poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 55 minutes ago, rafa1919 said: Το συγκεκριμένο είναι CAT20 με ό,τι συνεπάγεται για Carrier Aggregation δυνατότητες κλπ. Για 4G LTE router το modem του έχει εξαιρετικές δυνατότητες. Πραγματι εβλεπες να κυκλοφορουν κατι cat6 Κτλ που αστα να πανε.. αν και τωρα οπου παιζει 5g αξιζει να πας 5g. βεβαια ειναι λιγο ακριβες οι τιμες τους συγκριτικα με τα 4g. On 02/07/2025 at 09:12, takis19821982 said: Γεια σας.Για το zte mf289f.Εβαλα μια κάρτα q με απεριόριστα mb άλλαξα apn και παίζει μια χαρά.Υπαρχει επιλογή να αλλάξω dns ή έχω στραβωθει και δεν το βλέπω από το κινητό; Ευχαριστώ μπορεις παντα να αλλαξεις και dns στην συσκευη.
rafa1919 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 1 hour ago, poulinos said: Πραγματι εβλεπες να κυκλοφορουν κατι cat6 Κτλ που αστα να πανε.. αν και τωρα οπου παιζει 5g αξιζει να πας 5g. βεβαια ειναι λιγο ακριβες οι τιμες τους συγκριτικα με τα 4g. Δεν υπάρχει το συγκεκριμένο. Σε περιοχή με χάλια σήμα (-98dbm) πέτυχε σταθερό 85/35 έως και 110/40 συνδυάζοντας 700, 1800, 2100 & 2600 μπάντες.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 3 minutes ago, rafa1919 said: Δεν υπάρχει το συγκεκριμένο. Σε περιοχή με χάλια σήμα (-98dbm) πέτυχε σταθερό 85/35 έως και 110/40 συνδυάζοντας 700, 1800, 2100 & 2600 μπάντες. ειπες και την μαγικη λεξη,πολλοι εχουν δει καλες ταχυτητες αφου επαιξαν με τα bands.
rafa1919 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 22 minutes ago, poulinos said: ειπες και την μαγικη λεξη,πολλοι εχουν δει καλες ταχυτητες αφου επαιξαν με τα bands. Το μαγικό είναι ότι μόνο του έπαιξε με τις μπάντες αυτές. Δεν ασχολήθηκα, plug 'n play. Σταθερότατο, δεν έχω κάτι να πω.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου 11 minutes ago, rafa1919 said: Το μαγικό είναι ότι μόνο του έπαιξε με τις μπάντες αυτές. Δεν ασχολήθηκα, plug 'n play. Σταθερότατο, δεν έχω κάτι να πω. το βασικο ειναι και ποσο κοντα εισαι στην κεραια κτλ. αν εισαι κοντα τοτε εχεις μεγαλο προβαδισμα απο το να προσπαθεις να κανεις tweak για να πετυχεις κατι καλυτερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα