broxopios Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Πήγα σε σπίτι φίλου και μου ανέφερε ότι όταν έχει πάνω τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους δεν κάνει boot το pc. Πρέπει να τους βγάλει να κλείσει το pc από το κεντρικό κουμπί και να τον ξανανοίξει. Δεν φτάνει καν στην επιλογή για να μπεις στο bios της μητρικής. Επίσης κοίταξα μην έχει boot priority απο usb Αλλά ήταν κανονικά ο εσωτερικός ssd. Δεν το έχω ξανασυναντησει. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Έχει ryzen 5 Radeon rx 580 Tomahawk Max B450 24gb Ram
atheatos Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Υπάρχει περίπτωση κάποιος εξωτερικός σκληρός να βραχυκλωνει και να μην αφήνει την μητρική να προχωρήσει το boot. Μου έχει συμβεί με εσωτερικό sata σε συνδυασμο με προβληματικό τροφοδοτικό. Ο σκληρός τραβούσε αρκετό ρεύμα κατά την εκκίνηση και το τροφοδοτικό δεν μπορούσε να σταθεροποίηση την τάση στη μητρική. Οι σκληροι είναι με δικιά τους τροφοδοσία ή παίρνουν ρεύμα από την usb? 1
broxopios Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 16 ώρες πριν, atheatos είπε Υπάρχει περίπτωση κάποιος εξωτερικός σκληρός να βραχυκλωνει και να μην αφήνει την μητρική να προχωρήσει το boot. Μου έχει συμβεί με εσωτερικό sata σε συνδυασμο με προβληματικό τροφοδοτικό. Ο σκληρός τραβούσε αρκετό ρεύμα κατά την εκκίνηση και το τροφοδοτικό δεν μπορούσε να σταθεροποίηση την τάση στη μητρική. Οι σκληροι είναι με δικιά τους τροφοδοσία ή παίρνουν ρεύμα από την usb? Παίρνουν ρεύμα από την usb. Τι έκανες;
Aris_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Πες του να αγοράσει ενα usb hub με τροφοδοσια δικη του ξεχωριστή εκει θα κουμπωσει τα drives 1
atheatos Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 35 λεπτά πριν, broxopios είπε Παίρνουν ρεύμα από την usb. Τι έκανες; 4 λεπτά πριν, Aris_ είπε Πες του να αγοράσει ενα usb hub με τροφοδοσια δικη του ξεχωριστή εκει θα κουμπωσει τα drives Έβγαλα τον προβληματικο σκληρό και τον έβαλα σε θήκη με δικιά της τροφοδοσία. Δοκιμασε έναν έναν τους σκληρούς. Δεν μπορεί όλοι να έχουν πρόβλημα . Το hub με ξεχωριστή τροφοδοσία είναι μια λύση. 1
29gk Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Θα κοιτουσα και το τροφοδοτικο, ειδικα αν η ηλικια του ειναι μεγαλυτερη του ετους και χρησιμοποιειται χωρις ups ή και σε πολυπριζο. Θα εριχνα μια ματια βασικα και στο πολυπριζο αν οντως υπαρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα