμηση που κάνεις σε καύσιμο, αλλά έβλεπα τιμές στα site byd για παράδειγμα να λέει τιμή με επιδοτηση, vw και καλά επιδότηση της vw αλλά εννοούσαν την επιδότηση, και εκανσυτα σχέδια μου με αυτές τις τιμές Διάβασα προχθές αυτά που συζητάτε ότι άλλαξε ο νόμος και θα ισχύει νέο ποσό των 3000!!! Ε λέω είπα να αγοράσω αυτοκίνητο μετά από 18 χρόνια και θα πήγαιναν όλα καλά; Ερώτηση γιατί εξακολουθούν να έχουν τιμές με επιδότηση των 9000 και γιατί ακόμα και η επίσημη σελίδα gov αναφέρει επιδότηση 9000? Τι γίνετε ρε παιδιά; Και ξέρουμε αν μπορώ να κάνω αίτηση έστω για τις 3000 η δεν ισχύει ακόμη; πάντως gov έχει να κάνω αίτηση και μάλιστα για τις 9000 Με βλέπω να μένω με το πουντο για ακόμη 18 χρονάκια 1
imr Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 hour ago, revyien said: Άσχετος με το όλο θέμα αναγκαστικα να ψάξω για νέο αυτοκίνητο καθώς το παλιό μου τριθυρο grande punto 2007 δεν μπορεί πλέον να με εξυπηρετήσει καθώς έχω ένα μωράκι 9 μηνών και δε χωράμε, σκέφτηκα τι καλύτερο για ένα ηλεκτρικό, δεν είμαι κάνας ματσό, ίσα ίσα εποχικά δουλεύω και εγώ και η γυναίκα μου, αλλά λέω να ή επιδότηση να μια μικρή προκαταβολή να και αρκετές δώσεις θα το παλέψω, αν σκεφτείς και την εξοικονόμηση που κάνεις σε καύσιμο, αλλά έβλεπα τιμές στα site byd για παράδειγμα να λέει τιμή με επιδοτηση, vw και καλά επιδότηση της vw αλλά εννοούσαν την επιδότηση, και εκανσυτα σχέδια μου με αυτές τις τιμές Διάβασα προχθές αυτά που συζητάτε ότι άλλαξε ο νόμος και θα ισχύει νέο ποσό των 3000!!! Ε λέω είπα να αγοράσω αυτοκίνητο μετά από 18 χρόνια και θα πήγαιναν όλα καλά; Ερώτηση γιατί εξακολουθούν να έχουν τιμές με επιδότηση των 9000 και γιατί ακόμα και η επίσημη σελίδα gov αναφέρει επιδότηση 9000? Τι γίνετε ρε παιδιά; Και ξέρουμε αν μπορώ να κάνω αίτηση έστω για τις 3000 η δεν ισχύει ακόμη; πάντως gov έχει να κάνω αίτηση και μάλιστα για τις 9000 Με βλέπω να μένω με το πουντο για ακόμη 18 χρονάκια Για μενα δες για αυτοκινητο αλλα μην υπολογιζεις καθολου την επιδοτηση, αν παρεις τελικα τις 3000 δες το απλα σαν μπονους να μειωσεις μερικες δοσεις
manolis940 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 ώρες πριν, revyien είπε Άσχετος με το όλο θέμα αναγκαστικα να ψάξω για νέο αυτοκίνητο καθώς το παλιό μου τριθυρο grande punto 2007 δεν μπορεί πλέον να με εξυπηρετήσει καθώς έχω ένα μωράκι 9 μηνών και δε χωράμε, σκέφτηκα τι καλύτερο για ένα ηλεκτρικό, δεν είμαι κάνας ματσό, ίσα ίσα εποχικά δουλεύω και εγώ και η γυναίκα μου, αλλά λέω να ή επιδότηση να μια μικρή προκαταβολή να και αρκετές δώσεις θα το παλέψω, αν σκεφτείς και την εξοικονόμηση που κάνεις σε καύσιμο, αλλά έβλεπα τιμές στα site byd για παράδειγμα να λέει τιμή με επιδοτηση, vw και καλά επιδότηση της vw αλλά εννοούσαν την επιδότηση, και εκανσυτα σχέδια μου με αυτές τις τιμές Διάβασα προχθές αυτά που συζητάτε ότι άλλαξε ο νόμος και θα ισχύει νέο ποσό των 3000!!! Ε λέω είπα να αγοράσω αυτοκίνητο μετά από 18 χρόνια και θα πήγαιναν όλα καλά; Ερώτηση γιατί εξακολουθούν να έχουν τιμές με επιδότηση των 9000 και γιατί ακόμα και η επίσημη σελίδα gov αναφέρει επιδότηση 9000? Τι γίνετε ρε παιδιά; Και ξέρουμε αν μπορώ να κάνω αίτηση έστω για τις 3000 η δεν ισχύει ακόμη; πάντως gov έχει να κάνω αίτηση και μάλιστα για τις 9000 Με βλέπω να μένω με το πουντο για ακόμη 18 χρονάκια Γιατί είναι κάτι ενδιάμεσο σε απατεώνες και μη. Απ' την μία το πρόγραμμα ακόμη τρέχει αλλά όταν πατήσεις υποβολή σου γράφει ότι το μαρούλι τελείωσε και περίμενε να ξαναμπεί. Τα όσα διαβάζεις μέχρι και για τα 3000€ δεν ξέρω κατά πόσο έχουν πίσω τους ως πηγές ανθρώπους που θα λάβουν τις τελικές αποφάσεις. Πάντως και εγώ δεν θα την υπολόγιζα την επιδότηση. Έχω γράψει πιο πίσω τρόπους να σπαμάρεις την υποβολή μέχρι να περάσει η αίτηση αλλά δεν ξέρω αν σήμερα λειτουργεί καθώς σε φίλο την τελευταία φορά που πέρασα έτσι αίτηση ήταν Μάρτιος αν θυμάμαι καλά και φυσικά ακόμη και σήμερα να πεις ότι παίρνεις αμάξι ίσως διεκπεραιωθούν όλες οι διαδικασίες σε ένα μήνα και να έχουν αλλάξει κι άλλα όπως για παράδειγμα να έχει κλείσει εντελώς η πλατφόρμα. Και εγώ θα σου έλεγα πάρε το με το καλό και αν έρθει επιδότηση είτε 3000€ είτε 9000€ θεώρησε το δώρο από μία ανώτερη δύναμη :Ρ. Εξ άλλου πρώτα πληρώνεις και μετά πληρώνεσαι.
basilis_k6 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Και εγώ θα σου έλεγα πάρε το με το καλό και αν έρθει επιδότηση είτε 3000€ είτε 9000€ θεώρησε το δώρο από μία ανώτερη δύναμη :Ρ. πλακα κανεις; 9κ ειναι αποτεμιευση χρονων
imr Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 39 minutes ago, basilis_k6 said: πλακα κανεις; 9κ ειναι αποτεμιευση χρονων Ναι αλλά δεν στα εγγυατε κάνεις ότι θα τα πάρεις. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για 9κ είναι σχεδόν μηδεν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα