Προς το περιεχόμενο

Η νέα OLED τηλεόραση 83 ιντσών της Samsung ίσως δημιουργήσει σύγχυση στους καταναλωτές


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

18 hours ago, oldnew said:

Συνήθιζω να λεω σε παρέες οτι η αγορά τηλεόρασης ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ είναι η ποιο δύσκολη αγορά απο ολες και απο αυτοκίνητο pc κλπ. 

Με αντιμετώπιζουν ολοι σαν εξωγήινο αλλά μόλις αρχίζω να κάνω ανάλυση αρχίζουν κάπως να ψιλοκαταλαβαινουν. Αν πάρεις ενα αμαξι τα πράγματα είναι απλά. Αμα δώσεις πάρα πολλά λεφτα το αμαξι που θα πάρεις θα είναι σίγουρα καλύτερο από ενα φτηνο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

Στην τηλεόραση δεν συμβαίνει αυτο. Ακομα και αν δώσεις πάρα πολλά λεφτά πχ πάρεις μια oled 83 ιντσες, θα έχει την τέλεια ποιότητα αλλά θα έχει και μειονέκτηματα που δεν εχει τηλεόραση των 100€. Πχ θα κινδυνεύει απο burn in, και δε θα εχει φωτεινότητα μεγάλη ωστε να μη κανει για πολύ φωτεινούς χώρους. Αν δεν πάρεις oled για να αποφύγεις αυτα τα 2 μειον, για να πάρεις την καλύτερη δυνατή tv ειναι πρόβλημα επιστημονικής διατριβής στην κυριολεξία. 

Εμένα με ξενερώνει ότι και ακριβή να πάρεις παίζει να σου κάτσει χειρότερο πάνελ από μια φθηνή . Μιλάμε άλλαξα τρεις τηλεοράσεις μέχρι να κρατήσω αυτή που έχω . Μέγιστος γολγοθάς 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, Aztec said:

Εμένα με ξενερώνει ότι και ακριβή να πάρεις παίζει να σου κάτσει χειρότερο πάνελ από μια φθηνή . Μιλάμε άλλαξα τρεις τηλεοράσεις μέχρι να κρατήσω αυτή που έχω . Μέγιστος γολγοθάς 

Δυστυχώς μπορεί να σου τύχουν ένα σωρό ελαττώματα σε πανάκριβη τηλεόραση. Μπορεί η φωτεινότητα να μη είναι παντού η ιδια, μπορει να φαίνεται "λερωμένη" σε κάποια σημεία. Και να μη στην αλλάζουν κιόλας θεωρώντας ότι είναι στα φυσιολογικά πλαίσια. Τα ποιοτικά πανελ έχουν τέτοια θέματα. Αμα σου κατσει, την έκατσες. Αντίθετως το κλασικού lcd πανελ που το μαύρο ειναι γκρι στο σκοτάδι και βρίσκεις σε τηλεοράσεις των 300€, μπορει να εχει μαπα ποιότητα αλλα σπάνια πάσχει απο τέτοια θέματα. Αντε τώρα να επιλέξεις πραγματικά καλη τηλεόραση. Παίζεις ζαρια τι θα σου τυχει. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...