Προς το περιεχόμενο

To Uber Boat αφορά υπηρεσία μεταφοράς με σκάφος και κάνει ντεμπούτο στη Μύκονο


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, chrisxkar είπε

Διαφωνω η Μυκονος αντιπροσωπευει οτι πηγε στραβα στην ελλαδα και την εφτασε σε αυτο το σημειο.Ειναι σαν ζωντανο μνημειο του κρατους μιζας η πρωτευουσα της διαφθορας και της παρανομιας , του ξεπουληστε οτι ποιοτικο ή πολιτιστικο υπαρχει μεχρι να γινετε money whores.Δεν κοροιδευουμε την μυκονο απλα ειναι ενα λυπηρο παραδειγμα του πως μπορουν τα λεφτα τα διαφθειρουν. Ειναι απιστευτα κακη κριση να επικρωτεις ενα μερος στο οποιο χτιζουν βιλες πανω σε αρχαια ή που κλεινουν εντελως δημοσιους/κοινοχρηστους χωρους για ιδιωτικη χρηση εντελως παρανομα και απλα το κρατος κανει τα στραβα ματια.Για εμενα αυτην την στιγμη αντιπροσωπευει τον καρκινο της κοινωνιας μας.

 

Περαν του οποιος εχει δουλεψει εκει θα σου πει οτι προκειται ενα κυριολεκτικο μπουρδελονησι.Ειναι μερος για σεξοτουρισμο και ναρκοτουρισμο καποτες στην αμμο και δεν συμμαζευεται

Αν θέλεις διάβασε σε παρακαλώ τα σχόλιά μου λίγο παραπάνω. Δεν διαφωνούμε ουσιαστικά. Όπως ξανά έγραψα, γι αυτό το λόγο έβαλα τα εισαγωγικά.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα, αν θέλει κάποιος έλληνας να κάνει τουρισμό στην Ελλάδα, υπάρχουν άπειρα πανέμορφα μέρη προσιτά στους περισσότερους.
Δεύτερο, η χώρα σκόπιμα και συστηματικά αποβιομηχανίστηκε στη δεκαετία του 80 και, για να λέμε και μερικές αλήθειες, όλοι μας τότε συνεβάλαμε σ΄αυτό. Γιατί ήταν πρόσκαιρα βολικό. Το ίδιο επαναλήφθηκε στη δεκαετία του 2000 με τα δάνεια κάθε είδους. Γιατί ήταν πρόσκαιρα βολικό. Το ίδιο ξαναέγινε το 2009 με τα "λεφτά που υπήρχαν". Γιατί φαινόταν πρόσκαιρα επιθυμητό.
Παραγωγικές επενδύσεις έχουν να γίνουν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 70. Ας είμαστε ευχαριστημένοι που, τουλάχιστον, έχουμε τον τουρισμό κι ας κάνουν ό,τι θέλουν οι "λεφτάδες" στην Μύκονο και στο Ντουμπάι. Μαζί τους δεν θα τα πάρουν...
Κι ας μην αισθανόμαστε άσχημα που κι εμείς δεν μπορούμε την χλίδα. Η ζωή τους δεν είναι καλύτερη, απλά πιο άνετη.

Επεξ/σία από cp5120
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...