Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Τον τελευταίο μήνα περίπου είμαι στην αναζήτηση διαμερίσματος και μπορώ να πω πως εχω ψιλοαπελπιστεί.. Μέχρι τώρα κοιτάζω στην περιοχή του Χαλανδρίου και σκέφτομαι να αρχίσω να κοιτάω και προς Νέα Σμύρνη. Το budget που διαθέτω ειναι στα 500, πολυ βαριά 550, και αναζητώ δυάρι (γύρω στα 50 τ.μ.) 1ου ορόφου και άνω. Ζητάω τόσα πολλά με αυτά τα χρήματα; Κοιτάζω κυρίως σε Spitogato, xe και facebook teams αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βρω κάτι αξιόλογο. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη πηγή αναζήτησης ή/και ίσως κάποια άλλη περιοχή; Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Spoiler

Ζητάω τόσα πολλά με αυτά τα χρήματα; Κοιτάζω κυρίως σε Spitogato, xe και facebook teams 

Δεν πρόκειται να βρεις κάτι προσιτό εκεί. Ξεκίνα και κάνε βόλτες στις γειτονιές που σου αρέσουν και ρώτα σε κομμωτήρια, περίπτερα και mini market. 
Χαϊδάρι θα βρεις σίγουρα στα χρήματα που ψάχνεις. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Από Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη; Γιατί τέτοια αλλαγή;

Για 50 τετραγωνικά θα βρεις αφού ουσιαστικά δίνεις 10€/τμ, το θέμα είναι ότι και οι δύο αυτές περιοχές δεν έχουν, σχετικά, καινούργια διαμερίσματα. Πρέπει να παρακολουθείς συνέχεια και όταν βρεις κάτι που σου αρέσει το κλείνεις αμέσως, αλλιώς πάει.

Εγώ ξεκίνησα ψάξιμο τον Νοέμβρη και μετακόμισα Μάρτη, σε ποιο λαϊκες γειτονιές όμως με τα ίδια χρήματα 73 τμ

Δημοσ.

Πολύ δύσκολα θα βρεις σε αυτές τις 2 περιοχές με τέτοιο budget, έχει μαζευτεί η κάθε σάρα και μάρα με πολύ κόσμο εκεί, ειδικά Νέα Σμύρνη παίζει το θέμα του παρκαρισματος να είναι παρόμοιο με αυτό του κέντρου της Αθήνας λόγω αύξησης της πληθυσμιακης πυκνότητας. 

Δες για αλλα μέρη και κάπου που ίσως να μην σου αρέσουν και τόσο η να μην σε βολεύουν. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχουν φτάσει πάνω από 10€/τμ; Απελπισία 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, antonis35 είπε

Έχουν φτάσει πάνω από 10€/τμ; Απελπισία 

Και 12 και 13 και 15, ανάλογα περιοχή και την επιφάνεια των ακινήτων, όσο ανεβαίνεις σε επιφάνεια πέφτει η τιμή ανά τμ, το κακο είναι πως ακόμα και έτσι είναι πολύ υψηλές. 

• Sad 1
Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία από Νεα Σμύρνη : έψαχνα σπιτι για περίπου 6 μήνες .. και οι επιλογές που είχα ήταν από το κακό στο χειρότερο , ή σε απλησίαστο budget. Εν τέλη αύξησα την ακτίνα έρευνας και μένω Άγιο Δημήτριο , στη τιμή που είχα όριο. Στο διάστημα αυτό έχω κρατήσει τα newsletter των αγγελιών και η κατάσταση είναι τραγική. Επίσης Νεα Σμύρνη λαβε υπόψη το πάρκινγκ .. η περιοχή είναι ωραία αλλά γίνεται  αποπνικτική σιγά σιγά (σε λίγο θα είναι όλα τα κτήρια 4-6 ορόφους με ότι αυτό συνεπάγεται στο πληθυσμό  του δήμου). Καλή τύχη !

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

Επίσης Νεα Σμύρνη λαβε υπόψη το πάρκινγκ .. η περιοχή είναι ωραία αλλά γίνεται  αποπνικτική σιγά σιγά (σε λίγο θα είναι όλα τα κτήρια 4-6 ορόφους με ότι αυτό συνεπάγεται στο πληθυσμό  του δήμου). Καλή τύχη !

Αυτο ακριβώς είναι και το δικό μου συμπέρασμα. Μένουν θείοι μου χρόνια εκεί και κατέβαινα που και που. Έχουν γκρεμίσει όλες τις μονοκατοικιες (διότι κενό οικόπεδο δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς) και έχουν χτίσει κτίρια 4 μέχρι 7 ορόφων. Στο μεταξύ αρκετά έχουν και γκαράζ αλλά είναι τόσο μικρά τα οικόπεδα που είτε δεν χωράνε όλοι είτε προτιμούν να παρκάρουν έξω για να αποφεύγουν μανούβρες. 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ και μάλλον σε λίγα χρόνια δεν θα έχει επιστροφή η κατάσταση .. και ο κόσμος αλλά και ο Δήμος (που τον συμφέρει με περισσότερους δημότες) θα ψάχνει να βρει τι έφταιξε. 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...