SergioX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Φαίνεται εξαιρετικό.Η μόνη μου ένσταση είναι με τον snap 8 1st gen,έχει πολλά θέματα με θερμοκρασία και διαχείρηση μπαταρίας.Προσωπικά αποφεύγω οτιδήποτε φοράει το συγκεκριμένο SoC 1
GATE123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, karampatsos83 είπε γνωμες για το realme gt2 pro? Κανένα πρόβλημα φίλε. Προχώρα άφοβα. Όσο για κάποιους που λένε για υπερθέρμανση του επεξεργαστή,αυτά είναι φήμες. Έχουν πει και για τον 8 gen 2 κάτι αντίστοιχο. Έχω δουλέψει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και ήταν άψογος. Το εάν υπάρχει πρόβλημα ενδέχεται να είναι στο σύστημα ψύξης με την προϋπόθεση εάν παίζεις πολύ βαριά παιχνίδια.
SergioX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δέχομαι την γνώμη σου,αφού το έχεις δουλέψει όπως λές το συγκεκριμένο SoC,σε αντίθεση με εμένα.Δεν γίνεται όμως σε όλα τα reviews και φόρουμ να λένε οτι έχει πρόβλημα υπερθέρμανης,διαχείρησης μπαταρίας και βαρύ throttling και να το αγνοούμε.Όλα τα κινητά με τον snap gen 1 έχουν τα θέματα τους,δε νομίζω να είναι τυχαίο...
GATE123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, SergioX είπε Δέχομαι την γνώμη σου,αφού το έχεις δουλέψει όπως λές το συγκεκριμένο SoC,σε αντίθεση με εμένα.Δεν γίνεται όμως σε όλα τα reviews και φόρουμ να λένε οτι έχει πρόβλημα υπερθέρμανης,διαχείρησης μπαταρίας και βαρύ throttling και να το αγνοούμε.Όλα τα κινητά με τον snap gen 1 έχουν τα θέματα τους,δε νομίζω να είναι τυχαίο... Μήπως αυτά που γράφουν είναι σε βαριά παιχνίδια? Γιατί εγώ δεν το δοκίμασα καθόλου σε παιχνίδια και δεν μπορώ να πω την άποψη μου. Σε εφαρμογές ανοιχτές (τουλάχιστον 15) δεν έκανε την παραμικρή υπερθέρμανση ούτε και κολλήματα. Τώρα επειδή μπαίνουμε στο καλοκαίρι ενδέχεται να ανεβάσει λίγο θερμοκρασία. Άλλωστε όλα τα κινητά αυτήν την περίοδο ζεσταίνονται. Reviews βλέπω και διαβάζω αλλά εγώ λέω την προσωπική μου άποψη . Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από GATE123
SergioX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καλά,για το καλοκαιρι δεν το συζητάω:ο,τι κινητο και να έχεις,απλή χρήση να κάνεις σε παραλία ή εξω γενικά,οι θερμοκρασίες βαράνε κόκκινο! Όσον αφορά το κινητό,στα 440 ευρώ που είναι τώρα,το θεωρώ κλεψιά!Άλλα όπως είπα,προσωπικά θα το διπλο-τριπλο έψαχνα μέχρι να το πάρω
GATE123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, SergioX είπε Όσον αφορά το κινητό,στα 440 ευρώ που είναι τώρα,το θεωρώ κλεψιά!Άλλα όπως είπα,προσωπικά θα το διπλο-τριπλο έψαχνα μέχρι να το πάρω Υπάρχει και το Samsung S21 FE πιο κάτι από 400€. Αλλά με τέτοια speak σε τέτοια τιμή το Realme gt 2 pro νομίζω παίζει μπάλα. Και μην ακούσω κανένα Xiaomi ..... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από GATE123
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν θα το λεγα. Οκ ούτε εγώ τρελένομαι για Xiaomi, αλλά στα 420ευρώ που παίζει το Poco F5(You) 12/256 μαλιστα, το ξανασκέφτεσαι. Απο Ιταλικο amazon το βλέπω στα 399(8/256). παρομοιας νοοτροπιας και τα 2 κινητα. Γενικά δεν ξέρω, από πέρυσι σαν να έχει εξαφανιστει η Realme στον χώρο της κινητής. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από Fulgore
bebakos11 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 εχω που το εχω μερικους μηνες ειναι σουπερ,δεν ζεσταινεται και τρεχει σφαιρα.Παιχνιδια ομως δεν παιζω καθολου
laserjesus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέτριο κινητό.. ότι πληρώνεις παίρνεις. Στα ~400 είναι οκ σαν αφορά εάν δεν έχεις απαιτήσεις σε υποστήριξη/ μπαταρία/κάμερα / ποιότητα κατασκευής. Στα ίδια είναι και το F5. Και πριν ακούσω μα μου το έχω από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε, εδώ και μήνες σαν δεύτερο backup.
stylish Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 To nothing phone 1 δεν θα το προτεινατε σε αυτά τα χρήματα;
GATE123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, stylish είπε To nothing phone 1 δεν θα το προτεινατε σε αυτά τα χρήματα; Όχι με τίποτα.
stylish Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 47 minutes ago, GATE123 said: Όχι με τίποτα. O λόγος; τι μειονεκτειματα εχει;
GATE123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Με τα χαρακτηριστικά που έχει υπάρχουν καλύτερα κινητά. Επίσης πολύ ακριβό. Και το σημαντικότερο δεν υπάρχει υποστήριξη από Ελλάδα.
stylish Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Τι θα πρότεινες σαν all around με αντίστοιχα σπεκς? Καλή κάμερα ασύρματη φόρτιση και καλή αυτονομία μέσα στα κυριότερα χαρακτηριστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα