AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Θα καταλήξουμε να σβήνουμε τον ΠΑ στις ταυτότητες που θα αναγράφεται πάνω, όπως κάνουν στον αριθμό πλαισίου στα κλεμμένα μηχανάκια. Τόσο καιρό γιατί δεν είχαν αναφέρει ότι ο ΠΑ συσχετίζεται με το ΑΦΜ; Τελικά θα έχουμε επιλογή νέας ταυτότητας χωρίς να αναγράφεται πάνω της ο ΠΑ; 1
BLiTzER Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Τελικά θα έχουμε επιλογή νέας ταυτότητας χωρίς να αναγράφεται πάνω της ο ΠΑ; 145 σελίδες τώρα συζητάτε πότε να πάτε να βγάλετε ταυτότητες για να έχουν και τον ΠΑ πάνω. 🤣 Επεξ/σία 6 Ιουνίου από BLiTzER 1 13
stavpup Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Η αρχή αν είχε αρχ@@@ θα είχε μπλοκάρει την αναγραφή αντί τα ήξεις αφήξεις.. 1
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BLiTzER είπε 145 σελίδες τώρα συζητάτε πότε να πάτε να βγάλετε ταυτότητες για να έχουν και τον ΠΑ πάνω. 🤣 Ωραία, πλέον θα περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμη να βγεί απόφαση να μην αναγράφεται ο ΠΑ στην ταυτότητα.Γιατί παραδέχονται ήδη, οτι δεν είναι ασφαλές.Ας μην τον έβγαζαν. Μέχρι το 2030, θα έχουν τακτοποιηθεί όλα. 😎 Επεξ/σία 6 Ιουνίου από AntiCambeR 1
BLiTzER Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ωραία, πλέον θα περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμη να βγεί απόφαση να μην αναγράφεται ο ΠΑ στην ταυτότητα.Γιατί παραδέχονται ήδη, οτι δεν είναι ασφαλές.Ας μην τον έβγαζαν. Θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος ότι πρόκειται για κάποια αρπαχτή, κάτι που δε μας έχει συνηθίσει η χώρα που μας έχει προσφέρει απλόχερα "μεγάλους περίπατους" και άλλα όμορφα. 1 5
great Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 17 hours ago, sotiris123 said: Δοκίμασε κανείς αν του το εμφανίζει στο wallet? έκανα ανάκληση και ξαναέκδοση αλλά πάλι δεν μου το εμφανίζει. απο 26 και μετά και δωσε και κανα μηνα επιπλεον μεχρι να δουλεψει. 1
nikosf76 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το άρθρο λέει να έχεις μαζί σου τον αριθμό αλλά μην φαίνεται, μόνο με ειδικό μηχάνημα. Κάπως έτσι βγαίνουν οι προφητείες. Μια προφητεία λέει στη αρχή θα παρουσιάζουν την νέα κάρτα ως το τέλειο σύστημα. Ύστερα θα λένε ξέρετε κάποιος έχασε/ξέχασε την κάρτα, του την πήραν και πήραν όλα του τα χρήματα κτλ. Λοιπόν πάμε στο... υπερτέλειο σύστημα, χάραγμα/τσιπάκι στο χέρι, δεν χρειάζεται να θυμάσαι τον αριθμό σου, δεν χάνεις/ξεχνάς κάρτες, δεν βλέπει/κλέβει κανείς τον αριθμό σου. Σύμφωνα με την προφητεία ο λόγος που δημιουργούνται προβλήματα όπως αυτό με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων είναι εκ του πονηρού, δεν είναι επειδή κάποιοι είναι ανίκανοι/άχρηστοι/δεν σκέφτηκαν. Σκέφτηκαν πάρα πολύ καλά και γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από nikosf76 1 7
stavpup Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 2 ώρες πριν, nikosf76 είπε Το άρθρο λέει να έχεις μαζί σου τον αριθμό αλλά μην φαίνεται, μόνο με ειδικό μηχάνημα. Κάπως έτσι βγαίνουν οι προφητείες. Μια προφητεία λέει στη αρχή θα παρουσιάζουν την νέα κάρτα ως το τέλειο σύστημα. Ύστερα θα λένε ξέρετε κάποιος έχασε/ξέχασε την κάρτα, του την πήραν και πήραν όλα του τα χρήματα κτλ. Λοιπόν πάμε στο... υπερτέλειο σύστημα, χάραγμα/τσιπάκι στο χέρι, δεν χρειάζεται να θυμάσαι τον αριθμό σου, δεν χάνεις/ξεχνάς κάρτες, δεν βλέπει/κλέβει κανείς τον αριθμό σου. Σύμφωνα με την προφητεία ο λόγος που δημιουργούνται προβλήματα όπως αυτό με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων είναι εκ του πονηρού, δεν είναι επειδή κάποιοι είναι ανίκανοι/άχρηστοι/δεν σκέφτηκαν. Σκέφτηκαν πάρα πολύ καλά και γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν. Για την αναγνώριση δεν χρειάζεται ούτε τσιπάκι ούτε αριθμός. Καλύτερος τρόπος αναγνώρισης είναι η ίριδα, πρόσωπο, αναγνώριση φωνής και τα αποτυπώματα. Busted
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Με ταυτότητα που βγήκε τον Ιούλιο 2023 , 2 μήνες πριν βγουν οι νέες ταυτότητες, ταξιδεύουμε κανονικά αεροπορικώς αυτό το καλοκαίρι στην Ευρωπαϊκή Ένωση? Η ταυτότητα έχει κανονικά το ονοματεπώνυμο και με λατινικούς χαρακτήρες. Υπάρχει κάτι επίσημο από το gov? Ευχαριστώ.
gorge18 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Με ταυτότητα που βγήκε τον Ιούλιο 2023 , 2 μήνες πριν βγουν οι νέες ταυτότητες, ταξιδεύουμε κανονικά αεροπορικώς αυτό το καλοκαίρι στην Ευρωπαϊκή Ένωση? Η ταυτότητα έχει κανονικά το ονοματεπώνυμο και με λατινικούς χαρακτήρες. Υπάρχει κάτι επίσημο από το gov? Ευχαριστώ. Τυπικα ταξιδευεις. αλλα μπορει να πεσεις σε κανεναν περιεργο και να σε κρατησει λιγο παραπανο. Θα περασεις αλλα θα καταλαβεις απο το βλεμα.. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, gorge18 είπε Τυπικα ταξιδευεις. αλλα μπορει να πεσεις σε κανεναν περιεργο και να σε κρατησει λιγο παραπανο. Θα περασεις αλλα θα καταλαβεις απο το βλεμα.. Νομίζω ότι ισχύουν κανονικά για κάνα χρόνο ακόμα. Απλά θέλω κάποιος που ταξίδεψε πρόσφατα να μου απαντήσει.
Costpap Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Τυπικά εντός Ε.Ε. ισχύουν μέχρι τις 2 Αυγούστου 2026. Άρα δεν μπορεί να σου αρνηθεί κάποιος να ταξιδέψεις, εκτός αν συντρέχει άλλος λόγος όπως π.χ. φθορά του ΔΤ σε σημείο όπου δεν είναι εφικτή η ταυτοποίηση σου. Υπάρχει η πιθανότητα να το κοιτάξει κάποιος στραβά -απλά επειδή του δυσκολεύει λιγάκι την δουλεία- αλλά αυτό δεν σε αφορά εφόσον κάνεις κανονικά την δική σου δουλεία. Πάντως, τον Μάρτιο του 2024 που πετούσα απο Ιταλία προς Ελλάδα με την παλία μου μπλε ταυτότητα (δεν είχα βγάλει καινούργια ακόμη) δεν την κοίταξε κανένας περίεργα, αλλά σε αυτό ίσως παίζει ρόλο ότι και εκείνοι μέχρι πρόσφατα είχαν χάρτινες ταυτότητες.
Philippe Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Τον ΠΑ τελικά συμφέρει να τον κάνουμε πιο εύκολο ή πιο δύσκολο στην απομνημόνευση; Εμένα μου έβγαλε μερικές ευκολομνημόνευτες επιλογές μετά από δοκιμές που έκανα. Τώρα δεν ξέρω ποιο να διαλέξω :) 11Μ11xxxxxxx X1X11xxxxxxx APT11xxxxxxx XYN11xxxxxxx IKA11xxxxxxx TEE11xxxxxxx AAN11xxxxxxx
Gatoskylo8 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Philippe είπε Τον ΠΑ τελικά συμφέρει να τον κάνουμε πιο εύκολο ή πιο δύσκολο στην απομνημόνευση; Εμένα μου έβγαλε μερικές ευκολομνημόνευτες επιλογές μετά από δοκιμές που έκανα. Τώρα δεν ξέρω ποιο να διαλέξω 11Μ11xxxxxxx X1X11xxxxxxx APT11xxxxxxx XYN11xxxxxxx IKA11xxxxxxx TEE11xxxxxxx AAN11xxxxxxx ΧΥΝ με κλειστά μάτια. Και εγώ προσπάθησα να το βάλω αλλά μου έβγαζε διαφορετικό τρίτο γράμμα. 1 3
mike15 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε ΧΥΝ με κλειστά μάτια. Και εγώ προσπάθησα να το βάλω αλλά μου έβγαζε διαφορετικό τρίτο γράμμα. νομιζω δεν επιτρεπει να εχεις και τα 2 αρχικα γραμματα του ονοματος και του επωνυμου σου,μονο το ενα απο τα 2.σε εμενα τουλαχιστον δεν αφηνε και τα 2 συν ενα αριθμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα