Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τις προτάσεις σας για εστιατόρια στην Αθήνα (κατά προτίμηση όχι κέντρο για ευνόητους λόγους) που θα διαλέγατε για κάποια ειδική περίσταση. Για να έχετε μια εικόνα για το budget, μιλάμε 80€ το άτομο (ιδανικά με κρασί). Εκτός από το φαγητό, έμφαση δίνεται και στο περιβάλλον(ένας όμορφος κήπος ή κάτι με θέα). Έχω δει το aleria, που φαίνεται να κυμαίνεται σε πιο προσιτές τιμές συγκριτικά με τα υπόλοιπα εστιατόρια του ίδιου level. Ενδιαφέρον επιλογες και τα simul, feedel, αλλά μου περνάει αδιάφορος ο χώρος. Δεν θέλω απαραίτητα να είναι gourmet τα πιάτα, απλά το μαγαζί να είναι κάπως πιο επίσημο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραία είχαμε περάσει στο Kuzina πριν λίγο καιρό, θα σας το πρότεινα αλλά βρίσκεται στο Κέντρο.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzagaritos είπε

Απορρίπτεται λόγω υψοφοβιας χαχα

Όταν λες «όχι κέντρο για ευνόητους λόγους» τί ακριβώς εννοείς ;;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dpolal είπε

Όταν λες «όχι κέντρο για ευνόητους λόγους» τί ακριβώς εννοείς ;;

Αναφέρομαι κυρίως στο πάρκινγκ για Σάββατο βράδυ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tzagaritos είπε

Αναφέρομαι κυρίως στο πάρκινγκ για Σάββατο βράδυ 

ΟΚ, φαντάζομαι ότι θα είστε πολλά αυτοκίνητα οπότε αυτό λύνεται μόνο αν βρείτε πάρκινγκ ή μαγαζί που να διαθέτει.

Μπορώ να σου προτείνω το BALTHAZAR που διαθέτει πολύ ωραίο κήπο αλλά θέλει ψάξιμο για το πάρκινγκ.
Από παραλιακή μεριά το ΤΟΝΥ ΒΟΝΑΝΝΟ έχει απίστευτη θέα και μπορείς να κανονίσεις με το κατάστημα για πάρκινγκ (αποκλειστικά ιταλική κουζίνα), ενώ από την αντίθετη μεριά, Γλυφάδα, προτείνω το FEEDEL ASADOR που έχει πολύ καλή κουζίνα και άπλετο πάρκιγνκ.

Θα βρείς πολλές ακόμα προτάσεις.

Καλά να περάσετε. :)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dpolal είπε

ΟΚ, φαντάζομαι ότι θα είστε πολλά αυτοκίνητα οπότε αυτό λύνεται μόνο αν βρείτε πάρκινγκ ή μαγαζί που να διαθέτει.

Μπορώ να σου προτείνω το BALTHAZAR που διαθέτει πολύ ωραίο κήπο αλλά θέλει ψάξιμο για το πάρκινγκ.
Από παραλιακή μεριά το ΤΟΝΥ ΒΟΝΑΝΝΟ έχει απίστευτη θέα και μπορείς να κανονίσεις με το κατάστημα για πάρκινγκ (αποκλειστικά ιταλική κουζίνα), ενώ από την αντίθετη μεριά, Γλυφάδα, προτείνω το FEEDEL ASADOR που έχει πολύ καλή κουζίνα και άπλετο πάρκιγνκ.

Θα βρείς πολλές ακόμα προτάσεις.

Καλά να περάσετε. :)

Για την ακρίβεια ένα αυτοκίνητο, θα είμαστε 2 άτομα. Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου θα τις κοιτάξω. Το Feedel στη Γλυφάδα πολύ καλό, το έχουμε επισκεφθεί παλαιότερα(είναι εγγύηση ο θείος Λεωνίδας)

• Super Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tzagaritos είπε

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τις προτάσεις σας για εστιατόρια στην Αθήνα (κατά προτίμηση όχι κέντρο για ευνόητους λόγους) που θα διαλέγατε για κάποια ειδική περίσταση. Για να έχετε μια εικόνα για το budget, μιλάμε 80€ το άτομο (ιδανικά με κρασί). Εκτός από το φαγητό, έμφαση δίνεται και στο περιβάλλον(ένας όμορφος κήπος ή κάτι με θέα). Έχω δει το aleria, που φαίνεται να κυμαίνεται σε πιο προσιτές τιμές συγκριτικά με τα υπόλοιπα εστιατόρια του ίδιου level. Ενδιαφέρον επιλογες και τα simul, feedel, αλλά μου περνάει αδιάφορος ο χώρος. Δεν θέλω απαραίτητα να είναι gourmet τα πιάτα, απλά το μαγαζί να είναι κάπως πιο επίσημο.

Δυστυχώς το Aleria πλέον ...δεν σε βγάζει ασπροπρόσωπο με 80 ευρώ το άτομο, μιας και με τόσα το πολύ πολύ να πάρετε από ένα πιάτο, ένα ορεκτικό και το κρασί οριακά! Η μέση τιμή πλέον εκτοξεύτηκε πάνω από 120 ευρώ το άτομο (με wine pairing). 

Υπάρχουν όμως άπειρες επιλογές για αυτό το budget και μάλιστα εκτός κέντρου. Στα γρήγορα μου έρχονται στο μυαλό το  Artisanal στην Κηφισιά, το Casa Del Toro (για premium κρεατικά) στο Χαλάνδρι και το Fuga στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής. :) 

• Like 2
Δημοσ.

αν πατε δυο ατομα ισως δε χρειαστει κρατηση

παρκινγκ εχει επι πληρωμη απεναντι και δωρεαν με λιγο ψαξιμο στα στενα

εχει επιπλεον πιατα που δεν ειναι στο μενου οπως πιτσες/καλτσονε ψαρικα, κρεας κτλ. Το μενου ειναι για μια ιδεα περι τεινος προκειται...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δυστυχώς το Aleria πλέον ...δεν σε βγάζει ασπροπρόσωπο με 80 ευρώ το άτομο, μιας και με τόσα το πολύ πολύ να πάρετε από ένα πιάτο, ένα ορεκτικό και το κρασί οριακά! Η μέση τιμή πλέον εκτοξεύτηκε πάνω από 120 ευρώ το άτομο (με wine pairing). 

Υπάρχουν όμως άπειρες επιλογές για αυτό το budget και μάλιστα εκτός κέντρου. Στα γρήγορα μου έρχονται στο μυαλό το  Artisanal στην Κηφισιά, το Casa Del Toro (για premium κρεατικά) στο Χαλάνδρι και το Fuga στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής. :) 

Το casa del toro ειναι μια από τις βασικές επιλογές που έχω στο μυαλό μου λόγω των κρεατικων. Το Artisanal με έχει μπερδέψει λίγο επειδή φαίνεται να είναι all day και όχι μόνο εστιατόριο αλλά μου αρέσει πολύ ο χώρος του. Το Fuga επίσης είναι ήδη στη λίστα μου. Φαίνεται να συμφωνούμε αρκετά, σε ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαλαδρι επισης (αντε παλι μαστερ σεφ) https://www.yiannislucacos.gr/aliorestaurant

το alio εχει απιστευτα πιατα απλως ο χωρος λιγο μικροτερος απο natu. Επισης μου εκανε εντυπωση παρολο που οι τιμες δεν ειναι τρελες (σε συγκριση με τη ποιοτητα) ο χωρος αλλα και το προσωπικο ειναι υψηλου επιπεδου.

Αν σε παιρνει οικονομικα, διπλα ακριβως ειναι το botrini's αλλα μιλαμε μαλλον για διπλασια απο αυτα που υπολογιζεις

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

χαλαδρι επισης (αντε παλι μαστερ σεφ) https://www.yiannislucacos.gr/aliorestaurant

το alio εχει απιστευτα πιατα απλως ο χωρος λιγο μικροτερος απο natu. Επισης μου εκανε εντυπωση παρολο που οι τιμες δεν ειναι τρελες (σε συγκριση με τη ποιοτητα) ο χωρος αλλα και το προσωπικο ειναι υψηλου επιπεδου.

Αν σε παιρνει οικονομικα, διπλα ακριβως ειναι το botrini's αλλα μιλαμε μαλλον για διπλασια απο αυτα που υπολογιζεις

Ίσως και παραπάνω από τα διπλάσια στο Μποτρινι 

Σε ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από tzagaritos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...