great Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Επίσης παιδια για όνομά του Θεού όσο παραπάνω και αν είναι κάντε ασφάλισή δανείου! Να μην πληρώνουν τα εγγόνια σας δόσεις.
txcellas Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου ναι στεγαστικο. πρακτικο επειδη πηρα τηλ στην anytime μου ειπανε τις ιδιες τιμες με την τραπεζα οποτε δεν παιρνουν προμηθεια. πρακτικα εχω καποιες αποριες. Αξιζει να ασφαλισεις το εσωτερικο του σπιτιου(περιεχομενα) η ειναι λιγο υπερβολη; Το economic στοιχιζει 165 το χρονο +σεισμος + καιρικα κλπ (μαζι με τα περιεχομενα στο σπιτι) το ιδιο χωρις τα περιεχομενα σπιτιου ειναι 20 ευρω λιγοτερα. Μετα τα πιο prenium ειναι λιγο περισσοτερα (180-200 το ετος) Αξιζει η ειναι υπερκαταναλωση;
MorcyGr Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Στις 6/8/2025 στις 5:30 ΜΜ, txcellas είπε ναι στεγαστικο. πρακτικο επειδη πηρα τηλ στην anytime μου ειπανε τις ιδιες τιμες με την τραπεζα οποτε δεν παιρνουν προμηθεια. πρακτικα εχω καποιες αποριες. Αξιζει να ασφαλισεις το εσωτερικο του σπιτιου(περιεχομενα) η ειναι λιγο υπερβολη; Το economic στοιχιζει 165 το χρονο +σεισμος + καιρικα κλπ (μαζι με τα περιεχομενα στο σπιτι) το ιδιο χωρις τα περιεχομενα σπιτιου ειναι 20 ευρω λιγοτερα. Μετα τα πιο prenium ειναι λιγο περισσοτερα (180-200 το ετος) Αξιζει η ειναι υπερκαταναλωση; Εγώ πληρώνω 250€/χρόνο είναι full extra όσες περισσότερες καλύψεις έχεις τόσο καλύτερα, εάν περιμένεις από το κράτος για αποζημίωση θα καταλήξεις σαν τους σεισμοπαθείς του 99' που είναι ακόμα στα λυόμενα.
txcellas Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, MorcyGr είπε Εγώ πληρώνω 250€/χρόνο είναι full extra όσες περισσότερες καλύψεις έχεις τόσο καλύτερα, εάν περιμένεις από το κράτος για αποζημίωση θα καταλήξεις σαν τους σεισμοπαθείς του 99' που είναι ακόμα στα λυόμενα. Εισαι ευχαριστημενος; Χρειαστηκε κατι ποτε;
Tsino Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Είμαι μεταξυ Groupama και Ergo για ασφάλεια κατοικίας. Δεν έχει σχέση με δάνειο κλπ. Στην ίδια τιμή η Groupama είναι χωρίς απαλλαγές... (εκτός σεισμού 2% ) Ποιά είναι πιο αξιόπιστη στις πληρωμές όταν τη χρειαστείς και δε θα προσπαθήσει να αποφύγει την αποζημίωση ?
panagiotis1988 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tsino είπε Είμαι μεταξυ Groupama και Ergo για ασφάλεια κατοικίας. Δεν έχει σχέση με δάνειο κλπ. Στην ίδια τιμή η Groupama είναι χωρίς απαλλαγές... (εκτός σεισμού 2% ) Ποιά είναι πιο αξιόπιστη στις πληρωμές όταν τη χρειαστείς και δε θα προσπαθήσει να αποφύγει την αποζημίωση ? Η ερώτηση σου δεν μπορει να απαντηθει γιατι παιζουν σημαντικο ρολο οι εξης παραγοντες : 1. Ποιος πραγματογνωμονας θα αναλαβει τον ελεγχο της ζημιας και ποσο απαιτητικος ειναι ή ποσο προχειροδουλεια θα κανει 2. Ποιος διακανονιστης (υπαλληλος της ασφαλιστικης) θα αναλαβει τη ζημια και πόσο απαιτητικος ειναι. 3. Ποια ειναι η πολιτικη της καθε εταιρειας ή οποια μπορει να αλλαξει σε μια μερα μεσα (πχ λογω αλλαγης ceo ή πωλησης της ή λογ απαιτήσεων απο τη μητρικη εταιρεια κλπ.) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από panagiotis1988 1
Vstromrider Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 47 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Η ερώτηση σου δεν μπορει να απαντηθει γιατι παιζουν σημαντικο ρολο οι εξης παραγοντες : 1. Ποιος πραγματογνωμονας θα αναλαβει τον ελεγχο της ζημιας και ποσο απαιτητικος ειναι ή ποσο προχειροδουλεια θα κανει 2. Ποιος διακανονιστης (υπαλληλος της ασφαλιστικης) θα αναλαβει τη ζημια και πόσο απαιτητικος ειναι. 3. Ποια ειναι η πολιτικη της καθε εταιρειας ή οποια μπορει να αλλαξει σε μια μερα μεσα (πχ λογω αλλαγης ceo ή πωλησης της ή λογ απαιτήσεων απο τη μητρικη εταιρεια κλπ.) Το σημαντικότερο δεν ειπες. Ποιος ειναι ο ασφαλιστης που θα τριξει τα δοντια σε ολους τους υπολοιπους. 1
panagiotis1988 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Vstromrider είπε Το σημαντικότερο δεν ειπες. Ποιος ειναι ο ασφαλιστης που θα τριξει τα δοντια σε ολους τους υπολοιπους. Ποιος ειναι ο διαμεσολαβητής. Σκετο...το "που θα τριξει τα δοντια" ας μην το συζητησουμε καλυτερα...οποιος θελει ας κρατήσει μονο αυτο που ειπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα