greg2310 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μου εκαναν μια προσφορα για το ενλογο προγραμμα σε μονοκατοικια για εγκατασταση φωτοβολταικου με μπαταρια; αξιζει κατι τετοιο; Το εχει κανει κανεις ;ωστε να εχει προσωπικη εμπειρια;
manos_23 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας. Κι εγώ το σκέφτομαι αλλά θα ήθελα μια παραπάνω γνώμη αν γνωρίζει κανείς κάτι!
malmsteen1984 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 και εμένα μου έκαναν την προσφορά. παράλληλα μου έκαναν και από elpedison. δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο. στο email της elpedison αναφέρει το εξής: Στην συνέχεια αφού γίνει η αποδοχή της προσφοράς από εσάς προχωράμε στην διαδικασία ώστε να πάρετε τους όρους σύνδεσης από το ΔΕΔΔΗΕ με κόστος περίπου 500€, διαδικασία που γίνεται σε συνεργασία γιατί χρειάζονται οι κωδικοί σας taxis net . στην protergia ρώτησα και μου είπαν δεν πληρώνω τπτ απολύτως....
disord Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Σας ανέφεραν κόστος π.χ για 5KW και μπαταρία?Αν οι τιμές είναι ανταγωνιστικές θα έχουν ενδιαφέρον αυτά τα προγράμματα, επίσης έχεις το ελεύθερο να διαλέξεις ποίο πρόγραμμα σου ταιριάζει από την συγκεκριμένη εταιρεία ή σε βάζει σε κάποιο προκαθορισμένο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις