marklar Δημοσ. Τρίτη στις 09:19 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:19 μμ (επεξεργασμένο) Χαιρομαι πολυ που 2 χρονια μετα ακομα βλεπω post sto thread μου. Πηρα παλι τηλεφωνο το γνωστο αριθμο 2103507760 Για 100mbps vdsl + απεριοριστες κλησεις σταθερα και κινητα μου ειπαν 28.9 ευρω Για 2 κινητα cosmote 1000 λεπτα το μηνα και 3gb το μηνα (το εριξαν το κασε πανε τα 100 ευρουλακια και τα 10ευρα ) Αυτα μονο για φορητοτητα απο αλλο παροχο λενε. Αν μαθετε κατι καλυτερο πειτε μου να τους παρω για εξτρα διαπραγματευση αν και την ακουσα αγανακτησμενη του στιλ "δεν μπορω να δωσω κατι αλλο" στο τηλεφωνο Επεξ/σία Τρίτη στις 09:20 μμ από marklar
manosfp Δημοσ. Τρίτη στις 09:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:35 μμ Γεια σου τοπικ σταρτερ. Για να καταλάβω, σου είπαν ότι σου δίνουν τα 1000 λεπτά σε δύο κινητά απλά για να ανανεώσεις το συμβόλαιο αλλά τα 100 ευρώ εφάπαξ και τα 10 ευρώ ανά μήνα τα δίνουν μόνο για ακύρωση φορητότητας;
Titos301 Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ 16 λεπτά πριν, marklar είπε Χαιρομαι πολυ που 2 χρονια μετα ακομα βλεπω post sto thread μου. Πηρα παλι τηλεφωνο το γνωστο αριθμο 2103507760 Για 100mbps vdsl + απεριοριστες κλησεις σταθερα και κινητα μου ειπαν 28.9 ευρω Για 2 κινητα cosmote 1000 λεπτα το μηνα και 3gb το μηνα (το εριξαν το κασε πανε τα 100 ευρουλακια και τα 10ευρα ) Αυτα μονο για φορητοτητα απο αλλο παροχο λενε. Αν μαθετε κατι καλυτερο πειτε μου να τους παρω για εξτρα διαπραγματευση αν και την ακουσα αγανακτησμενη του στιλ "δεν μπορω να δωσω κατι αλλο" στο τηλεφωνο Τα ιδια δινει η vodafone μαλλον για τιμη ειναι το ερωτημα θα ενημερωσω οταν μαθω
marklar Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 πμ (επεξεργασμένο) Με φορητότητα αριθμού από άλλο πάροχο και δέσμευση για δύο χρόνια, σου δίνουν απεριόριστα σταθερά και κινητά, καθώς και VDSL 100Mbps με 28,9€. Έπειτα, θα πάρω δωρεάν δεύτερο και τρίτο πάγιο (περίπου 58 ευρώ συνολικά, το είχα ξεχάσει να το αναφέρω πιο πάνω) και κάθε μήνα θα μου προσθέτουν 1000 λεπτά προς όλους σε δύο κινητά και 3GB internet για δύο χρόνια. Τώρα μου είπαν ότι δεν ισχύει για ανανέωση, αλλά πιστεύω πως αν διακόψεις τη γραμμή και πας για καινούργια ή κάνεις κάποιο άλλο κόλπο, θα το πάρεις και εκεί (π.χ. αλλάζεις πάροχο εικονικά). Τα 100€ εφάπαξ και τα 10€ το μήνα με 1000 λεπτά ή 3GB ήταν πρόπερσι και δεν ξέρω πόσο κράτησε, αλλά είχε λήξει. Φαντάσου ότι κατά διαστήματα έχουν ένα πακέτο προσφορών και ένα ταβάνι από συνδυασμούς πραγμάτων που μπορούν να δώσουν με διαπραγμάτευση, και φυσικά μόνο σε αυτό το τμήμα της Cosmote με τις ειδικές προσφορές, όχι στο επίσημο τηλέφωνο. Θέλει καλή διαπραγμάτευση και να μοιραζόμαστε εδώ τις εμπειρίες μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό πακέτο όλοι. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:29 πμ από marklar
Titos301 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 πμ αφου ησουν ηδη στην cosmote, πες μας την διαδικασια που εκανες για να παρεις το ιδιο προγραμμα 1
Λύση marklar Δημοσ. Τετάρτη στις 12:37 μμ Μέλος Λύση Δημοσ. Τετάρτη στις 12:37 μμ (επεξεργασμένο) Στις 16/7/2025 στις 11:27 ΠΜ, Titos301 είπε αφου ησουν ηδη στην cosmote, πες μας την διαδικασια που εκανες για να παρεις το ιδιο προγραμμα Ειμαι ηδη στην cosmote κλεινω 2 χρονια τωρα, με το παλιο προγραμμα 100 ευρω + 10 ευρω σε καθε καρτοκινητο + 3gb. Τα πηρα ολα 24 μηνες και για τα 2 κινητα. Τωρα θα κλεισω τη γραμμη γτ ειμαι εκτος αθηνων. Για τη μητερα μου που θα κανει φορητότητα εχω γραψει αναλυτικα πιστευω πιο πανω ακομα και τον αριθμο... ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ COSMOTE (ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ): Πάρε τηλέφωνο στο 2103507760 και ζήτησε να σου δώσουν προσφορά για VDSL ή FTTH, είτε με απεριόριστα λεπτά ομιλίας είτε χωρίς, ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει. Ενημέρωσέ τους ότι θα ήθελες να σε καλέσουν πίσω για να σου πουν αναλυτικά τις προσφορές. Όταν σε καλέσουν (συνήθως την ίδια μέρα), πες τους ότι ένας φίλος σου έκανε πρόσφατα σύνδεση και πήρε μια προσφορά: δύο μήνες δωρεάν πάγια, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, κινητά και υπεραστικά, καθώς και 1000 λεπτά το μήνα προς Cosmote καρτοκινητά και 3GB το μήνα για 24 μήνες, με 28,9 ευρώ το μήνα. Ρώτησέ τους αν μπορούν να σου κάνουν κάποια ακόμα καλύτερη προσφορά. Προσοχή: Μην αναφέρεις πουθενά το insomnia.gr ή ότι έμαθες την προσφορά από κάποιο φόρουμ. Πες απλά ότι το έμαθες από φίλο σου. Αν δουλεψει ενημερωσε το forum! αν παρεις κατι καλυτερο γραψε εδω για τον επομενο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:16 μμ από marklar 1
manosfp Δημοσ. Πέμπτη στις 03:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:04 μμ (επεξεργασμένο) Μόλις έφαγα πόρτα. Ούτε λεπτά σε κινητά ούτε δωρεάν πάγια. Έφυγα για φορητότητα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:05 μμ από manosfp
satgrey Δημοσ. Πέμπτη στις 03:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:17 μμ Και εγώ έφαγα πόρτα. Το μόνο που μου δώσανε ήταν οπτική 300 από 29.7 στα 26. Εκανα αίτηση στη ΔΕΗ και σε 15 ημέρες συνδέθηκα, όλα καλά πολύ καλή δουλειά κάνανε.
Titos301 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:24 μμ Αν παραμεινουμε μετα τη ληξη συμβολαιου παει 52.9€ αν συνεχιζει να μπαινει καθε μηνα το 10€ συμφερει γιατι, 28.90 (σταθερο) + 13 + 13(ελαχ. ανανεωση καρτοκινητου) = 55€
marklar Δημοσ. Πέμπτη στις 03:39 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:39 μμ 5 λεπτά πριν, Titos301 είπε Αν παραμεινουμε μετα τη ληξη συμβολαιου παει 52.9€ αν συνεχιζει να μπαινει καθε μηνα το 10€ συμφερει γιατι, 28.90 (σταθερο) + 13 + 13(ελαχ. ανανεωση καρτοκινητου) = 55€ Μόνο φορητότητα και μόνο 1000 λεπτά και 3GB, πάνε τα 10 ευρώ, τέλος! Το γράφω αναλυτικά, νομίζω λίγο πιο πάνω, με πράσινο κουτάκι, θα το δεις... Μου ήρθε μήνυμα ότι είναι ο τελευταίος μήνας που παίρνω το 10μπαλο, οπότε αν δεν το βάλεις στο ημερολόγιο, στο υπενθυμίζουν με αυτόν τον τρόπο! Διάβασε τι γράφω πιο πάνω, μην σπαμάρουμε χωρίς λόγο, ευχαριστώ. 27 λεπτά πριν, manosfp είπε Μόλις έφαγα πόρτα. Ούτε λεπτά σε κινητά ούτε δωρεάν πάγια. Έφυγα για φορητότητα. Εγώ στη θέση σου θα έκανα αίτηση σε άλλη εταιρεία, έχουν εσωτερικό καμπανάκι και πιστεύω θα σε παίρνουν και θα σε παρακαλάνε! Το είχα κάνει παλιότερα, μόνο που δεν ήρθε άτομο από την εταιρεία με γλυκά για να μην φύγω Έχεις δικαίωμα μέσα σε 14 μέρες, αν δεν κάνω λάθος, να "παίξεις μπάλα" με όποιον θέλεις. Μόνο μην κάνεις το λάθος και προχωρήσεις σε πιο άμεση ενεργοποίηση, όπως θα σου πουν, γιατί τότε χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης. 1
kaktos77 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:41 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Titos301 είπε Αν παραμεινουμε μετα τη ληξη συμβολαιου παει 52.9€ αν συνεχιζει να μπαινει καθε μηνα το 10€ συμφερει γιατι, 28.90 (σταθερο) + 13 + 13(ελαχ. ανανεωση καρτοκινητου) = 55€ Εγώ έκανα από τον Απρίλιο αναβάθμιση σε 300αρα και μέχρι τώρα εξακολουθούν να μπαίνουν το 10αρικο και τα 3gb, το παλιό συμβόλαιο θα έληγε τώρα Αύγουστο, οπότε φαντάζομαι, όπως μου είπαν άλλωστε ότι αυτά θα κοπούν τον Αύγουστο που φτάνω τους 24 μήνες του αρχικού συμβολαίου. Άρα δεν νομίζω ότι θα εξακολουθούν να τα βάζουν με μια απλή συνέχεια του συμβολαίου. Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:42 μμ από kaktos77 1
manosfp Δημοσ. Πέμπτη στις 04:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:20 μμ 40 λεπτά πριν, marklar είπε Μόνο φορητότητα και μόνο 1000 λεπτά και 3GB, πάνε τα 10 ευρώ, τέλος! Το γράφω αναλυτικά, νομίζω λίγο πιο πάνω, με πράσινο κουτάκι, θα το δεις... Μου ήρθε μήνυμα ότι είναι ο τελευταίος μήνας που παίρνω το 10μπαλο, οπότε αν δεν το βάλεις στο ημερολόγιο, στο υπενθυμίζουν με αυτόν τον τρόπο! Διάβασε τι γράφω πιο πάνω, μην σπαμάρουμε χωρίς λόγο, ευχαριστώ. Εγώ στη θέση σου θα έκανα αίτηση σε άλλη εταιρεία, έχουν εσωτερικό καμπανάκι και πιστεύω θα σε παίρνουν και θα σε παρακαλάνε! Το είχα κάνει παλιότερα, μόνο που δεν ήρθε άτομο από την εταιρεία με γλυκά για να μην φύγω Έχεις δικαίωμα μέσα σε 14 μέρες, αν δεν κάνω λάθος, να "παίξεις μπάλα" με όποιον θέλεις. Μόνο μην κάνεις το λάθος και προχωρήσεις σε πιο άμεση ενεργοποίηση, όπως θα σου πουν, γιατί τότε χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης. Εσύ διάβασες ότι μόλις έφαγα πόρτα για λεπτά και GB στο κινητό;
marklar Δημοσ. Πέμπτη στις 09:18 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:18 μμ 4 ώρες πριν, manosfp είπε Εσύ διάβασες ότι μόλις έφαγα πόρτα για λεπτά και GB στο κινητό; Εσύ διαβάζεις το τι γράφω ; Δεν προσπαθησες να κάνεις φορητότητα αλλά ανανέωση! Όπου θεωρητικά και εγώ θα έτρωγα άκυρο! Αν διαβάσεις αναλυτικά θα καταλάβεις. Στην τελική πρέπει να το έχεις με τις διαπραγματεύσεις! Σου λέω κάνε αίτηση αλλού και περίμενε να σε καλέσουν! Είτε πάρε τους εσύ αφού κανείς την αίτηση και τους έρθει ειδοποίηση! Παίξε σωστά τα χαρτιά σου. Πρέπει να γίνει θρεντ με βοδαφον και άλλες εταιρείες να τους παίζουμε μπάλα εναλλάξ!
kaktos77 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:47 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:47 πμ 13 ώρες πριν, marklar είπε Εσύ διαβάζεις το τι γράφω ; Δεν προσπαθησες να κάνεις φορητότητα αλλά ανανέωση! Όπου θεωρητικά και εγώ θα έτρωγα άκυρο! Αν διαβάσεις αναλυτικά θα καταλάβεις. Στην τελική πρέπει να το έχεις με τις διαπραγματεύσεις! Σου λέω κάνε αίτηση αλλού και περίμενε να σε καλέσουν! Είτε πάρε τους εσύ αφού κανείς την αίτηση και τους έρθει ειδοποίηση! Παίξε σωστά τα χαρτιά σου. Πρέπει να γίνει θρεντ με βοδαφον και άλλες εταιρείες να τους παίζουμε μπάλα εναλλάξ! Το πρόβλημα πλέον με αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι όταν κάνεις την αίτηση αλλού, τηλεφωνικώς ή μέσω ίντερνετ έχεις 14 ημέρες υπαναχώρηση ενώ αν πας σε φυσικό κατάστημα δεν υπάρχει ούτε αυτό το χρονικό περιθώριο. Έτσι, ο τρέχων πάροχος ενημερώνεται την τελευταία μέρα της υπαναχώρησης και δεν έχει προλάβει να σου προτείνει προσφορά. Συνήθως σε παίρνουν από τον προηγούμενο πάροχο μετά τις 14 ημέρες και πριν αποκτήσεις υπηρεσίες από τον νέο με αποτέλεσμα αν αποδεχθείς την προσφορά του προηγούμενου να πρέπει να πληρώσεις ρήτρα πρόωρης αποδέσμευσης, η οποία πλέον δεν είναι και μικρή... Παλαιότερα ήταν καλύτερα τα πράγματα για τον πελάτη αφού ο τρέχων πάροχος ενημερωνόταν απευθείας ότι θέλεις να φύγεις και σου έκανε άμεσα προσφορά, οπότε ακύρωνες στον νέο. Αλλά επειδή είχε γίνει σύστημα από όλους μας για να παίρνουμε καλύτερη προσφορά, σταμάτησαν την άμεση ενημέρωση του τρέχοντος παρόχου, ο οποίος ενημερώνεται τελευταίος. Το σοφότερο για εμένα είναι αν βρίσκεις προσφορά να κάνεις φορητότητα κάθε 24 μήνες και να ανάποδα πάλι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα