Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν φωτογραφίες ενός πρωτότυπου του Pixel 8 Pro της Google


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, kostasfalcon said:

Από πόσα διαφορετικά προφίλ μου γράφεις...😅

Κωστάκη να πεις το πρώτο σου παιδί αν έχεις.

Δεν μου απάντησες όμως για ποιο λόγο πήρες εάν πήρες το s23 ultra.

Όσον αφορά για τις υπόλοιπες ειρωνείες στις επιστρέφω.

Και στο διπλανό site το ίδιο τοξικός είσαι.

Άντε λοιπόν στην ευχή του όποιου Θεού πιστεύεις 

Simulation theory 😆

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

  😅

Θύμισε μου λίγο το pixel 8 pro ποσό ιντσών θα είναι ?

Γιατί αυτό είναι το θέμα μας όχι το απλό s23…. Αλλά μια που αναφέρεσαι το UI Φυσικά και είναι το ίδιο, τα specs αλλάζουν 

 

Το θέμα μας είναι το UI και bloatware που ΔΕΝ έχει το pixel που δεν σου αρέσει, όχι τα specs. Κι εσυ αντι να πεις κατι για το oneUI μου λες για το S23 ultra. Τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω....

Και θύμισε μου, πόσες ιντσες είναι το pixel το απλό;

Επεξ/σία από Bil79
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, Bil79 said:

 

Το θέμα μας είναι το UI και bloatware που ΔΕΝ έχει το pixel που δεν σου αρέσει, όχι τα specs. Κι εσυ αντι να πεις κατι για το oneUI μου λες για το S23 ultra. Τι κανεις Γιαννη, κουκια σπερνω....

Και θύμισε μου, πόσες ιντσες είναι το pixel το απλό;

Άσε τα UI. Γούστα είναι αυτά. Αλλά αν πας μια φορά stock, δεν γυρνάς πίσω. Από τα καλύτερα αν όχι τα καλύτερα animations στο Android. Το μόνο καλό που έχει το One UI, είναι πως είναι πολύ πιο παραμετροποιήσιμο σε σχέση με τον Pixel launcher. 

Mόνο τις νυχτερινές φωτό του S23 ultra να δεις και πως κάνει τον ουρανό το βράδυ, γελάνε και τα τσιμέντα! Τρώει σκόνη σχεδόν απ' όλον τον ανταγωνισμό. Και δεν αναφέρομαι καν σε DxOMarks και τέτοιες μπαρουφες sites.  Θόρυβος κάργα και banding στον ουρανό. Το smoothάρισμα που ρίχνει στα δέντρα, ούτε κινεζικές συσκευές των 500€ δεν το κάνουν. Κι όλα αυτά ακόμα και μετά το update που πήρε πρόσφατα για βελτίωση της κάμερας! Για το shutter speed που στα Google Pixels φτάνει στον Θεό, σε κλειστούς χώρους, με παιδιά η ζώα που τρέχουν και παίζουν και δεν τα θολώνει, δεν υπάρχει καν σύγκριση! Σχεδόν μόνο στα Pixels και στα iPhones το συναντάς αυτό. Άψογο HDR επίσης τα Pixels. Κι όλα αυτά στο αυτόματο, χωρίς να χρειάζεσαι manual settings της κάθε εταρειας. Έχω ανεβάσει μερικά δείγματα στο topic "επιδόσεις κάμερας κινητών" στο forum. Στα βίντεο υπερτερεί το S23. 

Google Assistant; Έτη φωτός μακριά! (Ναι είμαι από αυτούς που μιλάνε και κανένα αγγλικό σαν τρελός στον δρόμο που και που 😛) Bixby; Μέχρι και η Sammy δεν ξέρει τι να την κάνει.

Ξεκλείδωμα bootloader χωρίς απώλεια εγγύησης από την Google. Knox η άλλη.

Android major updates στην ώρα τους με τα καλά του αλλά και τα κακά του. Σε αυτό βελτιώθηκε παρά πολύ η Sammy, αλλά όταν εγώ θα έχω Α14 τον Αύγουστο, τι να λέμε τώρα; Feature drops κάθε τρίμηνο συν τα Pixel exclusive features που μόνο αυτά έχουν. 

Και με τι να το συγκρίνουμε; Με τα 1400€ επίσημη τιμή το ένα και 650 εως 900€ τα Google Pixels 6-7/6-7 Pro; 

Στην ουσία η σειρά S23 έχει κορυφαίο hardware, ένα πολύ δυνατό SOC με φοβερή αυτονομία και χαμηλές σχετικά θερμοκρασίες. Κι αυτό τώρα που έβαλε Qualcomm. Γιατί με τους Exynos ακόμα θα έβλεπες στο έτος 2023 lags και stutters. Έχει και κάποια άλλα καλά features τύπου Dex κλπ, αλλά αυτά είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθενα. Σίγουρα η πιο safe επιλογή αυτή την στιγμή μιας και στην Ελλάδα τα Pixels δεν υποστηρίζονται, αλλά μέχρι εκεί. 

 

 

 

Επεξ/σία από Waiss
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...