ChristinaChri Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Λοιπόν γεια σας, είμαι 16 χρόνων και έχω σκεφτεί αρκετά σοβαρά αυτόν τον ''τομέα'' άπλα δεν ξέρω πολλά και θέλω να είμαι σίγουρη για τον προσανατολισμό μου. Βεβαίως και είμαι ακόμα μικρή και έχω λιγο χρονο ακομα αλλα θελω να τα σκεφτω οσο ειναι νωρίς καλυτερα !! Στην αρχη σκεφτομουν πολλα αλλα μπροστα απο ολα αυτα ειναι τα οικονομικά που πηγα τωρα στο επαλ σαν ειδικοτητα . Αυτο που ψαχνω λοιπον, θελω να ειμαι σε σε εταιρια σε γραφειο τετοια δουελια εχω σκεφτει απο πολυ μικρη και τελικα οντως αυτο θελω μην φανταστείτε πως ειμαικαμοια αριστουχα αλλα επειδη δν προσπαθω και βαρειμαι αλλα προσεχω οσο μπορω! Ηθελα φουλ διοίκηση οικονομικών το έψαξα οσο μπορουσα και δεν θελω να ειμαι με τα οικονμικα λεφτα χρεη και οτι αλλο τοσο πολυ καταλαβατε τι εννωω δν το χω με απλα λογια. Έπειτα σκεφτηκα δημοσιες σχεσεισ που μαρεσει παρα πολυ γενικα ειμαι πολυ κοινωνικη μαρεσει να γνβωριζω συνεχεια ανθρωπους και ολη αυτη φαση . Το γνωριζω πωσ σε τετοιεσ δουλειες εχει καλαα λεφτα αμα τα καταφερω και παω ψηλα αλλα το γνωριζω πωσ θα κουραστω και αμη και μετα τισ σπουδεσ δεν θα ειμαι κατευτειαν ένα υψηλό στέλεχος αλλα πχ γραμματέας και δεν με πειραζει καθολου απλα η βοηθεια που θελω να μου δώσετε ειναι να μ εξηγησετε για δημόσιες σχέσεις , και τα ναυτιλιακά που δεν θελω να δουλευω στο πλοιο αλλα σε εταιριες δηλαδη διοίκηση ναυτιλιακών . Οποιος μπορει να με βοηθησει και ξερει απο αυτα , εχει γνωσεις ή δουλευει σε αυτους τους τομεεσ να το πω και ετσι και μπορει να με βοηθησει εστω και λιγο ειμαι ευγνώμων Ευχαριστω πολυ!
giwrgos555 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Χωρίς βυσμα δεν πας περνάς ουτε απ εξω απο το κλάδο της ναυτιλίας γιατι στο τέλος της ημέρας την θέση θα την πάρει η κόρη η ο γιος του αντιπροέδρου/διευθύνοντα συμβούλου ή του διευθυντή/αρχιλογιστή/καπετάνιου στο λέω απο προσωπική εμπειρία. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από giwrgos555 1
ChristinaChri Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 καλα αυτο εννοείται αλλα θελω και να σπουδασω και μεταπτυχιακο να παρω δηλαδη ξερω πως θα κουραστω με λιγα λογια αλλα δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση καμοια για τον κλαδο των ναυτιλιακων?
giwrgos555 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Ισως αν περνουσες στο ναυτιλιακων σπουδών του ΠΑΠΕΙ να μπορουσες να μπεις στην παραναυτιλία χωρίς βύσμα γιατι εκεί ξερω αρκετά ατομα που δουλευουν.Στις πλοιοκτήτριες/διαχειριστριες θελει βυσμα και μάλιστα χοντρο βυσμα για να μπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα