SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 ώρα πριν, vins είπε Ε με κουράσατε, πάρτε ένα instant pot που το έχει προσφορά στο amazon de να τα πετάτε όλα μέσα και να σας τα μαγειρεύει 😅 Έχουμε. Next... 3
vins Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 24 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Έχουμε. Next... Όχι που δεν θα είχες… Αυτό μικρό είναι, δεν έχει παντόφλα 😅
sndev Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 11 minutes ago, vins said: Όχι που δεν θα είχες… Αυτό μικρό είναι, δεν έχει παντόφλα 😅 εσυ που την εχεις μπορεις να μου μετρησεις διαστασεις στημενη ? τις διαστάσεις του ψήστη ομως οχι να μπει σε μια γωνια δλδ να εχει χωρο για να κίνησε να ψηνεις
vins Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 hour ago, sndev said: εσυ που την εχεις μπορεις να μου μετρησεις διαστασεις στημενη ? τις διαστάσεις του ψήστη ομως οχι να μπει σε μια γωνια δλδ να εχει χωρο για να κίνησε να ψηνεις Αύριο που επιστρέφω θα στη μετρήσω! 1
vins Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2 hours ago, sndev said: εσυ που την εχεις μπορεις να μου μετρησεις διαστασεις στημενη ? τις διαστάσεις του ψήστη ομως οχι να μπει σε μια γωνια δλδ να εχει χωρο για να κίνησε να ψηνεις Λοιπόν, θα έλεγα ότι 1,80-2m μήκος και 1,5 βάθος είναι μπομπα. Με λιγότερο παλι θα ψήνεις μια χαρά, αλλά εγώ επειδή είμαι και λαρτζ τύπος και λίγο ατσουμπαλος θέλω άπλα. Υπενθύμιση ότι θες και πρίζα. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 3 ώρες πριν, vins είπε Όχι που δεν θα είχες… Αυτό μικρό είναι, δεν έχει παντόφλα 😅 Προϋπήρχε της γυναίκας και την έχει λατρέψει. Όλο φασολάκια μου φτιάχνει... Πέρα από την πλάκα την χρησιμοποιουμε συνέχεια ως χύτρα. Και άμα κάνουμε και τπτ μπρόκολα και κουνουπίδια τη βγάζω στο μπαλκόνι και κερνάω τη γειτόνισσα μυρωδιές... 4
sndev Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 17 minutes ago, SagoniasSlutRos said: κερνάω τη γειτόνισσα μυρωδιές... Μερακλής Spoiler 🥰 Έβλεπα στα στοκ του κοτσοβολου στο Σείριο κατι ινσταντ ποτ κ με ετρωγε να παρω αλλα σταμάτησα μολις άκουσα απο τη σύντροφο ααα θα φτιαχνουμε κουνουπίδι με κολοκυθάκια 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, sndev είπε Έβλεπα στα στοκ του κοτσοβολου στο Σείριο κατι ινσταντ ποτ κ με ετρωγε να παρω αλλα σταμάτησα μολις άκουσα απο τη σύντροφο ααα θα φτιαχνουμε κουνουπίδι με κολοκυθάκια Έχει πολλές χρήσεις. Εμείς 99% για χύτρα το έχουμε. Βολεύει πολύ που σταματάει μόνο του κλπ. Το χρησιμοποιουσα πολύ όταν ήμουν εξωτερικό για slow cooker επίσης. Τα πέταγα όλα μέσα και γύριζα από δουλειά και ήταν έτοιμα. Έχει και sous vide αλλά δεν είναι ακριβείας πολύ και επίσης δεν ανακυκλώνει το νερό, αλλά κάνει τίμια δουλειά. Και ρύζι κάνει ωραίο και porridge.
vins Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου Το έχει προσφορά στο Αμαζον Γερμανίας το 6λιτρο στα 125€ νομίζω
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, vins είπε Το έχει προσφορά στο Αμαζον Γερμανίας το 6λιτρο στα 125€ νομίζω Ναι το είδα. Για κάποιον που δεν έχει χύτρα αξίζει φουλ.
Kdiamantis Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Καλημέρα παιδιά! παρακολουθώ τη συζήτηση σας και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις ορολογίες που χρησιμοποιείτε χαχαχα! Ξεκίνησα να πάρω μια ψησταριά υγραερίου και έπεσα πάνω στις pellet,καθότι γκατζετακιας ότι ιδιαίτερο μου τραβάει την προσοχή .. Έχω δει την pit boss pb850…ο βασικός λόγος αγοράς είναι για μπάρμπεκιου,σουβλάκια ,μπιφτεκάκια,πανσετουλες κτλ και σιγά σιγά αν βρεθεί χρόνος να μπω και στη διαδικασία των low and slow .. μια τέτοια ψησταριά λοιπόν βολεύει για τέτοιου είδους μπάρμπεκιου ή η βασική της χρήση είναι το κάπνισμα και θα ταλαιπωρηθώ για τα απλούστερα ψησίματα που θα είναι και πιο συχνά σίγουρα;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Kdiamantis είπε Καλημέρα παιδιά! παρακολουθώ τη συζήτηση σας και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις ορολογίες που χρησιμοποιείτε χαχαχα! Ξεκίνησα να πάρω μια ψησταριά υγραερίου και έπεσα πάνω στις pellet,καθότι γκατζετακιας ότι ιδιαίτερο μου τραβάει την προσοχή .. Έχω δει την pit boss pb850…ο βασικός λόγος αγοράς είναι για μπάρμπεκιου,σουβλάκια ,μπιφτεκάκια,πανσετουλες κτλ και σιγά σιγά αν βρεθεί χρόνος να μπω και στη διαδικασία των low and slow .. μια τέτοια ψησταριά λοιπόν βολεύει για τέτοιου είδους μπάρμπεκιου ή η βασική της χρήση είναι το κάπνισμα και θα ταλαιπωρηθώ για τα απλούστερα ψησίματα που θα είναι και πιο συχνά σίγουρα; Πηγαινε σε κλασικη ψησταρια αεριου 6
vins Δημοσ. 28 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου Εγώ πάλι θα πω ότι για παραδοσιακό ελληνικό ψήσιμο, αν έχεις δυνατότητα για κάρβουνο πας κάρβουνο. Αν δεν έχεις πας καρφί αέριο. Αν πας αέριο, παίρνεις ψησταριά που να καθαρίζεται εύκολα. Οι Ναπολεον έχουν και κάτι ειδικά αλουμινένια καλύμματα που τα χρησιμοποιείς 5-6 φορές και τα πετάς. Αν πάρεις «φθηνή» θα παιδεύεσαι στο καθάρισμα και δε θα τη χρησιμοποιείς συχνά. Αυτό στο λέω γιατί το ελληνικό ψήσιμο έχει αρκετά λίπη που θέλουν καθάρισμα. Το πελετ είναι κυρίως για καπνίσματα/φουρνισματα, ασχέτως του πως προσπαθούν να το προβάλλουν Ελλάδα. 6
vins Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου @sndev εδώ σφυρί καλεί δρεπάνι, τι έγινε την χτύπησες; Οβερ 4
sndev Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου On 30/08/2025 at 09:10, vins said: @sndev εδώ σφυρί καλεί δρεπάνι, τι έγινε την χτύπησες; Οβερ Δρεπάνι, εδώ σφυρί. Δεν την χτύπησα… Το καπνιστήριο διέφυγε με ύποπτες κινήσεις και τώρα αφήνει σύννεφα τσίκνας στον ορίζοντα. Ζητώ ενισχύσεις από πανσέτες και μπύρες. Over Spoiler Οχι φιλε μου παλεψα μεσα μού αρκετά. Μετα απο διεξοδικη συζήτηση με τον εαυτό μου τελικά Πείστηκα οτι δεν το χρειάζομαι για 2 φορές το χρόνο κ οτι ο χώρος στο μπαλκόνι πρεπει να μείνει για το καλο της φύσης. Τοσα περιστέρια θα μπορούν να συνεχίσουν να παρταρουν εκεί. Νομίζω έφτασα σχεδόν στο επίπεδο αυτοσυγκρατισης που έχεις εσυ τοσα χρόνια με τη ναπολεον κ εβαλα φρενο. Εισαι δυνατός Ινφλουενσερ τελικά 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα