mariosnik_ Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2025 στις 6:03 ΜΜ, kostasbm είπε στο wikipedia νομιζω δεν μπορουσε να γραψει ο καθενας και το θεωρουσα αξιοπιστο.....η κανω λαθος ?????? τωρα σιγουρα γραφει οποιος θελει Το Wikipedia είχε moderation. Δεν καθόσουν ετσι αέρα πατέρα να γράφεις ότι σου κατέβει, κι αν το έκανες είτε δεν έπαιρνε έγκριση δημοσιευσης ειτε ρωτούσαν οι mods να μάθουν τις πηγές και να τις εξετάσουν. . Ήταν προφανώς σελίδα που είχε τις αδυναμίες της. Ας πούμε σε θέματα πολιτικά η πολλά άλλα, λόγω πολλαπλών βανδαλισμων θεμάτων η προσπάθειας παρα πολλών ατόμων να γράψουν ότι να ναι, τα μπλόκαραν εντελώς και μόνο εξουσιοδοτημενοι mods ειχαν δυνατοτητα παρέμβασης, οι μεν mods τωρα δεν ηταν τυχαρπαστοι, τους επέλεξαν οι υπεύθυνοι της wiki βάσει έργου ή εμπειρίας πάνω σε αντικείμενα και ερευνες, δηλαδή ότι γνώριζαν τρόπους ελέγχου αξιοπιστίας και επαλήθευσης πηγών. Στα του thread τώρα. Προσπάθησα να δω στο openAI αν μπορεί να μου βελτιώσει ένα διάγραμμα που ήθελα. Η απάντηση ήταν ότι δεν μπορεί άμεσα παρα μόνο να μου δώσει οδηγίες βήμα προς βήμα να το κάνω μέσω άλλων app. Τελικά με παρέπεμψε σε κώδικα για python, δεν προχώρησα παραπέρα λόγω άλλων κολληματων. Επεξ/σία 14 Ιουλίου από mariosnik_
Gatoskylo8 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 27/7/2025 στις 2:30 ΜΜ, lucanis είπε Ερχεται και chat gpt 5 σε λίγο καιρό. Λένε πως δεν θα έχει τόσο μεγάλες διαφορές οσο είχε το 3 από το 4. Λογικά βγαίνει σε λίγες ημέρες. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από Gatoskylo8
georgiouu Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Κυκλοφόρησε το gpt 5 σε PC.στην εφαρμογή στο κινητό οχι
odys03 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Του ζήτησα να φτιάξει μια εικόνα ένα θερμόμετρο που να δείχνει 41 βαθμούς κελσίου. Δεν μπορεί να το κάνει με τίποτα δείχνει αλλόκοτες κλίμακες αλλόκοτα νούμερα στις κλίμακες, 5 φορές με προσπάθεια να του επισημάνω ακριβώς τα λάθη. Δεν μπορεί απλά, αν έχετε όρεξη για Α.Ι. τερατουργήματα διασκεδάστε με θερμόμετρα.
Gatoskylo8 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 9 ώρες πριν, georgiouu είπε Κυκλοφόρησε το gpt 5 σε PC.στην εφαρμογή στο κινητό οχι Μέχρι στιγμής είναι χειρότερο από το προηγούμενο μοντέλο. Πραγματικά απογοητευτικό.
mecanomecano Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Προς το παρον βλεπω οτι στο Reddit to gpt 5 θαβεται απο τους περισσοτερους χρηστες. Πολλοι βαζουν το gpt 5 να κανει emulate το gpt-4o! Επεξ/σία 8 Αυγούστου από mecanomecano 1
georgiouu Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 21 ώρες πριν, odys03 είπε Του ζήτησα να φτιάξει μια εικόνα ένα θερμόμετρο που να δείχνει 41 βαθμούς κελσίου. Δεν μπορεί να το κάνει με τίποτα δείχνει αλλόκοτες κλίμακες αλλόκοτα νούμερα στις κλίμακες, 5 φορές με προσπάθεια να του επισημάνω ακριβώς τα λάθη. Δεν μπορεί απλά, αν έχετε όρεξη για Α.Ι. τερατουργήματα διασκεδάστε με θερμόμετρα. στις εικονες δεν εξειδικευεται το gpt και εγω σε παλαιοτερο μοντελο του ζηταγα να μου χρωματισει απλα μια φωτο...αλλα νταλλων αλλαζε τα χαρακτηριστικα των προσωπων κτλ ωσπου με νευριασε και το παρατησα 1
odys03 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 29 λεπτά πριν, georgiouu είπε στις εικονες δεν εξειδικευεται το gpt και εγω σε παλαιοτερο μοντελο του ζηταγα να μου χρωματισει απλα μια φωτο...αλλα νταλλων αλλαζε τα χαρακτηριστικα των προσωπων κτλ ωσπου με νευριασε και το παρατησα Aπο το Gemini πάντως κάνει πολύ καλύτερες εικόνες. 1
satsok2 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Στις 8/8/2025 στις 8:47 ΠΜ, Gatoskylo8 είπε Μέχρι στιγμής είναι χειρότερο από το προηγούμενο μοντέλο. Πραγματικά απογοητευτικό. Δηλαδή σε τι μειονεκτεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα