Nefeli350123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Μου έστειλε ειδοποίηση το κινητό μου, (huawei P 30) οτι δεν έχω χώρο και μου είπε να ελευθερώσω χώρο. Διεγραψα κάποια βιντεο που δεν τα ηθελα και κατα λάθος διέγραψα και ένα που το θέλω .Κοιταξα στα διεγραμμενα στο κινητο μου και δεν υπάρχει. Πως μπορω να το επαναφερω; Σβήστηκε και απο τη συλλογή και από το google photos. Δεν υπάρχει πουθενά Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από Nefeli350123
Haldol Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Αν δεν υπάρχει ούτε στα πρόσφατα διαγραμμένα, ούτε στο cloud, και ούτε έχει «ιστορικό» το Google Photos (όπως π.χ. έχει το Dropbox με τη δυνατότητα για undo / undelete), απλά το ξεχνάς.
Nefeli350123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, georgiouu είπε καδος απορριματων google photos; Ναι δεν υπαρχει 18 λεπτά πριν, Haldol είπε Αν δεν υπάρχει ούτε στα πρόσφατα διαγραμμένα, ούτε στο cloud, και ούτε έχει «ιστορικό» το Google Photos (όπως π.χ. έχει το Dropbox με τη δυνατότητα για undo / undelete), απλά το ξεχνάς. cloud δεν εχω στο gogle photos δεν υπαρχει ουτε στα διεγραμμενα
georgiouu Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Nefeli350123 είπε Ναι δεν υπαρχει cloud δεν εχω στο gogle photos δεν υπαρχει ουτε στα διεγραμμενα οτι διαγραφεις απο το google photos παει στον καδο απορριματων του google photos (Ξερεις που βρισκεται;) και απο εκει διαγραφεται αυτοματα μετα 60 ημερες Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από georgiouu
Nefeli350123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 18 λεπτά πριν, georgiouu είπε οτι διαγραφεις απο το google photos παει στον καδο απορριματων του google photos (Ξερεις που βρισκεται;) και απο εκει διαγραφεται αυτοματα μετα 60 ημερες Δεν υπαρχει ουτε στον καδο του google photos, πουθενά δεν υπαρχει εξαφανιστηκε ως δια μαγειας
GATE123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδώ είσαι μέσω υπολογιστή άν είσαι τυχερή. Δεν χρειάζεται να πάρεις την πλήρη έκδοση. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα