Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα αξίζει και κάνει διάφορα, έχουμε 30c στο δωμάτιο, το βράδυ στην 1η σκάλα σε δροσίζει μια χαρά.

Με το breeze δεν νιώθεις αέρα συνέχεια και είναι απόλυτα αθόρυβο.

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 30 βαθμούς στο σπίτι χθες βράδυ κοιμήθηκαμε αρκετά καλά με τον ανεμιστήρα στο 2. Το natural breeze ειναι καλή φάση αλλά για το βράδυ με τέτοια ζέστη θέλει κάτι παραπάνω. Γενικά για όσους ρωτάτε αν θα δροσίζει, δροσίζει όσο ένας ανεμιστηρας, έχει καλή ροή αέρα αλλά πάνω από όλα είναι οικονομικός στο ρεύμα και αθόρυβος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

Να ρωτήσω κάτι με τέτοια θερμοκρασία αξίζει ακόμα ο συγκεκριμένος είμαι σε ανάγκη δν την παλεύω υα βραδιά κι έχω έναν μικρό που δν κάνει τίποτα γίνομαι μούσκεμα πραγματικά 

Προσωπικα για τις θερμοκρασιες που πιανει το σπιτι μου τωρα 31-32 βαθμους, δεν παλευεται με σκετο τον ανεμιστηρα γιατι θα θελει να ειναι σε μεγαλη ενταση και θα πιαστεις το βραδυ. Θελει aircodition. Τωρα απο το τιποτα, κατι θα κανει με το natural breeze ή το περιστρεφομενο κατα 30 μοιρες.

52 λεπτά πριν, Doubt είπε

κι εγώ από 29-30 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου δεν μπορώ χωρίς κλιματισμό, ακόμα και στον ύπνο.

Μια απο τα ιδια και εγω. Μαλιστα στον υπνο το θεωρω χειροτερο. Δεν παλευεται αυτες τις μερες χωρις κλιματιστικο.

Επεξ/σία από runner69
  • Like 2
Δημοσ.

Θα πρότεινα αν δεν υπάρχει κάποιο topic σχετικό,οποιος γνωρίζει ή έχει οποιαδήποτε γνώση για την σωστή λειτουργία του ανεμιστήρα σε περίοδο καύσωνα π. Χ είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ότι θα είναι καλύτερο ο ανεμιστήρας να είναι γυρισμένο προς το παράθυρο για να μην μπαίνει ο θερμός αέρας από έξω. Θα βοηθήσει αρκετά σε όσους δεν έχουν κλιματιστικό από οικονομικής άποψης ή απλά δεν το συμπαθούν όπως εγώ. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, doom26 είπε

Θα πρότεινα αν δεν υπάρχει κάποιο topic σχετικό,οποιος γνωρίζει ή έχει οποιαδήποτε γνώση για την σωστή λειτουργία του ανεμιστήρα σε περίοδο καύσωνα π. Χ είχα διαβάσει σε ένα άρθρο ότι θα είναι καλύτερο ο ανεμιστήρας να είναι γυρισμένο προς το παράθυρο για να μην μπαίνει ο θερμός αέρας από έξω. Θα βοηθήσει αρκετά σε όσους δεν έχουν κλιματιστικό από οικονομικής άποψης ή απλά δεν το συμπαθούν όπως εγώ. 

Δυστυχώς αγαπητέ αν είσαι σε πόλη με καύσωνα διαρκείας και πολύ υψηλές θερμοκρασίες και το βράδυ, με αποτέλεσμα τα τσιμέντα να μην προλαβαίνουν να κρυώσουν καθόλου, ή σε διαμέρισμα που δεν είναι διαμπερές και σε ψηλό όροφο ότι και να κάνεις δεν σώζεται η κατάσταση με τίποτα…

Το μόνο ενδεχομένως που σε σώσει είναι σε ένα καθαρό ψεκαστήρα που ψεκάζει το νερό σε πολύ ψηλή «σκόνη» να ψεκάζεις τον εαυτό σου με φρέσκο νερό και έτσι η αίσθηση δροσιάς μαζί με τον ανεμιστήρα πολλαπλασιάζετε..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λίγο άσχετο αλλα αν είσαι σε σπιτι απο πετρα αυτα που εχουν μισο μετρο και παραπάνω τοίχο "κέρδισες" εναν ακομα καύσωνα περα απο αυτους που λένε οι μετεωρολόγοι.

Αν πυρωσει ακομα και με 20 αρια τις βραδυνές ώρες δεν πέφτει ουτε μετα απο 2 μέρες.

Φαντάσου μετα απο 3 καύσωνες.

Εξαιρέσεις υπάρχουν αν προστατεύεται καπως το σπίτι αλλα και πάλι η παρατεταμένη θερμοκρασία του αερα είναι ικανή να το πετύχει σε αρκετο βαθμο

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

drdebus, η εμπειρια μου λέει ότι δεν είναι έτσι.

Η μάνα μου έχει τέτοιο σπίτι, με 50-60 πόντους πέτρα. Μόλις μπαίνεις είναι σαν να ανέβηκες στο βουνό. Μέσα δεν περνάει τίποτα.

Ούτε ζέστη, ούτε κρύο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tzimmys είπε

drdebus, η εμπειρια μου λέει ότι δεν είναι έτσι.

Η μάνα μου έχει τέτοιο σπίτι, με 50-60 πόντους πέτρα. Μόλις μπαίνεις είναι σαν να ανέβηκες στο βουνό. Μέσα δεν περνάει τίποτα.

Ούτε ζέστη, ούτε κρύο.

Μην είσαι απόλυτος.

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά ..

Εχω πεταμενα δεκαδες θερμόμετρα στην Ελλάδα σε πέτρινα και μη σπίτια.

Επίσης κάτοχος τέτοιων σπιτιών σε 900 μετρα αλλα και στα νότια της χώρας.

είναι απλή λογική δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο το πιστεύεις ή όχι.

όπως θα ζεσταθεί το τούβλο έτσι θα ζεσταθεί και η πέτρα.

απλά όπως είπα σε παρατεταμένες συνθήκες λειτουργεί σαν συσσωρευτής θερμοκρασίας

π.χ. πέρσι θα στο πω απλά στις ζεστές ξεκίνησα και κοιμόμουν στα ισογεια..

και όταν πέρασε η ζέστη κοιμόμουν επάνω που είχε επαφή με τον ήλιο αλλά ειχε δροσίσει πιο γρήγορα είναι στάνταρ.

τώρα αν θες να μιλήσουμε για το άλλο σπίτι που είναι στα 900 μέτρα αλλάζουν πολλά πράγματα κυρίως η βραδινή χαμηλή θερμοκρασία.

αλλά το Πέτρινο στο Μέτσοβο άλλο το Πέτρινο στην Παλαιόχωρα.

Αλλο το Πέτρινο που στέκεται αλλο το Πέτρινο που ειναι "φυτεμένο

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Καλημέρα στο forum! Να πω πως αφού πήρα τον ανεμιστήρα (την pro έκδοση), προσωπικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.

Το σετάρισμα με την εφαρμογή πολύ εύκολο κλασικά με προιόντα της xiaomi. Η απόδοση του ανεμιστήρα πολύ καλή, δεν έχω ανάψει a/c από όταν ήρθε, με ένα σεντονάκι το βράδυ και την μεγάλη σκάλα ήμουν μια χαρά.

Επίσης από θέμα θορύβου, δεν υπάρχει απλά, σχεδόν δεν τον ακούς.

Αυτά από μένα, καλή συνέχεια!

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα τον ανεμιστήρα στην τιμή των 59 ευρώ μαζί με μεταφορικά.

Πια 79 ευρώ;;;;   Εδώ ούτε 59 ευρώ δεν αξίζει…

Το πολύ πολύ 40 ευρώ θα ήταν μια δίκαιη τιμή για το συγκεκριμένο προϊόν…

Επίσης σε καμία περίπτωση δεν τον λες αθόρυβο…

Εκτός και αν τον συγκρίνεις με ανεμιστήρα πολύ κακής ποιότητας που έκανε σαν ελικόπτερο. Ναι σε αυτή την περίπτωση τον λες αθόρυβο και μόνο στην 1η σκάλα…

Αλλά αυτό αυτόματα σημαίνει ότι πρέπει να έχεις κλιματιστικό στον χώρο, διαφορετικά θα σκάσεις γιατί ο αέρας στην πρώτη σκάλα είναι ένα μικρό χάδι…

Αν τον βάλεις πάνω από την δεύτερη σκάλα κάνει αρκετό θόρυβο.

• Confused 2
Δημοσ.

Η πήρες το Lite που δεν έχει DC, ή δεν το σέταρες σωστά και τρίζει ή έπεσες σε ελλατωματικό. ΑΠΛΑ ΔΕΝ κάνει θόρυβο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε

Η πήρες το Lite που δεν έχει DC, ή δεν το σέταρες σωστά και τρίζει ή έπεσες σε ελλατωματικό. ΑΠΛΑ ΔΕΝ κάνει θόρυβο.

Όταν γράφω κριτική για τον ανεμιστήρα του θέματος, είναι λίγο δύσκολο να έχω αγοράσει κάποιο διαφορετικό μοντέλο…

Σέβομαι την άποψη σου, άλλα το τι εννοεί κάποιος με τον όρο Αθόρυβο είναι προφανώς υποκειμενικό… και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει η κυριολεκτική έννοια της λέξης…

Δημοσ.

Εγω παντως με την κοπελα μου πηραμε ο καθενας απο εναν (εκεινη τον προ τον οποιο περιμενουμε απο βδομαδα εγω τον κανονικο). Οι ανεμιστηρες για τα γουστα μου οκ ειναι λιγο ακριβοι (νεος και τσιγγουνης οποτε ναι) αλλα ειναι επισης ο καλυτερο ανεμιστηρας που ειχα μεχρι τωρα. Ο αερας του ειναι πολυ καλος και στη 4η σκαλα κανει παπαδες, επισης αθορυβος αλλα προσωπικα δεν με ενοιαξε καν. 

Το μονο "μειον" για εμενα ειναι το natural breeze το οποιο μου φαινεται απλα πατατα, αλλα παραμενει μια εξαιρετικη αγορα

• Like 1
Δημοσ.

Οι ανεμιστήρες ειναι ΑΘΟΡΥΒΟΙ απλά ακούς το ΘΡΌΙΣΜΑ του ανέμου!!!

Είναι αδύνατον κάποιος να λέει ότι κάνουν θόρυβο στην σκάλα 1.

Επίσης το breeze ειναι selling point και όχι πατάτα.

Κάνει ακριβώς αυτό που λέει.

Δημοσ.

Έχω τον fan 2 από πέρσι αγορασμένο. Όλη μέρα με aircodition . Όσες φορές όμως κοιμήθηκα με δαύτο ξύπνησα άρρωστος. Τον έβαλα εδώ και μερικές ημέρες και κοιμάμαι άνετα.

Από θόρυβο, εγώ προσωπικά τον θεωρώ αθόρυβο. Ξυπνάω με απλό κουνούπι οπότε καταλαβαίνετε ότι όταν λέω αθόρυβο το εννοώ.

Σε natural breeze πάντα στον ύπνο μου στην 4 ταχύτητα.

Κοιμάμαι και δεν ξυπνάω άρρωστος. Εμένα με έχει βολέψει στον ύπνο.

Ημέρα με ζεστή μόνο aircodition..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...