ultraex2003 Δημοσ. Κυριακή στις 08:57 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:57 πμ (επεξεργασμένο) νεο βιος για MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B850-TOMAHAWK-MAX-WIFI/support VersionRelease 7E62v2A3 2025/5/27 13.37 MB Description: - Improved memory compatibility. - AGESA PI-1.2.0.3c released Επεξ/σία Κυριακή στις 08:58 πμ από ultraex2003
ICE-T Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 πμ 2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε νεο βιος για MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B850-TOMAHAWK-MAX-WIFI/support VersionRelease 7E62v2A3 2025/5/27 13.37 MB Description: - Improved memory compatibility. - AGESA PI-1.2.0.3c released Το έχεις δοκιμάσει?
ultraex2003 Δημοσ. Κυριακή στις 11:58 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:58 πμ 16 λεπτά πριν, ICE-T είπε Το έχεις δοκιμάσει? ναι με αυτο ειμαι τωρα μια χαρα σταθερο 1
ICE-T Δημοσ. Κυριακή στις 01:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:55 μμ 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε ναι με αυτο ειμαι τωρα μια χαρα σταθερο Είμαι με το προηγούμενο εδώ και καιρό, χωρίς θέματα σε Α1 νομίζω τελείωνε, θα κάτσω να το δοκιμάσω από εβδομάδα.
Πέτρος Δημοσ. χθες στις 08:53 μμ Δημοσ. χθες στις 08:53 μμ Άμα θέλει να στα ζαλίσει όμως, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τα μηχανήματα του σατανά. Είχα μείνει 3-4 εκδόσεις BIOS πίσω, είπα χτες να βάλω το τελευταίο σταθερό της μαμάς Asrock, με όλες τις διορθώσεις για τις τάσεις κλπ (που δεν αφορούσαν το δικό μου επεξεργαστή, αλλά...). Το περνάω, έχει κάνει wipe τα πάντα, ξεκινάω και περνάω όλες σχεδόν (γιατί κάποιες πλέον είχαν εξαφανιστεί) τις ρυθμίσεις που είχα πριν μία-μία με το χέρι, τις παίρνει, κάνω τις επανεκκινήσεις μου, κύριος. Κάποια στιγμή που κοίταζα καλύτερα, βλέπω ότι είχα ξεχάσει μια λεπτομέρεια στις μνήμες, μπάινω BIOS, την αλλάζω, F10, παγώνει εκεί. Reset (κουμπί), πάλι μπαίνω, πάλι πάω να την αλλάξω, τα ίδια. Shutdown, μπαίνω win, επανεκκινώ, τα ιδια. Shutdown, win, shutdown, start, bios, τα ίδια (εννοείται ότι ποτέ δεν την κρατούσε). Δοκίμασα να δω άλλες αλλαγές, τα ίδια. Πλέον BSOD άμεσα. Ήμουν έτοιμος να το ξαναφλασάρω, αλλά δοκίμασα μία load defaults, το πήρε κανονικά, έσωσε, μπήκα win κανονικά, καθαροί όλοι οι έλεγχοι, το άφησα εκεί, έβαλα να δω το μπάσκετ να ηρεμήσω... Σήμερα έκατασα πάλι, το πήγα "ενότητα"-"ενότητα" (ουσιαστικά καρτέλα-καρτέλα), τις ιδιες ρυθμίσεις, τις έχει πάρει κανονικά μέχρι τώρα, χωρίς το παραμικρό. Το μόνο που δεν έχω πειράξει σήμερα είναι οι ανεμιστήρες (περιττό εδώ και πόσο καιρό, αφού το fan control αναλαμβάνει έτσι κι αλλιώς) και μια επιπλέον ρύθμιση για TDC/EDC/PPT, αφού εξακολουθεί να πρέπει να περάσει σε δύο διαφορετικές καρτέλες το ίδιο πράγμα για να λειτουργήσει. Άβυσσος, πραγματικά. 1
ICE-T Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Άμα θέλει να στα ζαλίσει όμως, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τα μηχανήματα του σατανά. Είχα μείνει 3-4 εκδόσεις BIOS πίσω, είπα χτες να βάλω το τελευταίο σταθερό της μαμάς Asrock, με όλες τις διορθώσεις για τις τάσεις κλπ (που δεν αφορούσαν το δικό μου επεξεργαστή, αλλά...). Το περνάω, έχει κάνει wipe τα πάντα, ξεκινάω και περνάω όλες σχεδόν (γιατί κάποιες πλέον είχαν εξαφανιστεί) τις ρυθμίσεις που είχα πριν μία-μία με το χέρι, τις παίρνει, κάνω τις επανεκκινήσεις μου, κύριος. Κάποια στιγμή που κοίταζα καλύτερα, βλέπω ότι είχα ξεχάσει μια λεπτομέρεια στις μνήμες, μπάινω BIOS, την αλλάζω, F10, παγώνει εκεί. Reset (κουμπί), πάλι μπαίνω, πάλι πάω να την αλλάξω, τα ίδια. Shutdown, μπαίνω win, επανεκκινώ, τα ιδια. Shutdown, win, shutdown, start, bios, τα ίδια (εννοείται ότι ποτέ δεν την κρατούσε). Δοκίμασα να δω άλλες αλλαγές, τα ίδια. Πλέον BSOD άμεσα. Ήμουν έτοιμος να το ξαναφλασάρω, αλλά δοκίμασα μία load defaults, το πήρε κανονικά, έσωσε, μπήκα win κανονικά, καθαροί όλοι οι έλεγχοι, το άφησα εκεί, έβαλα να δω το μπάσκετ να ηρεμήσω... Σήμερα έκατασα πάλι, το πήγα "ενότητα"-"ενότητα" (ουσιαστικά καρτέλα-καρτέλα), τις ιδιες ρυθμίσεις, τις έχει πάρει κανονικά μέχρι τώρα, χωρίς το παραμικρό. Το μόνο που δεν έχω πειράξει σήμερα είναι οι ανεμιστήρες (περιττό εδώ και πόσο καιρό, αφού το fan control αναλαμβάνει έτσι κι αλλιώς) και μια επιπλέον ρύθμιση για TDC/EDC/PPT, αφού εξακολουθεί να πρέπει να περάσει σε δύο διαφορετικές καρτέλες το ίδιο πράγμα για να λειτουργήσει. Άβυσσος, πραγματικά. Γιατί δεν σωνεις τίς ρυθμίσεις σε ένα USB στικακι να τις έχεις διαθέσιμες να μήν ταλαιπώρησε , βέβαια κάθε bios μπορεί να παρουσιάσει αστάθεια σε μερικές ρυθμίσεις που πριν μπορεί να δούλευαν.
Πέτρος Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 20 λεπτά πριν, ICE-T είπε Γιατί δεν σωνεις τίς ρυθμίσεις σε ένα USB στικακι να τις έχεις διαθέσιμες να μήν ταλαιπώρησε , βέβαια κάθε bios μπορεί να παρουσιάσει αστάθεια σε μερικές ρυθμίσεις που πριν μπορεί να δούλευαν. Γιατί η Αs μου (όπως και η προηγούμενη, σε Χ370) αρνείται πεισματικά να διαβάσει σωσμένο προφίλ ρυθμίσεων Επιπλέον, άλλαξαν πάλι θέσεις/μορφές ρυθμίσεων από έκδοση σε έκδοση και θα υπήρχαν αρκετές δυσλειτουργίες. 1
Zaknafein Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Είχα μείνει 3-4 εκδόσεις BIOS πίσω, είπα χτες να βάλω το τελευταίο σταθερό της μαμάς Asrock, με όλες τις διορθώσεις για τις τάσεις κλπ (που δεν αφορούσαν το δικό μου επεξεργαστή, αλλά...). Τη βρίσκεις με το να τραβάς τα βυζιά σου με λίγα λόγια, αφού είσαι με Zen4 τι παιδεύεσαι; Τα συμπτώματα που ανέφερες θυμίζουν τη δικιά μου Γιγα σε κάποια φάση που είχε φάει σκάλωμα λόγω MCR κ δεν έκανε train σωστά. 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 5 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Τη βρίσκεις με το να τραβάς τα βυζιά σου με λίγα λόγια, αφού είσαι με Zen4 τι παιδεύεσαι; Τα συμπτώματα που ανέφερες θυμίζουν τη δικιά μου Γιγα σε κάποια φάση που είχε φάει σκάλωμα λόγω MCR κ δεν έκανε train σωστά. Πήγαινε στο νήμα του Baldur's Gate 3 και δες τις τελευταίες 5-6 σελιδες. Θα καταλάβεις. 1
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Γιατί η Αs μου (όπως και η προηγούμενη, σε Χ370) αρνείται πεισματικά να διαβάσει σωσμένο προφίλ ρυθμίσεων Επιπλέον, άλλαξαν πάλι θέσεις/μορφές ρυθμίσεων από έκδοση σε έκδοση και θα υπήρχαν αρκετές δυσλειτουργίες. Συμφωνώ ούτε η msi διαβάζει από προηγούμενο βίος profile το μόνο που κάνω να τα έχω σώσει τα βασικά σε αρχείο μέσα στα win 1
Grisos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε έβαλα να δω το μπάσκετ να ηρεμήσω... Αν περνούσες ASUS BIOS στην Asrock, πιο ήρεμος θα είχες μείνει. 5
aetos1988 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Πέτρος είπε Πλέον BSOD άμεσα. Ήμουν έτοιμος να το ξαναφλασάρω, αλλά δοκίμασα μία load defaults, το πήρε κανονικά, έσωσε, μπήκα win κανονικά, καθαροί όλοι οι έλεγχοι, το άφησα εκεί, έβαλα να δω το μπάσκετ να ηρεμήσω... Σήμερα έκατασα πάλι, το πήγα "ενότητα"-"ενότητα" (ουσιαστικά καρτέλα-καρτέλα), τις ιδιες ρυθμίσεις, τις έχει πάρει κανονικά μέχρι τώρα, χωρίς το παραμικρό. Το μόνο που δεν έχω πειράξει σήμερα είναι οι ανεμιστήρες (περιττό εδώ και πόσο καιρό, αφού το fan control αναλαμβάνει έτσι κι αλλιώς) και μια επιπλέον ρύθμιση για TDC/EDC/PPT, αφού εξακολουθεί να πρέπει να περάσει σε δύο διαφορετικές καρτέλες το ίδιο πράγμα για να λειτουργήσει. Άβυσσος, πραγματικά. Εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα... κατάφερες να ηρεμίσεις μετά το μπάσκετ😁😁 Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από aetos1988 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα