Προς το περιεχόμενο

τοποθέτηση τηλεορασης σε βαση τοιχου και καλώδια


kallair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, αγορασα καινουργια 65αρα philips(PHILIPS 65PUS8507) και θελω να την στηριξω στον τοιχο. Για βάση, σκεφτομαι να βάλω αυτή εδώ.

Τα καλωδια πώς να τα κρύψω; ειναι ο κλασσικός τοιχος. θελω σιγουρα να χωράει 4 hdmi και 2 ή 3 καλώδια ρευματος. Δεν θελω να βαλω το κλασσικο τετράγωνο κανάλι. Θα προτιμουσα κατι σε ματ μαύρο καλής ποιοτητας ή αλουμίνιο. κοιταξα στο σκρουτζ αλλά από τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω την ποιοτητα και το μέγεθος των περισσότερων.

Εχει καποιος να μου προτεινει καποιο όμορφο τροπο/κανάλι για να κρυψω τα καλώδια που θα ανεβαινουν στην τηλεόραση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μαύρο (αλλα δεν το λες και διακριτικό) με μηκος που όμως μπορει να χρειαστείς 2 https://www.electronix.gr/index.php?route=product/product&product_id=507844&skr_prm=WyI5MjQ2ZjFjNi01ZjUyLTQ4N2YtYTgyYy03NWNkMTUyODM4YTEiLDE2ODUxMDAzNTE3MDkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Καλύτερη εικόνα οριακά αν χωράει όλα τα καλώδια https://www.kafkas.gr/ilektrologika/kanalia-schares-exartimata/kanalia-plastika/kanalia-autokollita-mini/viokar-kanali-dapedou-75mmch18mm-alouminio-2m_299563/?affid=4&skr_prm=WyI5MjQ2ZjFjNi01ZjUyLTQ4N2YtYTgyYy03NWNkMTUyODM4YTEiLDE2ODUxMDA1Nzg3MjEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Επίσης καλή εικόνα και ανά δύο πιστεύω χωράει τα καλώδια. Αλλά αναγκαστικά 2μ που ανεβάζει αρκετά την τιμή.

Ολές όμως είναι λύσεις που θα φαίνονται.

Εγώ θα κοίταγα κάτι τέτοιο και ακόμα καλύτερα αν έχει περισέψει το χρώμα του τοίχου το βάφεις. 

Γενικά στην εγκατάσταση συγκέντρωσε τα καλώδια στην ευθεία κάτω από τον οριζόντιο άξωνα της βάσης (αν υπάεχρει κολόνα πολύ κοντά στη βάση μπορεις να ανέβεις και απο εκει στο πλάι να φαινεται ακόμα λιγότερο το κανάλι.) και ανεβάινεις από εκέι. 

Επίσης μέτα στερεώνεις τα καλώδια με τανία/tire ups, vlecro δεματικά στόν οριζόντιο άξωνα της βάσης να μην φαίνεται τίποτα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...