great Δημοσ. Τετάρτη στις 04:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:46 μμ Επίσης παιδια για όνομά του Θεού όσο παραπάνω και αν είναι κάντε ασφάλισή δανείου! Να μην πληρώνουν τα εγγόνια σας δόσεις.
txcellas Δημοσ. Τετάρτη στις 05:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:30 μμ ναι στεγαστικο. πρακτικο επειδη πηρα τηλ στην anytime μου ειπανε τις ιδιες τιμες με την τραπεζα οποτε δεν παιρνουν προμηθεια. πρακτικα εχω καποιες αποριες. Αξιζει να ασφαλισεις το εσωτερικο του σπιτιου(περιεχομενα) η ειναι λιγο υπερβολη; Το economic στοιχιζει 165 το χρονο +σεισμος + καιρικα κλπ (μαζι με τα περιεχομενα στο σπιτι) το ιδιο χωρις τα περιεχομενα σπιτιου ειναι 20 ευρω λιγοτερα. Μετα τα πιο prenium ειναι λιγο περισσοτερα (180-200 το ετος) Αξιζει η ειναι υπερκαταναλωση;
MorcyGr Δημοσ. Σάββατο στις 01:46 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:46 πμ Στις 6/8/2025 στις 5:30 ΜΜ, txcellas είπε ναι στεγαστικο. πρακτικο επειδη πηρα τηλ στην anytime μου ειπανε τις ιδιες τιμες με την τραπεζα οποτε δεν παιρνουν προμηθεια. πρακτικα εχω καποιες αποριες. Αξιζει να ασφαλισεις το εσωτερικο του σπιτιου(περιεχομενα) η ειναι λιγο υπερβολη; Το economic στοιχιζει 165 το χρονο +σεισμος + καιρικα κλπ (μαζι με τα περιεχομενα στο σπιτι) το ιδιο χωρις τα περιεχομενα σπιτιου ειναι 20 ευρω λιγοτερα. Μετα τα πιο prenium ειναι λιγο περισσοτερα (180-200 το ετος) Αξιζει η ειναι υπερκαταναλωση; Εγώ πληρώνω 250€/χρόνο είναι full extra όσες περισσότερες καλύψεις έχεις τόσο καλύτερα, εάν περιμένεις από το κράτος για αποζημίωση θα καταλήξεις σαν τους σεισμοπαθείς του 99' που είναι ακόμα στα λυόμενα.
txcellas Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 πμ 26 λεπτά πριν, MorcyGr είπε Εγώ πληρώνω 250€/χρόνο είναι full extra όσες περισσότερες καλύψεις έχεις τόσο καλύτερα, εάν περιμένεις από το κράτος για αποζημίωση θα καταλήξεις σαν τους σεισμοπαθείς του 99' που είναι ακόμα στα λυόμενα. Εισαι ευχαριστημενος; Χρειαστηκε κατι ποτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα