thn Δημοσ. Παρασκευή στις 02:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:12 μμ 3 ώρες πριν, ICE-T είπε Το διορθωμένο έχω. Αντί δηλαδή να το βάλουν με ονομασία που να ξεχωρίζει ότι είναι φτιαγμένο το έβγαλαν με την ίδια με το προβληματικό? Έξυπνο
ultraex2003 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:03 μμ 4 ώρες πριν, thn είπε Αντί δηλαδή να το βάλουν με ονομασία που να ξεχωρίζει ότι είναι φτιαγμένο το έβγαλαν με την ίδια με το προβληματικό? Έξυπνο Με άλλο όνομα βγήκε πχ το προβληματικό είχε Α30 στην κατάληξη το διορθωμένο είχε Α40 1
ICE-T Δημοσ. Παρασκευή στις 07:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:24 μμ 5 ώρες πριν, thn είπε Αντί δηλαδή να το βάλουν με ονομασία που να ξεχωρίζει ότι είναι φτιαγμένο το έβγαλαν με την ίδια με το προβληματικό? Έξυπνο Το κωδικό agesa 1.2.03e δεν ξέρω αν μπορούσαν να το άλλαζαν , έχουν διαφορετική αριθμητική ονομασία στο bios πάντως.
thn Δημοσ. Παρασκευή στις 07:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:36 μμ 11 λεπτά πριν, ICE-T είπε Το κωδικό agesa 1.2.03e δεν ξέρω αν μπορούσαν να το άλλαζαν , έχουν διαφορετική αριθμητική ονομασία στο bios πάντως. Μα είπα και γω. Έτσι όπως το διάβαζα ήταν λες και είχαν ίδιο όνομα ακριβώς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα