thn Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 3 ώρες πριν, ICE-T είπε Το διορθωμένο έχω. Αντί δηλαδή να το βάλουν με ονομασία που να ξεχωρίζει ότι είναι φτιαγμένο το έβγαλαν με την ίδια με το προβληματικό? Έξυπνο
ultraex2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 4 ώρες πριν, thn είπε Αντί δηλαδή να το βάλουν με ονομασία που να ξεχωρίζει ότι είναι φτιαγμένο το έβγαλαν με την ίδια με το προβληματικό? Έξυπνο Με άλλο όνομα βγήκε πχ το προβληματικό είχε Α30 στην κατάληξη το διορθωμένο είχε Α40 1
ICE-T Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 5 ώρες πριν, thn είπε Αντί δηλαδή να το βάλουν με ονομασία που να ξεχωρίζει ότι είναι φτιαγμένο το έβγαλαν με την ίδια με το προβληματικό? Έξυπνο Το κωδικό agesa 1.2.03e δεν ξέρω αν μπορούσαν να το άλλαζαν , έχουν διαφορετική αριθμητική ονομασία στο bios πάντως.
thn Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, ICE-T είπε Το κωδικό agesa 1.2.03e δεν ξέρω αν μπορούσαν να το άλλαζαν , έχουν διαφορετική αριθμητική ονομασία στο bios πάντως. Μα είπα και γω. Έτσι όπως το διάβαζα ήταν λες και είχαν ίδιο όνομα ακριβώς 1
seithan Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 πμ Δοκίμασα ανεπιτυχώς να τρέξω τις μνήμες σε κατάσταση 1:1 (G.Skill Trident Z5 RGB 64GB DDR5 RAΜ 6400/32). Το μόνο που στηρίζει χωρίς προβλήματα (και χωρίς να πιέσω παραπάνω), είναι ανεβασμένη ταχύτητα σε 2100 απο 2000. Για να τρέξει 1:1 πρέπει να ρίξω τις μνήμες σε 6000; Στα παιχνίδια έχει διαφορά να είναι 1:1 αντί για 2/1 ;
ultraex2003 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:11 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:11 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, seithan είπε Δοκίμασα ανεπιτυχώς να τρέξω τις μνήμες σε κατάσταση 1:1 (G.Skill Trident Z5 RGB 64GB DDR5 RAΜ 6400/32). Το μόνο που στηρίζει χωρίς προβλήματα (και χωρίς να πιέσω παραπάνω), είναι ανεβασμένη ταχύτητα σε 2100 απο 2000. Για να τρέξει 1:1 πρέπει να ρίξω τις μνήμες σε 6000; Στα παιχνίδια έχει διαφορά να είναι 1:1 αντί για 2/1 ; Και με το 6400 1/1 παίζεις -θεωρείται τώρα μπορεί να μη είσαι σταθερός εκεί ψαξιμο θελει προσωπικά στα 8000 που παιζω 2/1 βαζω Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:16 πμ από ultraex2003
seithan Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ 5 hours ago, ultraex2003 said: Και με το 6400 1/1 παίζεις -θεωρείται τώρα μπορεί να μη είσαι σταθερός εκεί ψαξιμο θελει προσωπικά στα 8000 που παιζω 2/1 βαζω Δεν είναι σταθερό, ανοίγω παιχνίδια κ κρασαρει.
ultraex2003 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:01 μμ 1 ώρα πριν, seithan είπε Δεν είναι σταθερό, ανοίγω παιχνίδια κ κρασαρει. Αν έχεις μεγάλο fclk κατεβάστε στο 2000 και ξαναδοκιμάσε στα 6400 επίσης χαλάρωσε τα timmings αν και μετά δεν βγάζεις άκρη κατεβα στα 6200 και ξαναδοκιμάσε ψάξιμο η cpu πάντα στοκ όταν ψάχνουμε μνήμες ένα ένα κάθε φορά μήπως μας κόβει η cpu
seithan Δημοσ. Παρασκευή στις 06:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:38 μμ 2 hours ago, ultraex2003 said: Αν έχεις μεγάλο fclk κατεβάστε στο 2000 και ξαναδοκιμάσε στα 6400 επίσης χαλάρωσε τα timmings αν και μετά δεν βγάζεις άκρη κατεβα στα 6200 και ξαναδοκιμάσε ψάξιμο η cpu πάντα στοκ όταν ψάχνουμε μνήμες ένα ένα κάθε φορά μήπως μας κόβει η cpu οκ. έχει νόημα όμως; Πόσο θα ανέβουν τα minimum fps π.χ. Ήδη ο επεξεργαστής πάει μπούνια, ούτε PBO δεν έχω ενεργοποιήσει (λόγω ζέστης αλλά και λόγω ότι δεν βλέπω αξιόλογη άνοδο σε επίδοση που να δικαιολογεί τις ανεβασμένες θερμοκρασίες).
ultraex2003 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:00 μμ 13 λεπτά πριν, seithan είπε οκ. έχει νόημα όμως; Πόσο θα ανέβουν τα minimum fps π.χ. Ήδη ο επεξεργαστής πάει μπούνια, ούτε PBO δεν έχω ενεργοποιήσει (λόγω ζέστης αλλά και λόγω ότι δεν βλέπω αξιόλογη άνοδο σε επίδοση που να δικαιολογεί τις ανεβασμένες θερμοκρασίες). Κοίταξε προσωπικά τωρα παιζω 6200 cas 30 με όσο ποιο χαμηλά timmings μπορω nitro 1.2.0/ fclk 2133 και ειμαι οκ ούτε πολλά ρεύματα 1.40 και 1.23 vsoc ούτε πολλά ζόρια ο imc τώρα με τις ζεστες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα