Tzimmys Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Είμαι στο εξοικονομώ και ετοιμαζόμαστε να βάλουμε την εξωτερική μόνωση. Ο εγκατάστασης έφερε φιλεζολ 10αρια και 7άρια (όπως συμφωνήσαμε) αλλά από μια εταιρία που ούτε την ξέρω, ούτε βρήκα κάτι στο internet. Είναι τα fragmat neo super f. Από ότι έψαξα γίνονται στη Βουλγαρία. Έχει κανείς εικόνα? Ευχαριστώ πολύ.
Amaretos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 1ο αποτελεσμα στο google https://macon.gr/product/fragmat-neo-super-f-grafitoucha-diogkomeni-polysterini/ 1
Tzimmys Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Σε ευχαριστώ φίλε, αλλά αυτά είναι στοιχεία που τα βλέπω και στο προϊόν. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία και γνωρίζει.
Invader Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Οι προδιαγραφές μετράνε και όχι η χώρα κατασκευής.Σύγκρινέ τα με άλλα "επώνυμα" για να δεις αν σου κάνουν. 1
andreas1gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Γιατί διογκωμένη πολυστερίνη (το γνωστό μας φελιζολ) και όχι εξηλασμένη πολυστερίνη (πχ FIBRAN, DOW);;; Για να μειωθεί το κόστος; Εγώ προσωπικά σε ανάλογο πρόγραμμα, απαίτησα εξηλασμένη της FIBRAN. 1
Tzimmys Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Στα "χαρτιά" είναι καλά. Νομίζω λένε Σλοβενια, αλλά με αρκετό ψάξιμο μάλλον για Βουλγαρία το κόβω. Φίλε Αντρέα, στη διογκομένη γραφιτούχα είχα καταλείξει πριν ακόμα πάρω το σπίτι (υπερβάλω). Το είχα ψάξει όσο καλύτερα μπορούσα και είχα δει ότι ήταν η καλύτερη συνολικά δυνατή λύση (για εμένα)
Tommygre Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Και σε μένα αυτήν έβαλε, 7ρα μπαλκόνια και 10ρα ακάλυπτο. Τον εμπιστεύομαι γιατί μου είχε κάνει την σκέπη προπερσι άψογα. Θα δείξει στην πορεία παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα