dimitrisgalatsi Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Καλησπερα θελω να μου πείτε την γνώμη σας για ακινητο στην Κυψελη που αυτή την στιγμή είναι νοικιασμένο αν αξίζει να το γυρίσω σε Airbnb η περιοχή τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ τουριστική για όσους γνωρίζουν το ενοίκιο αυτή τη στιγμή είναι στα 300 ευρώ (μπορει να είμαι και ο ποιο φτηνος στην περιοχή )και το σπιτι είναι του 2001 43 τμ με ηλεκτρικές συσκευές μαζί πρώτος όροφος ακούω προτάσεις
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Γενικά αν είχα ένα μόνο ακίνητο δεν θα το έκανα air bnb. Αν είχα 2 και πάνω θα έκανα το ένα μακροχρόνια μίσθωση και το άλλο βραχυχρόνια. Μπορείς να δεις τιμές bnb, να υπολογίσεις πόσες μέρες είναι νοικιασμένα, τα έξοδά σου και να δεις αν σε συμφέρει.
andreaspA Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimitrisgalatsi είπε Καλησπερα θελω να μου πείτε την γνώμη σας για ακινητο στην Κυψελη που αυτή την στιγμή είναι νοικιασμένο αν αξίζει να το γυρίσω σε Airbnb η περιοχή τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ τουριστική για όσους γνωρίζουν το ενοίκιο αυτή τη στιγμή είναι στα 300 ευρώ (μπορει να είμαι και ο ποιο φτηνος στην περιοχή )και το σπιτι είναι του 2001 43 τμ με ηλεκτρικές συσκευές μαζί πρώτος όροφος ακούω προτάσεις Να ανεβασεις το ενοικιο. Εκτος και αν εχεις κεφι να γινεις ξενοδοχος. Που μενεις εσυ? κυψελη? σε ποια περιοχη εργαζεσαι? κυψελη? εχεις οικογενεια και παιδια ή εργενης ? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από andreaspA
dimitrisgalatsi Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Γαλατσι μένω δίπλα έχω οικογένεια η δουλειά μου είναι στο μενιδι
andreaspA Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, dimitrisgalatsi είπε Γαλατσι μένω δίπλα έχω οικογένεια η δουλειά μου είναι στο μενιδι αν εχεις κεφι να καθεσαι να απαντας email, να πλενεις και να σιδερωνεις σεντονια και πετσετες, και να ασχολεισαι γιατι δεν δουλευει το wifi, καντο ξενοδοχειο. Αν σου φυγει ο νοικαρης, δοκιμασε το και βλεπεις.
txcellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, lector είπε Τι το τουριστικο εχει η κυψελη...; Είχα γράψει απάντηση για την Κυψέλη που ρώτησες αλλα ήταν πολύ καυστική και ενδεχομένως ρατσιστική και σκέφτηκα ότι είναι κρίμα να φάω μπαν μετά από τόσα..
*nenya* Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 7 hours ago, lector said: Τι το τουριστικο εχει η κυψελη...; Δεν χρειάζεται η ιδια η περιοχη να είναι τουριστική. Η Κυψελη βολευει γιατι ειναι κοντα στο κεντρο (βγαινουν Πατησιων και παιρνουν οποιο λεωφορειο/τρόλεϊ περασει) και επισης είναι κοντά στο Αρχαιολογικο Μουσειο.
andreaspA Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, lector είπε Τι το τουριστικο εχει η κυψελη...; τιποτα. Ειναι κοντα στο κεντρο της αθηνας και εχει μέσα συγκοινωνίας.
tigergreg Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Μεγαλη και απιστευτη πλακα εχουν αυτοι που νομιζουν οτι θα τ αρπαξουν απο την βραχυχρονια μισθωση. Πληρωνεις για να το εχεις συμφωνα με τις προδιαγραφες και σου φευγει ο πατος να το υποστηριξεις για ενα 30% καθαρο επι των εισπραξεων. Αντε γεια δηλαδη....
sphinxgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 38 λεπτά πριν, tigergreg είπε Μεγαλη και απιστευτη πλακα εχουν αυτοι που νομιζουν οτι θα τ αρπαξουν απο την βραχυχρονια μισθωση. Πληρωνεις για να το εχεις συμφωνα με τις προδιαγραφες και σου φευγει ο πατος να το υποστηριξεις για ενα 30% καθαρο επι των εισπραξεων. Αντε γεια δηλαδη.... Απο που προκύπτει το 30%?
vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 12 ώρες πριν, dimitrisgalatsi είπε Καλησπερα θελω να μου πείτε την γνώμη σας για ακινητο στην Κυψελη που αυτή την στιγμή είναι νοικιασμένο αν αξίζει να το γυρίσω σε Airbnb η περιοχή τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ τουριστική για όσους γνωρίζουν το ενοίκιο αυτή τη στιγμή είναι στα 300 ευρώ (μπορει να είμαι και ο ποιο φτηνος στην περιοχή )και το σπιτι είναι του 2001 43 τμ με ηλεκτρικές συσκευές μαζί πρώτος όροφος ακούω προτάσεις επειδη τη ξερω τη περιοχη και διοτι εμενα αλλα και επειδη δουλευω χρονια: το airbnb εχει καει γιατι εχουν ανοιξει αρκετα ξενοδοχειο (πλησιων πατησιων) που δεν ηπηρχαν και εχουν και καλες τιμες το airbnb εχει καει γιατι ο τουριστας θελει ασφαλεια και αν δεν ειναι σε κεντρικο δρομο, εχεις ασφαλη πολυκατοικια κτλ θα τρως μαυρες κριτικες το airbnb εχει κανει εκει γιατι αν δεν εχει αλλο airbnb η πολκατοικια, θα σε κατηγορουν για το παραμικρο (φασαρια, βρωμια, ρευμα κοινοχρηστα και οτι αλλος θες) μιας και μενει πολυ λαος κυψελη. οπως σου εγραψαν, αν εχεις αναγκη ανεβασε το ενοικιο που ειναι σχετικα φθηνο, σουλουπωσε (αν χρειαζεται) το διαμερισμα και βαλε αγγελια μακροχρωνιας ενοικιασης
tigergreg Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε Απο που προκύπτει το 30%? 14% η πλατφορμα επι της εισπραξης... 20% εως 40% φορολογια... 10% εως 30% το γραφειο που το εχει αναλαβει αν δεν μπορεις εσυ....(απλο τσεκιν εως πληρες πακετο) Πληρωνεις δεη-νερο-ιντερνετ-κοινοχρηστα εσυ.... Εξοδα καθαριοτητας σεντονια-πετσετες κλπ Εξοδα πηγαινελα κλπ Σου φευγει ο πατος και αν δεν εχεις 40%-50% πληροτητα σε ετησια βαση μαντεψε... Σε σαιζον καλοκαιρινη λειτουργουν αλλα μεγεθη. Γνωριζω δυο τουλαχιστον με μικρα διαμερισματα που εχωσαν λεφτα για να το φτιαξουν και γυρισαν στην μακροχρονια μισθωση σαν βρεγμενες γατες. 2
lordvec Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Αυτά που βλέπεις ότι ζητάν στις αγγελίες δε σημαίνει ότι είναι αυτά που παίρνουν τελικά. Έχεις 43 τμ, που σημαίνει μάλλον θα το νοικιάσει κάποιος μόνος του, που σημαίνει ένας μισθός, και για να ψάχνει Κυψέλη μάλλον δεν είναι μεγαλοστέλεχος σε πολυεθνική. Μπορείς να ανεβάσεις το νοίκι σίγουρα, αλλά μη πάει το μυαλό σου σε 500άρες. Αν ο νοικάρης σου είναι σοβαρός και συνεπής, κράτα τον. Το τραίνο του airbnb πάει, έφυγε, βρες την επόμενη αρπαχτή να χωθείς. Και αν τη βρεις πες μου και εμένα! Τώρα όσον αφορά την Κυψέλη, δεν τη λες τουριστική, αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ πολύ καλύτερα από ότι ήταν πριν 10 χρόνια. Κοντά στην πλατεία, που εκμεταλλεύομαι ένα διαμέρισμα, υποψήφιοι ενοικιαστές πριν 10 χρόνια ήταν από τους τελευταίους, οι πιο τελευταίοι! Τουλάχιστον τώρα μπορεί να μην μένει κάποιος πρέσβης μέσα, (ούτε καν πρόξενος ρε αδερφέ), αλλά είναι σοβαροί άνθρωποι. Και γενικά αρκετοί από αυτός που ήρθαν να το δουν ως υποψήφιοι ενοικιαστές δείχναν οκ. Και στο δρόμο, βλέπει κανείς αρκετά ωραίο κόσμο να κυκλοφορεί, καμία σχέση μέ το 2015 π.χ. 1
imr Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι έχει αρκετό τρέξιμο. Αν μπορείς να διαθέσεις χρόνο σίγουρα αξίζει οικονομιμα Να καθαρίσεις, να απαντάς στα email, να περιμένεις να τους δώσεις τα κλειδιά κτλ. (μπορεί να έχεις ενοικιαστές ανά 1-2 μέρες). Εναλλακτικά το δίνεις σε εταιρία διαχείρισης αλλά θα σου φύγει ακόμα ένα ποσό. Προσωπικά θα σου έλεγα οτι το ιδανικό θα ήταν να βρεις έναν νορμάλ και συνεπή ενοικιαστή και να το δώσεις σε μια νορμάλ τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις