Dr_Pepper Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nickol-us είπε Η κληρονομιά χωρίς διαθήκη είναι σχετικά εύκολη με τα στοιχεία που δίνονται. Δεν ξέρω τι διάβασες και μπερδεύτηκες, το παρακάτω τα λέει αρκετά ξεκάθαρα κατά την γνώμη μου https://www.odigostoupoliti.eu/klironomia-xoris-diathiki-me-poia-seira-kalountai-oi-klironomoi/ Στην περίπτωση του θείου καλείται η 2η τάξη, αδέλφια και γονείς, οπότε στην δική σας περίπτωση, ο πατέρας σου και η θεία σου Ευχαριστώ, χρήσιμο site αλλά όπως τα περισσότερα site του δημοσίου (αλλά και ελληνικά γενικότερα με εξαίρεση το Insomnia όμως, σε αυτό σας παραδέχομαι ) έχει χάλια SEO και μέτριο προς χάλια UX/UI και γιαυτό πάντα ειναι μανίκι να ψάχνω σε τέτοιους ισότοπους το κάνω μόνο σε σοβαρά ζητήματα(και συχνά πυκνά το μετανιώνω ), επίσης σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες έχω γράψει σε 2ο χρόνο που μπερδευόμουν Τώρα θα μου πεις ότι ήταν σαφές ε ναι τελικά με μια προσεκτική ματιά ήταν αλλά το θέμα ήταν καθαρά απορία για μπλαμπλά δεν έχω σοβαρό ενδιαφέρον που θα με έκανε να μελετούσα το θέμα προσεκτικά/ενδελεχώς ήταν απλά μια απορία της στιγμής που πρόχειρα έριξα μια ματιά να την λύσω μόνος μου και στο πρώτο ερωτηματικό είπα να ζητήσω την βοήθεια του μπλαμπλά επειδή δεν ειμαι τόσο της καφετέριας Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από Dr_Pepper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα