Alex21121988 Δημοσ. Κυριακή στις 02:25 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:25 πμ (επεξεργασμένο) Εγω βρήκα σταθερότητα μετά από αρκετό τεστάρισμα με το Curve Shaper παρά με το Optimizer. Κάποιοι τα χρησιμοποιούν συνδυαστικά και τα δυο, αλλά εν τελει κατέληξα στα -30 στα low και -20 στα High. Δεν με ενδιαφέρει το Boost override, παίζω σε 4Κ στην TV και κοντά σε 4Κ με το main monitor, oπότε δεν παίρνω και τίποτα σπουδαίο σε επιδόσεις. Ήθελα μόνο το UV να γίνει χωρίς πολλά πολλά, να πέσουν οι θερμοκρασίες, και προφανώς να είμαι σταθερός για long gaming sessions. Eλυσα και το θέμα που είχα με το Parking (πήρε αρκετά αλλά το βρήκα), η ρύθμιση που κάνει force το CCD parking η μητρική απότο ΒΙΟS (Adaptive CCD Parker) δεν είναι και ότι καλύτερο. Οπότε Disabled αυτή η αηδία, και αυτό που έφταιγε εν τελει και δεν γινόταν ποτέ σωστά το parking ήταν τα rules που είχα θέσει με το προηγούμενο μου cpu με το Process Lasso. Οπότε ναι, καλό χρυσό πρόγραμμα, αλλά στην περίπτωση του 9950X3D στο σύστημα μου, δημιούργησε θέμα με το πως αντιλαμβάνεται το σύστημα την χρήση των CCD0/CCD1. Οπότε έφαγε ένα reset to PL και all good now. Ελπίζω στα επόμενα cpu της η ΑΜD να έχει X3D cache διαθέσιιμα και στα άλλα cores. Επεξ/σία Κυριακή στις 02:28 πμ από Alex21121988 5
xartemporas Δημοσ. Κυριακή στις 08:14 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:14 πμ 5 hours ago, Alex21121988 said: Εγω βρήκα σταθερότητα μετά από αρκετό τεστάρισμα με το Curve Shaper παρά με το Optimizer. Κάποιοι τα χρησιμοποιούν συνδυαστικά και τα δυο, αλλά εν τελει κατέληξα στα -30 στα low και -20 στα High. Δεν με ενδιαφέρει το Boost override, παίζω σε 4Κ στην TV και κοντά σε 4Κ με το main monitor, oπότε δεν παίρνω και τίποτα σπουδαίο σε επιδόσεις. Ήθελα μόνο το UV να γίνει χωρίς πολλά πολλά, να πέσουν οι θερμοκρασίες, και προφανώς να είμαι σταθερός για long gaming sessions. Eλυσα και το θέμα που είχα με το Parking (πήρε αρκετά αλλά το βρήκα), η ρύθμιση που κάνει force το CCD parking η μητρική απότο ΒΙΟS (Adaptive CCD Parker) δεν είναι και ότι καλύτερο. Οπότε Disabled αυτή η αηδία, και αυτό που έφταιγε εν τελει και δεν γινόταν ποτέ σωστά το parking ήταν τα rules που είχα θέσει με το προηγούμενο μου cpu με το Process Lasso. Οπότε ναι, καλό χρυσό πρόγραμμα, αλλά στην περίπτωση του 9950X3D στο σύστημα μου, δημιούργησε θέμα με το πως αντιλαμβάνεται το σύστημα την χρήση των CCD0/CCD1. Οπότε έφαγε ένα reset to PL και all good now. Ελπίζω στα επόμενα cpu της η ΑΜD να έχει X3D cache διαθέσιιμα και στα άλλα cores. Ποση διαφορα σε θερμοκρασιες εχεις με το uv ?
Alex21121988 Δημοσ. Κυριακή στις 02:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:17 μμ 5 hours ago, xartemporas said: Ποση διαφορα σε θερμοκρασιες εχεις με το uv ? Σε idle/browsing γύρω στους 4 βαθμούς κάτω. Στα ψηλά μέχρι και 8 γλίτωσα. Αν και για μένα το Cinebench και λοιπά benchmarks δεν είναι ρεαλιστικά σενάρια. Σε games που τον παρακολουθώ, κυρίως cpu intensive ones, εκει μεχρι 70 βαθμούς θα δω βαριά μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού. 1
Sprou Δημοσ. Κυριακή στις 02:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:34 μμ 16 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Σε idle/browsing γύρω στους 4 βαθμούς κάτω. Στα ψηλά μέχρι και 8 γλίτωσα. Αν και για μένα το Cinebench και λοιπά benchmarks δεν είναι ρεαλιστικά σενάρια. Σε games που τον παρακολουθώ, κυρίως cpu intensive ones, εκει μεχρι 70 βαθμούς θα δω βαριά μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού. Βάλε mfs24 και τριγυρνα Νέα Υόρκη χαμηλά στο έδαφος με f-18 και άσε τα cinebech 😛 1 2
d4ydr33m3r Δημοσ. Κυριακή στις 02:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:46 μμ 11 λεπτά πριν, Sprou είπε Βάλε mfs24 και τριγυρνα Νέα Υόρκη χαμηλά στο έδαφος με f-18 και άσε τα cinebech 😛 Πες ταααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα