panelis Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Στις 25/4/2025 στις 6:17 ΜΜ, taslikos είπε Καμία σχέση το ένα προϊόν με το άλλο. Αν θες να βλέπεις αφρό ναι οκ ας πάρεις αυτό. εχεις δοκιμάσει προϊόντα της FX? Το ξέρεις ότι από Γερμανία μπορείς να τα βρεις online πιο φθηνά από την κατάσταση που επικρατεί εδώ; Αυτό που παρέθεσες έχει ουδέτερο PH? Έχει διοξείδιο του πυριτίου για να προσθέτει υδροφοβια και προστασία στο αμάξι; αυτες είναι μερικές από τις διαφορές κιόλας. Για την ιστορία αυτό που έγραψες κάνει 6€ ενώ το FX από Γερμανία αν πάρεις το 5L που θα βγάλεις χροοοοονια, θα σου βγει ανά λίτρο 7,98€. Κάποιο link παρακαλώ?
taslikos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 8 λεπτά πριν, panelis είπε Κάποιο link παρακαλώ? Waschguru 1
panelis Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 25 λεπτά πριν, taslikos είπε Waschguru FX Protect Arctic Ice Shampoo 5L Σε αυτό αναφέρεσαι? Ευχαριστώ 1
moredread Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) Σε αφροποιητή εγώ πήρα αυτό (επιλογή Lavor, είναι το ίδιο με Parkside) TEMU Επεξ/σία 27 Απριλίου από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου
LouCi4er Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, ikaros2 είπε Μπορείς να μου πεις ποιο usb dongle πήρες? Thanks. https://vi.aliexpress.com/item/1005006953203174.html Αυτό εδώ πήρα,στο καλάθι μου το έβαλε με 8€,δεν ξέρω γιατί.Peugeot 308 2021 παίζει κομπλέ, συνδέεται σε 5 δευτερόλεπτα με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο. Επεξ/σία 27 Απριλίου από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις