Προς το περιεχόμενο

Δήλωση της GIGABYTE σχετικά με την τιμή SOC Voltage κάτω από 1.3V στις AMD AM5 Μητρικές κάρτες


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

OgImg-Default.jpg

Δελτίο τύπου:

Θα θέλαμε να τοποθετηθούμε σχετικά με τις πρόσφατες αναφορές μέσων που αφορούν την τιμή του SoC Voltage πάνω από τα 1,3V σε GIGABYTE μητρικές πλακέτες AMD AM5 όταν το EXPO είναι ενεργοποιημένο στη πιο πρόσφατη beta έκδοση BIOS.

Η GIGABYTE σέβεται και εκτιμά την πολύχρονη υποστήριξη και προτίμηση των μέσων στις μητρικές κάρτες GIGABYTE. Όσον αφορά τη διαδικασία μέτρησης του SOC Voltage, το σημείο και η μέθοδος μέτρησης είναι κρίσιμα, καθώς η τιμή του SOC Voltage θα διαφέρει ανάλογα με αυτά. Η εσωτερική τάση SOC της CPU ("SVI3 interface") είναι ο πιο καθοριστικός δείκτης για τις μητρικές κάρτες και, κατά κανόνα, το PWM Output Voltage θα είναι υψηλότερο από το εσωτερικό SOC Voltage της CPU ("SVI3 interface") λόγω διαφόρων φυσικών παραγόντων.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό HWiNFO για την ακριβή παρακολούθηση της εσωτερικής τάσης SOC της CPU (διεπαφή SVI3), η οποία αναφέρεται στο HWiNFO ως "CPU VDDCR_SOC Voltage (SVI3 TFN)". Η μέτρηση γίνεται από τον εσωτερικό αισθητήρα της CPU για να δείξει την ακριβή τάση. Η GIGABYTE χρησιμοποιεί το HWiNFO για την παρακολούθηση του SoC Voltage στις μητρικές AM5 και είναι κάτω από 1,3V, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται επίσημα από την AMD. Το σύνολο της σειράς AM5 μητρικών καρτών της GIGABYTE ακολουθεί την τελευταία οδηγία της AMD για την τάση SOC στα 1,3V όταν είναι ενεργοποιημένο το EXPO. Ανατρέξτε στο ακόλουθο βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

Η GIGABYTE βρίσκεται σε συνεχή στενή συνεργασία και ακολουθεί τις οδηγίες της AMD, ώστε να συμμορφώνεται πλήρως με τις επίσημες προδιαγραφές και απαιτήσεις της AMD. Εκτιμούμε όλη την προσοχή και την υποστήριξη από τα μέσα και τους συνεργάτες. Το κίνητρό μας ήταν πάντα να παρέχουμε πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα στους χρήστες. Ως κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών καρτών, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στοχεύοντας στο να απολαμβάνουν οι χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο PC τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας