forgotten Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου πηρα απο γαλλια το σκετο , η εταιρεια που κανει forward εκανε αρνηση παραλαβης γιατι ηταν πειραγμενο το κουτι και δεν ειχε λογικο βαρος καλα ξεκινησε η κουβεντα, πρεπει τωρα να περιμενω να γινει refund για να ξαναγορασω. 2
Charismo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 minute ago, forgotten said: πηρα απο γαλλια το σκετο , η εταιρεια που κανει forward εκανε αρνηση παραλαβης γιατι ηταν πειραγμενο το κουτι και δεν ειχε λογικο βαρος καλα ξεκινησε η κουβεντα, πρεπει τωρα να περιμενω να γινει refund για να ξαναγορασω. Ποια εταιρία ήταν; DPD;
Charismo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Just now, forgotten said: Ναι Εμένα μου έστειλαν δύο διαφορετικά tracking numbers από Πολωνία, αλλά κανένα δεν κατάφερα να το διασταυρώσω με ACS στην οποία μάλλον προωθήθηκε, οπότε δεν έχω εικόνα.
mansa2k Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Δώστε feedback. Το pro controller τελικά έχει τα ίδια θέματα με τον σταυρό ή ξεπεράστηκαν όπως αναφέρθηκε κάποια στιγμή στο reddit; Επίσης η οθόνη είναι καλύτερη κάτω από το φως το ήλιου ή πάλι δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα;
Witcher1st Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Στο bundle με το mario world το εχει μονο ως download στο account ετσι; Δεν εχει το παιχνιδι σε φυσικη μορφη.
Charismo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 minutes ago, mansa2k said: Δώστε feedback. Το pro controller τελικά έχει τα ίδια θέματα με τον σταυρό ή ξεπεράστηκαν όπως αναφέρθηκε κάποια στιγμή στο reddit; Επίσης η οθόνη είναι καλύτερη κάτω από το φως το ήλιου ή πάλι δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα; Δεν έχω άποψη ακόμα για τον σταυρό και την οθόνη δεν την δοκίμασα κάτω από τον ήλιο. Βέβαια δεν έχω παραλάβει ακόμα. 8
kostasfil Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Στο bundle με το mario world το εχει μονο ως download στο account ετσι; Δεν εχει το παιχνιδι σε φυσικη μορφη. Δεν το έχω πάρει, αλλά απ' όσο ξέρω, ναι, είναι ψηφιακό (κωδικός). Δεν στο δίνει σε Physical. 1
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, Charismo είπε Ποια εταιρία ήταν; DPD; 25 χρόνια αγορές από το εξωτερικό είναι η μόνη εταιρία που μου έχει χάσει δέμα. Και τις δυο φορές από τη lego και μάλιστα σε items "last chance". Κάθε φορά που αγοράζω lego τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Στην Ελλάδα παραδίδει μέσω ACS. 1
screaming_trees Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Άστα φίλε μου, είναι τραγική εταιρία. Την έχω πατήσει κι εγώ με χαμένα δέματα και καθυστερήσεις... Στα θετικά πάντα καταλήγω να κάνω παράπονα και πάντα παίρνω refund τα έξοδα αποστολής (όταν δεν χάνεται το δέμα εννοείται
mansa2k Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 32 λεπτά πριν, Charismo είπε Δεν έχω άποψη ακόμα για τον σταυρό και την οθόνη δεν την δοκίμασα κάτω από τον ήλιο. Βέβαια δεν έχω παραλάβει ακόμα. Σε έχει χτυπήσει ο ήλιος χωρίς να χρειάζεται το NS2! 2
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Άστα φίλε μου, είναι τραγική εταιρία. Την έχω πατήσει κι εγώ με χαμένα δέματα και καθυστερήσεις... Στα θετικά πάντα καταλήγω να κάνω παράπονα και πάντα παίρνω refund τα έξοδα αποστολής (όταν δεν χάνεται το δέμα εννοείται Και εγώ αποζημιώνομαι από lego στο ακέραιο, μου δίνουν πόντους, μπρελοκάκια κλπ αλλά το "last chance" λε πουλ πράγμα που στοιχίζει αρκετά. Προσπαθώ να συλλέγω μερικά πραγματάκια γιατί περνάω όμορφα με τα μικρά χτίζοντας, προφανώς δεν ειμαι πελούσιος να δίνω αέρα χρήματα οπότε κάποια τα χτυπάω όταν πλέον αποσύρονται. Να καλοβλέπεις το set με τον winnie the pooh και τον tiger (δεν θέλω σχολια χαχα) για 3 χρονια, να το αγοράζεις σε προνομιακή τιμή σε last chance φάση και να το χάνει η DPD!!! Και μάλιστα σε πακέτο με τα δώρα χριστουγένων των παιδιών. ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ!!!!! 1
dekulinkgr Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Ασχολήθηκα λίγο με το mkw. Εντάξει ήταν που ήταν χαοτικό τώρα με τους 24 παίκτες είναι ακόμη περισσότερο .Απόλαυση εννοείται .Έχουν αλλάξει αρκετά το gameplay πάντως ,με τα grinds και το wall mount που θέλει χρόνο να το συνηθίσεις. Έπαιξα και το knockout tour που έχει φάση .Δεν το δοκίμασα βέβαια online .Να συνηθίσω λίγο και βλέπουμε. Τωρα εβαλα λιγο το free roam. Έως τώρα η μουσική είναι όντως απόλαυση .Πριν λίγο έβαλε το dire dire docks από το mario 64, σε jazz εκδοση .Συγκινήθηκα δεν θα πω ψέματα. T ώρα όσο αφορά την κονσόλα έως τώρα αυτό που θα πω είναι πως σου βγάζει μια αίσθηση Premium προϊόντος. Ειδικά αν το συγκρίνουμε με το switch 1.Πολυ μεγαλύτερα και πιο ποιοτικά joycons. Τώρα η διαδικασία που πρέπει να κάνεις με τα virtual key cards, κάπως έτσι λέγονται νομίζω ,δεν την καταλαβαίνω προσωπικά .Δεν έκανα transfer account από το παλιό switch , απλως log in στο account .Γιατί να χρειάζεται transfer από το παλιό switch oled για ένα παιχνίδι που δεν κυκλοφορεί καν για το παλιό switch ; Εντάξει μικρό το κακό βέβαια καθώς επιβεβαίωση θέλει μόνο μια φορα αλλα και πάλι .Με βλέπω τελικά να πηγαίνω πάλι στο retail, ειδικά για τα 1st party της nintendo. Αύριο τώρα αναμένω και το pro controller 2 .Αυτά τα λίγα για αρχή.Παω να συνεχίσω τώρα το mario kart να προλάβω όσο μπορώ γιατί τις επόμενες μέρες είπαμε βγαίνει το silksong οπότε καταλαβαίνετε.😀 4 1
Basilisc Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Έπαιξα gameshare mario odyssey με την κόρη και η εμπειρία ήταν άψογη. Switch 2 εγώ Switch 1 αυτή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα