GREGTONY Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 το ασφάλισα στην τράπεζα και δεν έχουν ιδέα.... "Γνωρίζει κανείς σε ergo ασφάλεια το βραχυκύκλωμα χωρίς εστία φωτιας με 150 απαλαγή, δηλαδη αν μου χαλασει η smart TV θα γίνει αντικατάσταση αφου πληρώσω τα 150 ευρώ και πως? θα χρειαστεί κάποιος να την ελέγξει?"
panagiotis1988 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, GREGTONY είπε Γνωρίζει κανείς σε ergo ασφάλεια το βραχυκύκλωμα χωρίς εστία φωτιας με 150 απαλαγή, δηλαδη αν μου χαλασει η smart TV θα γίνει αντικατάσταση αφου πληρώσω τα 150 ευρώ και πως? θα χρειαστεί κάποιος να την ελέγξει? Εαν έχεις διαμεσολαβητη του το λες και σε κατευθύνει. Διαφορετικά στέλνεις στο [email protected] και σε κατευθύνει η εξυπηρέτηση πελατών. 16 λεπτά πριν, GREGTONY είπε το ασφάλισα στην τράπεζα και δεν έχουν ιδέα Αυτά δεν μπορώ με τις τραπεζες... Προβλημα τους...Να μάθουν...είναι ο διαμεσολαβητης σου και βάσει νόμου υποχρεούνται να σε εξυπηρετήσουν... Αν δεν σε εξυπηρετησουν κάνεις μια αιτιαση έναντι του υπαλλήλου που έχει πάρει πιστοποίηση για να κάνει αυτή τη δουλειά και να δεις ποτε θα μάθει... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2024 από panagiotis1988 2
great Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2024 16 hours ago, GREGTONY said: το ασφάλισα στην τράπεζα και δεν έχουν ιδέα.... επισης βασει νομου δεν υποχρεωσου να πας με την τραπεζα, μπορεις να διαλεξεις δικο σου, αρκει να το αφαλισεις. Θα γυρισουν και θα σου πουν οτι δεν γινεται δεν μπρουν αλλα δεν ισχυει. 2
GeG Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Πρώτη φορά πάω να ασφάλιση το σπίτι αλλά δεν ξέρω τι παιζει, τι προγραμματα, τι πακέτα, τι κοιτάμε να παρεχει. Κάποιες συμβουλές;
great Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Το ξερω οτι εινα πολυ αλλα κατσε και διαβασε τις 12 σελιδες, εχει πολλα παραδειγματα μεσα και πολυ καλες συμβουλές απο παθόντες και άτομα με εμπειρία.
Kingedward Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Έχετε καθόλου εικόνα για την ΝP την ασφαλιστική; Είμαστε κ μεις σε φάση να κλείσουμε κάποιο συμβόλαιο ετήσιο. Πήραμε προσφορά για 200 από την NP μέχρις στιγμής και 285 απο την Eurolife.
Deu164 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μου πρότειναν σαν προσφορά από την τράπεζα μετά τη δανειοδότηση στεγαστικού συμβόλαιο με τις παρακάτω καλύψεις για 125/ έτος με έκπτωση 35%(στεγαστικό)+15%(μισθοδοσία) 50% συνολικά για 5 έτη. Δεν το έψαξα σε αυτή τη φάση λόγο έλλειψής χρόνου ώστε να δω τι άλλο προσφέρει ο ανταγωνισμός ούτε προέθεσα κάποια επιπλέον κάλυψή... Μου φάνηκε πολύ καλή σαν προσφορά κυρίως η έκπτωση και την έκανα. EO8-200 ΠΥΡΚΑΓΙΑ & ΚΕΡΑΥΝΟΣ EO8-201 ΕΚΡΗΞΗ, ζημιές ιδίου αντικειμένου EO8-206 ΣΕΙΣΜΟΣ EO8-212 ΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΟΧΛΑΓΩΓΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ EO8-213 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ EO8-214 ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΤΡΩΝ, ΚΛΑΔΙΩΝ, ΣΤΥΛΩΝ ή ΚΕΡΑΙΩΝ EO8-215 ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ή ΤΡΕΝΟΥ EO8-216 ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ EO8-219 ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ EO8-205 ΠΛΗΜΜΥΡΑ, ΘΥΕΛΛΑ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΧΙΟΝΙ, ΒΑΡΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ, ΧΑΛΑΖΙ, ΠΑΓΕΤΟΣ EO8-218 ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΣΥΝΤΡΙΜΜΑΤΩΝ EO8-220 ΕΞΟΔΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΡΧΩΝ EO8-229 ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ή ΕΚΡΗΞΗ EO8-236 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΕΙΔΟΣ EO8-230 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ EO8-231 ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΕΡΩΝ Σημείωση: Η παρούσα ασφάλιση ισχύει σε "Αξία αντικατάστασης με καινούριο". Απαλλαγές ΣΕΙΣΜΟΣ 2% του αθροίσματος των ασφαλισμένων κεφαλαίων όλων των αντικειμένων που ασφαλίζονται με την κάλυψη ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ή ΕΚΡΗΞΗ € 150 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ Υλικών ζημιών € 150 ΠΛΗΜΜΥΡΑ, ΘΥΕΛΛΑ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΧΙΟΝΙ, ΒΑΡΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ, ΧΑΛΑΖΙ, ΠΑΓΕΤΟΣ 10% της ζημιάς Ελάχιστη απαλλαγή € 450 ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΕΡΩΝ Υλικών ζημιών € 150 Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Deu164
great Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου On 03/07/2025 at 22:58, Deu164 said: EO8-200 ΠΥΡΚΑΓΙΑ & ΚΕΡΑΥΝΟΣ που ειναι το σπίτι σου ; Εχει διαφορα το ΠΥΡΚΑΓΙΑ και το ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΔΑΣΟΣ επισης θα ζητουσα διευκρινησεις γιατι τα δυο αυτα ειναι μαζί ΠΥΡΚΑΓΙΑ & ΚΕΡΑΥΝΟΣ. Δεν μου αρεσουν, τι εννοει ? πυρκαγια απο κεραυνο ? αν παρει φωτια το διπλα σπιτι και καει το δικό σουσε καλύπτει ?
panagiotis1988 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Καλο ειναι να κλησεις ενα ραντεβου με τον τραλεζουπαλληλο που σου πούλησε το ασφαλιστηριο με το έτσι θελω για να σου εξηγησει τι καλυπτει ο καθε ορος...επισης να σου διευκρινίσει το τι σημαινει αποζημίωση σε αξια αντικαταστασης με καινουργιο...μοιρασου μετα τι εντυπωσεις σου μαζι μας να γελασουμε ολοι μαζι... 1
Deu164 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Διευκρινίσεις θα ζητήσω κάποια στιγμή, Να αποφασίσω τι με συμφέρει και αξίζει περισσότερο, να προσθέσω και άλλες καλύψεις ή να κάνω άλλη ασφάλεια από άλλου... 7 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε Καλο ειναι να κλησεις ενα ραντεβου με τον τραλεζουπαλληλο που σου πούλησε το ασφαλιστηριο με το έτσι θελω για να σου εξηγησει τι καλυπτει ο καθε ορος...επισης να σου διευκρινίσει το τι σημαινει αποζημίωση σε αξια αντικαταστασης με καινουργιο...μοιρασου μετα τι εντυπωσεις σου μαζι μας να γελασουμε ολοι μαζι... Δε μου το έδωσαν με το έτσι θέλω μου το πρότειναν και μου ξεκαθάρισαν ότι αν θέλω ασφάλεια μπορώ να κάνω και άλλη από άλλου. Είδα την τιμή 125,60 με πληρωμή ~31,50 ανά τρίμηνο και μου φάνηκε συμφέρον. Τη δέχτηκα για να έχω κάτι καθώς δεν είχα τον χρόνο να ψαχτώ το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δεν είχα την ευχέρεια χρόνου με τη δουλεία και το τρέξιμο για όλα τα υπόλοιπα ταυτόχρονα... Αυτό αναφέρεται στην κάλυψη ΑΞΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ το οποίο δεν έγινε copy paste από το pdf ΑΞΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Σημείωση: Η παρούσα ασφάλιση ισχύει σε "Αξία αντικατάστασης με καινούριο". 8 ώρες πριν, great είπε που ειναι το σπίτι σου ; Εχει διαφορα το ΠΥΡΚΑΓΙΑ και το ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΔΑΣΟΣ επισης θα ζητουσα διευκρινησεις γιατι τα δυο αυτα ειναι μαζί ΠΥΡΚΑΓΙΑ & ΚΕΡΑΥΝΟΣ. Δεν μου αρεσουν, τι εννοει ? πυρκαγια απο κεραυνο ? αν παρει φωτια το διπλα σπιτι και καει το δικό σουσε καλύπτει ? Μέσα σε αστικό ιστό οροφοδιαμέρισμά τελευταίου ορόφου δεν υπάρχει κοντά, ρέμα, ποταμός, θάλασσα, δασική έκταση... Βασικά το δάσος/ άλσος και κατά ένα μέρος πάρκο από τη μια και η θάλασσα από την άλλη είναι 300+ μέτρα μακρυά.
panagiotis1988 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου ^ ok το καταλαβαινω. Ψαξου και αλλου ομως να βρεις το καλυτερο για σενα. Δεδομενου οτι υπαρχει ενυποθηκο θα πρέπει στο νεο συμβολαιο που πιθανον να φτιαξεις να αναφερεις οτι υπαρχει ενυποθηκο ενδιαφερον απο την τραπεζα Χ....σου επισημαινω να ψαχτεις για την αξια αντικαταστασης με καινουργιο για το τι σημαινει και πως λειτουργεί στα σπιτια...μην το αφησεις ετσι... 1
Deu164 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Θα το ρωτήσω. Από τα συμφραζόμενα και έτσι όπως είναι διατυπωμένο υποθέτω ότι αφορά τη "ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΕΙΔΟΣ" αλλά σίγουρος δεν είμαι. Αυτο που έδωσα περισσότερη σημασία εκείνη τη στιγμή ήταν η αστική ευθύνη καθώς αγόρασα ένα ακίνητο που δεν γνωρίζω το ιστορικό. Και τους ιδιοκτήτες να ρωτήσω δε θα μου πουν πολλά. Είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού... Διέμεναν μόνο στις διακοπές και για ένα διάστημα 3 ετών. Υπερβολικά παλιό δεν είναι αλλά ούτε και καινούριο. Είναι το τελευταίο πού αποπερατώθηκε στην οικοδομή.που σηκώθηκε σαν οικογενειακή και καθένας εσωτερικά το έφτιαξε σε δικό του χρόνο. Έγινε από όσο είδα και ενημερώθηκα και αρκετά ικανοποιητική ανακαίνιση πριν 10 χρόνια αλλά δε γνωρίζω πως φτιάχτηκε λεπτομέρειες... καλύτερα να προλαβαίνω και να είμαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο... Παρά να τρέχω. Άσχετο με το θέμα αλλά μόλις ενεργοποιήθηκε το συμβόλαιο μου έδωσαν και συνδρομή ΑΝΤ1+ για 6 μήνες δωρεάν. Spoiler "Ως κάτοχος προγράμματος ασφάλισης κατοικίας έχουμε εξασφαλίσει για εσάς 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στη μεγαλύτερη ελληνική υπηρεσία streaming. Ενεργοποιήστε την σήμερα, χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς XXXXXXXXX και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε παρακάτω. *Εξαργύρωση κουπονιού έως 3 0.09.2026" Επεξ/σία 6 Ιουλίου από Deu164
stel106 Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Καλησπερα για ασφαλεια σπιτιου πως μπορω να ακυρωσω αυτην που εχω μεσω τραπεζας και να παω σε αλλη μηπως γνωριζει καποιος? επειδη ειναι πολυ ακριβη και δεν με συμφερει ελεγα να παω σε καποια οικονομικοτερη μιας και οι εξτρα καλυψεις περα απο την βασικη δομη δεν με ενδιαφερουν
panagiotis1988 Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, stel106 είπε Καλησπερα για ασφαλεια σπιτιου πως μπορω να ακυρωσω αυτην που εχω μεσω τραπεζας και να παω σε αλλη μηπως γνωριζει καποιος? επειδη ειναι πολυ ακριβη και δεν με συμφερει ελεγα να παω σε καποια οικονομικοτερη μιας και οι εξτρα καλυψεις περα απο την βασικη δομη δεν με ενδιαφερουν πηγαινε ρωτα τον ασφαλιστικο σου διαμεσολαβητη, ητοι την τραπεζα. 2
d_gkal Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Ενδιαφέρομαι για ασφάλεια σε νεόδμητο διαμέρισμα. Ποια ασφάλεια να επιλέξω; Τι είναι καλό να παρέχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα