Προς το περιεχόμενο

This Means Warp: Το νέο co-op space survival διαθέσιμο στο Steam με 25% έκπτωση


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Picture 1.jpg

Έπειτα από περίπου δύο χρόνια σε Early Access, το This Means Warp, ο τίτλος των Outlier Games και Jagex, κυκλοφόρησε επιτέλους στα PC μέσω Steam, απ’ όπου και διατίθεται για την πρώτη του εβδομάδα με 25% έκπτωση.

Τι ακριβώς είναι το This Means Warp; Ουσιαστικά μιλάμε για ένα spaceship management roguelite το οποίο παίζεται μεν και σόλο, αλλά πραγματικά «απογειώνεται» αν αποφασίσετε να το απολαύσετε σε co-op, τοπικά ή online, παρέα με έως και τρεις ακόμα παίκτες. Το μεγάλο πλεονέκτημα του This Means Warp είναι πως κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό, αφού χάρτες, αντικείμενα, εχθροί και μάχες είναι εντελώς random.

Οι παίκτες επιλέγουν τους χαρακτήρες τους και ρίχνονται στη μάχη καθώς καλούνται να αποκρούσουν τις εχθρικές επιθέσεις, κρατώντας το διαστημόπλοιό τους ανέπαφο (ή τέλος πάντων όσο πιο ανέπαφο γίνεται). Θα έχουν τη δυνατότητα να το προσαρμόσουν στα μέτρα τους και γενικώς να αναβαθμίσουν τα συστήματά του. Οι μάχες στο This Means Warp άλλωστε είναι γεμάτες δράση απαιτώντας σωστή τακτική προσέγγιση και έξυπνες στρατηγικές με τη συνεργασία μεταξύ των παικτών να είναι απαραίτητη, έτσι ώστε οι τελευταίοι να τη… βγάλουν καθαρή.

Η αισθητική του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερη και συνάμα ευχάριστη στο μάτι. Περιβάλλοντα και χαρακτήρες είναι πλήρως τρισδιάστατα, υιοθετώντας παράλληλα μία παστέλ αισθητική που παραπέμπει σε ένα ενδιαφέρον sci-fi στυλ. Καθαρά γραφικά, ομαλή κίνηση και μία υπερπλήρης παλέτα χρωμάτων, συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς, προσφέροντας παράλληλα μία άνετη και ξεκούραστη εμπειρία -παρά το γεγονός ότι η δράση εκτυλίσσεται ακατάπαυστα μπροστά στα μάτια τους.

Το This Means Warp έκανε την εμφάνισή του μέσω του Steam Early Access τον Μάρτιο του 2022, συσπειρώνοντας γύρω του μία ιδιαίτερα ενθουσιώδη κοινότητα παικτών. Η Outlier Games συνέχισε την ανάπτυξή του, ενημερώνοντάς το τακτικά με νέες εκδόσεις, προσθέτοντας καινούριο περιεχόμενο και βελτιώνοντας το ήδη υπάρχον, κατόπιν υποδείξεων των ίδιων των παικτών. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του αργότερα μέσα στη χρονιά και σε Xbox, PlayStation και Nintendo Switch.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας