kkatzos Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 44 λεπτά πριν, _Petros_ είπε Λοιπον θελω να τσιτωσω λιγο τις μνημες, και γιατι οχι και τη cpu. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου AMD patches critical Zen 5 microcode bug — partners deliver new BIOS with AGESA 1.2.0.3C | Tom's Hardware 1
thn Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 2 ώρες πριν, Thresh είπε AMD patches critical Zen 5 microcode bug — partners deliver new BIOS with AGESA 1.2.0.3C | Tom's Hardware Θα μειωθούν οι επιδόσεις από τα νέα bios με αυτό το patch άραγε; Αν το κάνει κάποιος μπορεί να κάνει ένα cinebench πριν και μετά; Κάνενας κάτοχος MSI ακούει;
ultraex2003 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, thn είπε Θα μειωθούν οι επιδόσεις από τα νέα bios με αυτό το patch άραγε; Αν το κάνει κάποιος μπορεί να κάνει ένα cinebench πριν και μετά; Κάνενας κάτοχος MSI ακούει; δεν εχει βγει ακομα σιγουρα θα βγει και για B650 TOMAHAWK εαν το περασω θα ενημερωσω σχετικα !! Επεξ/σία 25 Απριλίου από ultraex2003
thn Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 56 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε δεν εχει βγει ακομα σιγουρα θα βγει και για B650 TOMAHAWK εαν το περασω θα ενημερωσω σχετικα !! Αν για κάποιο περίεργο λόγο βγεί πρώτα σε asus, λέμε τώρα, θα ενημερώσω και εγώ απο την μεριά μου αδερφέ.
PadPoet Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Μπορεί να προτείνει κάποιος καλή καλή Full ATX μητρική X670E/X870E να κουμπώσω έναν 7950X Θέλω: - Να έχει 3 PCIe υποδοχές - Να μη πετσοκόβονται τα NVMe λόγω PCIe αν είναι γεμάτα. - Να είναι αξιόπιστη, όχι ASRock δηλαδή με αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας. Ακόμα και η X670E Aorus Master έχει πολλά θέματα απ'ότι διαβάζω και η Χ870Ε Aorus Master.
music_lover Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 49 λεπτά πριν, PadPoet είπε Μπορεί να προτείνει κάποιος καλή καλή Full ATX μητρική X670E/X870E να κουμπώσω έναν 7950X Θέλω: - Να έχει 3 PCIe υποδοχές - Να μη πετσοκόβονται τα NVMe λόγω PCIe αν είναι γεμάτα. - Να είναι αξιόπιστη, όχι ASRock δηλαδή με αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας. Ακόμα και η X670E Aorus Master έχει πολλά θέματα απ'ότι διαβάζω και η Χ870Ε Aorus Master. Όσον αφορά την αξιοπιστία γίνεται ένας αχταρμάς, άλλοι λένε μακριά από gigabyte, άλλοι ότι κάποια cpu κάηκαν σε mobo της asrock, άλλος λέει το support της asus είναι ανύπαρκτο, για την msi δεν έχω κάτι να πω, άντε βγάλε άκρη δλδ. Μάλλον είναι μη σου κάτσει η φάση με τo mobo οπότε απλά πάρε ένα από σοβαρό μαγαζί με 3ετή εγγύηση. Ακούω και εγώ διάφορα και είμαι και εγώ αναποφάσιστος, ψάχνω ένα B850M mobo και δεν αποφασίζω ποιο γιατί φοβάμαι τις εγγυήσεις. Γενικά και αόριστα πάντως θα πρότεινα asus. 1
PadPoet Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 22 minutes ago, music_lover said: Όσον αφορά την αξιοπιστία γίνεται ένας αχταρμάς, άλλοι λένε μακριά από gigabyte, άλλοι ότι κάποια cpu κάηκαν σε mobo της asrock, άλλος λέει το support της asus είναι ανύπαρκτο, για την msi δεν έχω κάτι να πω, άντε βγάλε άκρη δλδ. Μάλλον είναι μη σου κάτσει η φάση με τo mobo οπότε απλά πάρε ένα από σοβαρό μαγαζί με 3ετή εγγύηση. Ακούω και εγώ διάφορα και είμαι και εγώ αναποφάσιστος, ψάχνω ένα B850M mobo και δεν αποφασίζω ποιο γιατί φοβάμαι τις εγγυήσεις. Γενικά και αόριστα πάντως θα πρότεινα asus. Αποφεύγουμε ASRock/Asus, data don't lie. 1
music_lover Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Μόλις τώρα, PadPoet είπε Αποφεύγουμε ASRock/Asus, data don't lie. Νομίζω όμως ότι η Asus είναι η no1 σε πωλήσεις mobo και no2 είναι η ASRock. Όσο περισσότερα τα μοντέλα που πωλούνται τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να χαλάσουν κάποια από αυτά.. 1
PadPoet Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 14 minutes ago, music_lover said: Νομίζω όμως ότι η Asus είναι η no1 σε πωλήσεις mobo και no2 είναι η ASRock. Όσο περισσότερα τα μοντέλα που πωλούνται τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να χαλάσουν κάποια από αυτά.. Υπάρχει κάποιο datasheet να δούμε πωλήσεις; Αν ναι, καλώς για να δούμε και το failure rate. Αν όχι τότε το ποιός πουλάει πιο πολύ δεν γίνεται να το ξέρουμε. Μπορεί πχ Ευρώπη να πουλάει πιο πολύ η ASRock, Αμερική η Asus κλπ. 1
akisk Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Ποια ειναι η πηγή του failure rate; Με έχουν ζώσει τα φίδια!!!! Asrock στο κυρίως pc και asus στο μουλάρι.
thn Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Ρε μην σκατε για τετοια. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και θα αντιμετωπιστεί. Τρομολαγνια λέγεται αυτο 1
daemonix Δημοσ. Κυριακή στις 09:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:25 μμ (επεξεργασμένο) AMD freaks, I need your wisdom First time using an AM5 with iGPU. Everything works ok in terms of CPU/NVIDIA GPU + Windows. Then, I deactivated the iGPU from the BIOS after setting the PCI GPU as the primary. So how the hell do we boot into BIOS? NVIDIA only works in Windows and iGPU out is blank during boot and in Windows (as expected)... ASUS x870e M/B Latest BIOS (I think it was 30/04/25 or something) Επεξ/σία Κυριακή στις 09:25 μμ από daemonix 1
comfuzio Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 πμ 12 hours ago, daemonix said: AMD freaks, I need your wisdom First time using an AM5 with iGPU. Everything works ok in terms of CPU/NVIDIA GPU + Windows. Then, I deactivated the iGPU from the BIOS after setting the PCI GPU as the primary. So how the hell do we boot into BIOS? NVIDIA only works in Windows and iGPU out is blank during boot and in Windows (as expected)... ASUS x870e M/B Latest BIOS (I think it was 30/04/25 or something) I do have as well AM5 with iGPU and an nVidia RTX and if I disable the iGPU from the bios, I can still go into the bios normally. Probably you have fastboot enabled and it skips the part to press DEL key to enter bios. I'd suggest you do a full shutdown from the off switch of your PSU and then power again, I think you will see the prompt to enter bios again. But why to disable the iGPU? I run 2 monitors and I have my "worse" on the iGPU and offload there browsers and video players and I keep the nVidia just for the games. If you do not have 2 monitors, the iGPU goes to idle state anyway 2
PadPoet Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 πμ On 02/05/2025 at 15:34, akisk said: Ποια ειναι η πηγή του failure rate; Με έχουν ζώσει τα φίδια!!!! Asrock στο κυρίως pc και asus στο μουλάρι. Πηγή εδώ, καλημέρα. Είναι γνωστό ότι οι τελευταίες ASRock έχουν πολλά θέματα με τους X3D γενικότερα. https://www.reddit.com/r/ASRock/comments/1iui7lx/9800x3d_failuresdeaths_megathread/ On 02/05/2025 at 18:33, thn said: Ρε μην σκατε για τετοια. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και θα αντιμετωπιστεί. Τρομολαγνια λέγεται αυτο Δεν είναι τρομολαγνία, οι τελευταίες ASRock μητρικές έχουν πολλά θέματα με τους X3D, κυρίως τους 9800X3D/9950X3D. Έχει βουήξει το Reddit, πάρα πολλά περιστατικά, όχι ένα και δύο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα