kage Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Θα ελεγα οτι τα ραντεβου ταχα π ειναι κλεισμενα γ μηνες ειναι fake δηθεν success story ή οτι οσοι ειχαν κλεισει δεν πανε. παραειναι γρηγορες οι εκδοσεις ισως πιο καλες κ απο διαβατηρια.. Εκανα το λαθος κ εκλεισα μεσα σε ενα βραδυ. ραντεβου 7 το πρωι το ραντεβου κ το γραφειο ανοιγει 8...κεντρικο ατ αττικης..δεν ηρθε κανενας πολιτης απο τα υποτιθεμενα 4-5 κλεισμενα ραντεβου π ειναι ανα ωρα Ακομη μια δημοσια υπηρεσια που απλα σε ταλαιπωρει διχως νοημα Επεξ/σία 3 Ιουλίου από kage 1
mountains1 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ask είπε είναι υποχρεωτικό να βγάλουμε καινουργιες ταυτοτητες και διπλωματα; Η διορια ειναι το 2027, για την νεα 'ταυτοτητα'. Και εκτιμηση δικη μου και κατι αλλων εκατομμυριων Ελληνων, που δεν ειναι ενεργοι σε φορουμς αλλα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν, αλλα εστω στην τελικη παρε το και σαν εκτιμηση δικη μου, ειναι οτι το 2027 θα γινει επ'αοριστον, αρα, δεν θα γινει ποτε υποχρεωτικο. Φυσικα, εσυ αποφασιζεις για το τι θα κανεις. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από mountains1 1 1
sargus Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Να ρωτήσω σχετικά με τα παράβολα (τα πλήρωσα): Χρειάζεται να κρατάω κάτι σαν αποδεικτικό όταν πάω στο ραντεβού μου ή το βλέπουν εκείνοι στο σύστημα;
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Πήγε ο αδερφός μου σήμερα και του είπαν ότι πρέπει να βγάλει προσωπικό αριθμό, απλά προς ενημέρωση σε όσους πάνε να βγάλουν αυτές τις μέρες. Δεν έχασε το ραντεβού προφανώς μιας και μπήκε τσακ μπαμ στο κινητό και έβγαλε το ΠΑ.
gorge18 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 2 ώρες πριν, sargus είπε Χρειάζεται να κρατάω κάτι σαν αποδεικτικό όταν πάω στο ραντεβού μου ή το βλέπουν εκείνοι στο σύστημα; οχι δε χρειάζεται κατι. Αρκει να τα εχεις πληρώσει 1
runner69 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 12 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Πήγε ο αδερφός μου σήμερα και του είπαν ότι πρέπει να βγάλει προσωπικό αριθμό, απλά προς ενημέρωση σε όσους πάνε να βγάλουν αυτές τις μέρες. Δεν έχασε το ραντεβού προφανώς μιας και μπήκε τσακ μπαμ στο κινητό και έβγαλε το ΠΑ. Μπορουν να το βγαλουν αυτοι αν εχει μπλοκαρει το συστημα και δεν μπορεις εσυ;
milos_ Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 22 λεπτά πριν, runner69 είπε Μπορουν να το βγαλουν αυτοι αν εχει μπλοκαρει το συστημα και δεν μπορεις εσυ; αν μπλοκάρει το σύστημα μπλοκάρει για όλους. δεν κάνει εξαίρεση στην αστυνομία.
runner69 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, milos_ είπε αν μπλοκάρει το σύστημα μπλοκάρει για όλους. δεν κάνει εξαίρεση στην αστυνομία. Το γνωριζεις αυτό ή το υποθετεις; πχ θα μπορουσε να εχουν πιο admin δικαιωματα και να μπορουν να ξεπερασουν blocked cases.
milos_ Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, runner69 είπε Το γνωριζεις αυτό ή το υποθετεις; πχ θα μπορουσε να εχουν πιο admin δικαιωματα και να μπορουν να ξεπερασουν blocked cases. θες να σε πω και την πηγη μου?
runner69 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, milos_ είπε θες να σε πω και την πηγη μου? Καταλαβα και εγω που ηλπιζα να λυσουν το προβλημα, μια τρυπα στο νερο τωρα.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, runner69 είπε Καταλαβα και εγω που ηλπιζα να λυσουν το προβλημα, μια τρυπα στο νερο τωρα. Ποιο είναι το πρόβλημα που θες να λύσουν;Γιατί δεν βγάζεις τώρα τον ΠΑ να ξεμπερδευεις;Και όταν αλλάξεις ταυτότητα θα περαστεί μόνος του.Αλλιώς απο Σεπτέμβρη θα εκδοθεί μονος του χωρίς να μπορείς να διαλέξεις τα γράμματα που σε βολευουν.
runner69 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποιο είναι το πρόβλημα που θες να λύσουν;Γιατί δεν βγάζεις τώρα τον ΠΑ να ξεμπερδευεις;Και όταν αλλάξεις ταυτότητα θα περαστεί μόνος του.Αλλιώς απο Σεπτέμβρη θα εκδοθεί μονος του χωρίς να μπορείς να διαλέξεις τα γράμματα που σε βολευουν. Εγινε το λαθος να παμε την πρωτη μερα να προσπαθησουμε να το εκδώσουμε, ειχε θέμα με τους τονισμους στα ονοματα, τα οποια υποδειξαμε στη φορμα ποια ειναι τα σωστα για να ξεμπερδευουμε μια και καλη. Η αιτηση υποβληθηκε για τα στοιχεια και βγηκε υποδειξη να επικοινωνησουμε με το δημοτολογιο για τη διορθωση το οποιο καναμε και τα εχει διορθωσει εδω και 3 εβδομαδες. Εχει ενημερωθει και το myinfo και τα δειχνει ολα σωστα. Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορουμε να προχωρησουμε στην αιτηση για εκδοση προσωπικου αριθμου. Δεν εχουμε τετοια επιλογη στο συστημα αν εβαζες οτι κατι δεν πηγαινε καλα. 1,5-2 χρονια υλοποιηση και μονο το default σεναριο βγαλανε οταν ολα πανε τελεια. Το πιο απλο exception case παει σε κουβα. Aνοιξαμε και αιτημα στην βοηθεια https://support.gov.gr/guide/?type=govgr279 και μας ειπανε "Θα χρειαστεί να αναμείνετε την απόρριψη του αιτήματος και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε επιβεβαίωση των ορθών στοιχείων..." αυτο πριν κανα 2+ εβδομαδες. Και λεω θα φτασει να ερθει το ραντεβου τελος του μηνα και ακομα δεν θα εχουμε προοδο. Και ετσι πονταρα μηπως μπορουν να το κανουν απο την αστυνομια με advanced rights.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 27 λεπτά πριν, runner69 είπε Εγινε το λαθος να παμε την πρωτη μερα να προσπαθησουμε να το εκδώσουμε, ειχε θέμα με τους τονισμους στα ονοματα, τα οποια υποδειξαμε στη φορμα ποια ειναι τα σωστα για να ξεμπερδευουμε μια και καλη. Η αιτηση υποβληθηκε για τα στοιχεια και βγηκε υποδειξη να επικοινωνησουμε με το δημοτολογιο για τη διορθωση το οποιο καναμε και τα εχει διορθωσει εδω και 3 εβδομαδες. Εχει ενημερωθει και το myinfo και τα δειχνει ολα σωστα. Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορουμε να προχωρησουμε στην αιτηση για εκδοση προσωπικου αριθμου. Δεν εχουμε τετοια επιλογη στο συστημα αν εβαζες οτι κατι δεν πηγαινε καλα. 1,5-2 χρονια υλοποιηση και μονο το default σεναριο βγαλανε οταν ολα πανε τελεια. Το πιο απλο exception case παει σε κουβα. Aνοιξαμε και αιτημα στην βοηθεια https://support.gov.gr/guide/?type=govgr279 και μας ειπανε "Θα χρειαστεί να αναμείνετε την απόρριψη του αιτήματος και στη συνέχεια να προχωρήσετε σε επιβεβαίωση των ορθών στοιχείων..." αυτο πριν κανα 2+ εβδομαδες. Και λεω θα φτασει να ερθει το ραντεβου τελος του μηνα και ακομα δεν θα εχουμε προοδο. Και ετσι πονταρα μηπως μπορουν να το κανουν απο την αστυνομια με advanced rights. Oπότε υπήρχε κάποιο πρόβλημα απο τις αρχές που δίνουν τα στοιχεία.Δεν μου κάνει εντύπωση.Στο δικό μου βγάζει Παρατηρήσεις: Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ-ΕΜΑΕΣ: Διαφορές στην αναγραφή σε: Πατρώνυμο Γιατί έχουν γράψει το ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ όνομα πατέρα ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ-ΕΥΑΣ όνομα πατέρα Αλλά τον αριθμό τον έβγαλα.Εν τω μεταξύ μόνο το δημοτολόγιο δίνει στοιχεία με μικρά,τα άλλα μητρώα είναι με κεφαλαία οπότε δεν ανησυχείς για τονισμό.
runner69 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αλλά τον αριθμό τον έβγαλα.Εν τω μεταξύ μόνο το δημοτολόγιο δίνει στοιχεία με μικρά,τα άλλα μητρώα είναι με κεφαλαία οπότε δεν ανησυχείς για τονισμό. Ναι ισχυει αυτο αλλα φανταζομαι στο μελλον , το δημοσιο τουλαχιστον, θα χρησιμοποιει ως πηγη μονο το δημοτολογιο για τα στοιχεια των ονοματων, καθως αυτα προβαλει τωρα στο myinfo κατα την εκδοση του ΠΑ. Και λεω αντε ας κανουμε μια διορθωση. Επρεπε να μην προχωρησω στην αιτηση των στοιχειων παρα να επικοινωνουσα πρωτα με το δημοτολογιο και μετα να περιμενα το myinfo μερικες μερες για να ενημερωθει. Στην περίπτωση σου, μπορεις να κανεις τωρα την διοθρωση στο δημοτολογιο και θα ενημερωθει μετα απο 2-3 μερες και το myinfo. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από runner69
runner69 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Update! Και ΝΑΙ το θαυμα εγενετο και εκαναν reset την αρχικη αιτηση και δίνουν τη δυνατοτητα να ξαναδεχτουμε την αιτηση με τα ανανεωμενα πεδια ωστε μετα να μπορουμε να προχωρησουμε. Παλι καλα θα πω αλλα περασε 1 μηνας ακριβως σε αυτη τη κατασταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα