vins Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 7 hours ago, sndev said: Δρεπάνι, εδώ σφυρί. Δεν την χτύπησα… Το καπνιστήριο διέφυγε με ύποπτες κινήσεις και τώρα αφήνει σύννεφα τσίκνας στον ορίζοντα. Ζητώ ενισχύσεις από πανσέτες και μπύρες. Over Hide contents Οχι φιλε μου παλεψα μεσα μού αρκετά. Μετα απο διεξοδικη συζήτηση με τον εαυτό μου τελικά Πείστηκα οτι δεν το χρειάζομαι για 2 φορές το χρόνο κ οτι ο χώρος στο μπαλκόνι πρεπει να μείνει για το καλο της φύσης. Τοσα περιστέρια θα μπορούν να συνεχίσουν να παρταρουν εκεί. Νομίζω έφτασα σχεδόν στο επίπεδο αυτοσυγκρατισης που έχεις εσυ τοσα χρόνια με τη ναπολεον κ εβαλα φρενο. Εισαι δυνατός Ινφλουενσερ τελικά Χαχαχαχαχα! Οπως πάντα γλαφυρότατη γραφή! Πολύ καλά έκανες εφόσον δεν ανταποκρινόταν στις ανάγκες σου. Ετσι πρέπει να είναι η σωστή καταναλωτική συμπεριφορά (και η οικολογική συνείδηση, βλέπε περιστέρια 😅) 3
virginkiller Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Ξανά στα 200(199) η Landon. Είναι ένα κλικ να την χτυπήσω αλλά θα φάω παντόφλα 3
sndev Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, virginkiller said: Ξανά στα 200(199) η Landon. Είναι ένα κλικ να την χτυπήσω αλλά θα φάω παντόφλα οχι κρατα τα 199 σου ευρω κ παρε αξεσουαρ της ναπολεον για οταν την βαλεις
virginkiller Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 39 minutes ago, ilpapacha said: Kamado να πάρετε, να βρείτε την υγειά σας Μωρέ ναι αλλά δεν έχει με 200(199) 43 minutes ago, sndev said: οχι κρατα τα 199 σου ευρω κ παρε αξεσουαρ της ναπολεον για οταν την βαλεις Ναι αλλά για low n slow κάπνισμα κτλ σίγουρα θα είναι καλύτερα με την πελετ 1
Rabbit30 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου @vins να ρωτησω, Τι χωρητικότητα έχει το Hooper? ξερς? Επίσης έχει έξοδο για να αδειάζεις/αλλάζεις τα pellet?
vins Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 8 hours ago, Rabbit30 said: @vins να ρωτησω, Τι χωρητικότητα έχει το Hooper? ξερς? Επίσης έχει έξοδο για να αδειάζεις/αλλάζεις τα pellet? Δεν έχω ιδέα για χωρητικότητα. Δε νομίζω να έχει τέτοια έξοδο. Συνήθως βάζω λιγότερα από όσα υπολογίζω ότι θα χρειαστεί ώστε να συμπληρώνω και να μην μένουν μεσα. 1
ilpapacha Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στις 29/9/2025 στις 11:44 ΜΜ, virginkiller είπε Μωρέ ναι αλλά δεν έχει με 200(199) Όντως, όμως είναι πιο χρηστική και θα την χρησιμοποιείς συχνότερα.
Rabbit30 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, ilpapacha είπε Όντως, όμως είναι πιο χρηστική και θα την χρησιμοποιείς συχνότερα. Δεν μας ψήνεις αντιπρόσωπε🤣🤣 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα