Fulgore Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τι ώρα βγαίνουν τα reviews για το Bananza ; Αυριο, μεσημέρι με απόγευμα λογικά Επεξ/σία Τρίτη στις 07:21 μμ από Fulgore
Fulgore Δημοσ. Τρίτη στις 09:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:56 μμ Στις 14/7/2025 στις 3:09 ΜΜ, dekulinkgr είπε Το pro controller 2 ένα cash grab ;;;;;Η υπερβολή σε όλο τις το μεγαλείο πραγματικά. Να πει ότι έχει καποια ελαττώματα αλλά αρπαχτή ειναι αστέιο - ηλίθιο. Επειδή το είδα το video, η αποψη τους αφορα καθαρά το κομμάτι της επισκευής(δείχνουν ότι ακόμα και η αλλαγή μπαταρίας δεν ειναι κάτι απλό/εύκολο και έχω περιέργει να δω τι θα γινει το 2027 με τις αποσπώμενες μπαταρίες). Νομιζω το παρακάτω σχόλιο συνοψίζει πολύ καλά το παραπάνω video, χωρις υπερβολες.
dekulinkgr Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:47 μμ 38 λεπτά πριν, Fulgore είπε Επειδή το είδα το video, η αποψη τους αφορα καθαρά το κομμάτι της επισκευής(δείχνουν ότι ακόμα και η αλλαγή μπαταρίας δεν ειναι κάτι απλό/εύκολο και έχω περιέργει να δω τι θα γινει το 2027 με τις αποσπώμενες μπαταρίες). Νομιζω το παρακάτω σχόλιο συνοψίζει πολύ καλά το παραπάνω video, χωρις υπερβολες. Αα το έλεγε απο αποψή το πόσο εύκολο ή δύσκολο ειναι η επισκευή του.Οκ.Ας άλλαζε όμως τον clickbait τίτλο τότε. Τέλοσπάντων όποιος πιάσει το pro controller 2 στα χερια του θα καταλάβει ότι είναι ένα από τα καλύτερα controller ever.
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 πμ Να ενημερώσω εδώ ότι έβαλα προπαραγγελία από το γιαπωνέζικο άμαζον το Bananza, μου βγήκε σκάρτα 42,50 ευρώ, μιας και το έχει ακόμα με 10% έκπτωση. Δεν έχω μαζί μου την κονσόλα για να επιβεβαιώσω ότι υποστηρίζει αγγλικά, ωστόσο στην σελίδα του γιαπωνέζικου eshop γράφει ότι περιλαμβάνει κανονικά αγγλικά, επομένως θεωρώ ότι έτσι θα είναι. 2
Fulgore Δημοσ. Τετάρτη στις 02:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:16 πμ 2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Αα το έλεγε απο αποψή το πόσο εύκολο ή δύσκολο ειναι η επισκευή του.Οκ.Ας άλλαζε όμως τον clickbait τίτλο τότε. Αν κατάλαβα καλά, στην ουσία έβαλαν το αντίθετο του ''built to last'', λόγω των επιλογών σε άνοιγμα/αλλαγή/επισκευή/μπαταρία/sticks, και όχι για τα υπόλοιπα όπως εργονομία,ποιότητα κατασκευής, αυτονομία, δόνηση κλπ. Συμφωνώ ότι είναι λάθος η επιλογή του τίτλου, παρόλο που έχουν δίκιο σε όσα τονίζουν/δείχνουν όταν ανοίγουν το controller. 1
Basilisc Δημοσ. Τετάρτη στις 07:38 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:38 πμ 14 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Βγήκε ask the developer για το DK bananza.Aφήνω αυτό για να δείτε διαφορά.Ουσιαστικά λένε ότι το 2021 πήραν την απόφαση να το κυκλοφορήσουν για το switch 2,λογου περιορισμού hardware. Απ ότι φαίνεται το έβαλαν στο 2 γιατί το original switch δεν μπορεί να κάνει render τιράντες 🤪 6
grouspen Δημοσ. Τετάρτη στις 07:54 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:54 πμ Μόλις έβαλα παραγγελία για switch 2 και εγώ . Παίζει προσφορά με επιστροφή 15% eurobank και μαζί με απαλλαγή ΦΠΑ 39a βγαίνει -170ε στον γερμανο οπότε μου έκατσε αρκετά καλά. Ερώτηση . Έχει δοκιμάσει κανείς 3rd party χειριστήρια ? έχω ένα 8bitdo pro 2 δεν πιστεύω να έχω θέμα σωστά ή πχ με το dongle και άλλο χειριστήριο .
SPANK Δημοσ. Τετάρτη στις 07:54 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:54 πμ 5 ώρες πριν, Malthador είπε Να ενημερώσω εδώ ότι έβαλα προπαραγγελία από το γιαπωνέζικο άμαζον το Bananza, μου βγήκε σκάρτα 42,50 ευρώ, μιας και το έχει ακόμα με 10% έκπτωση. Δεν έχω μαζί μου την κονσόλα για να επιβεβαιώσω ότι υποστηρίζει αγγλικά, ωστόσο στην σελίδα του γιαπωνέζικου eshop γράφει ότι περιλαμβάνει κανονικά αγγλικά, επομένως θεωρώ ότι έτσι θα είναι. Κασετάκι ή Digital , παίρνεις δηλαδή κανονικά με ελληνική κάρτα ?
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 08:02 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:02 πμ Έκανε dispatch το Bananza από amazon.de
firepc Δημοσ. Τετάρτη στις 08:10 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:10 πμ 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έκανε dispatch το Bananza από amazon.de έχεις αλλά φορητά, steam deck, rog κλπ?
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 08:26 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 08:26 πμ 30 minutes ago, SPANK said: Κασετάκι ή Digital , παίρνεις δηλαδή κανονικά με ελληνική κάρτα ? Digital, με ελληνική κάρτα κανονικά. Μάλιστα είχα ένα υπόλοιπο σε amazon gift card και το πλήρωσα έτσι, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν γίνεται να παραγγείλεις με gift card ψηφιακό περιεχόμενο. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 08:31 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:31 πμ 20 λεπτά πριν, firepc είπε έχεις αλλά φορητά, steam deck, rog κλπ? Nope.
firepc Δημοσ. Τετάρτη στις 08:35 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:35 πμ 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Nope. α οκ, αρα να φανταστώ τα αποκλειστικά έπαιξαν ρόλο
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 08:45 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:45 πμ 8 λεπτά πριν, firepc είπε α οκ, αρα να φανταστώ τα αποκλειστικά έπαιξαν ρόλο Τα παιχνίδια τρέχουν όπως πρέπει στο 2, επίσης το Bananza θα με κάνει να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια όπου είχα N64. Επίσης έπαιξε ρόλο η ξηρασία που υπάρχει αυτή τη περίοδο στις υπόλοιπες πλατφόρμες. 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 08:47 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 08:47 πμ 55 minutes ago, grouspen said: Μόλις έβαλα παραγγελία για switch 2 και εγώ . Παίζει προσφορά με επιστροφή 15% eurobank και μαζί με απαλλαγή ΦΠΑ 39a βγαίνει -170ε στον γερμανο οπότε μου έκατσε αρκετά καλά. Ερώτηση . Έχει δοκιμάσει κανείς 3rd party χειριστήρια ? έχω ένα 8bitdo pro 2 δεν πιστεύω να έχω θέμα σωστά ή πχ με το dongle και άλλο χειριστήριο . Ο v1 adapter που έχω παίζει κανονικά με το DualSense μου, οπότε φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα με το gamepad της 8bitdo. Το πολύ πολύ να χρειάζεται κάποιο fw update. 3 minutes ago, Psycho_Warhead said: Τα παιχνίδια τρέχουν όπως πρέπει στο 2, επίσης το Bananza θα με κάνει να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια όπου είχα N64. Επίσης έπαιξε ρόλο η ξηρασία που υπάρχει αυτή τη περίοδο στις υπόλοιπες πλατφόρμες. Το θέμα είναι ότι καθυστερούν πολύ να δώσουν NSw2 patches στα games τους, τόσο η Ν, όσο και οι 3rd-parties, δεν καταλαβαίνω γιατί. Ευκαιρία για επιπλέον έσοδα έχουν με μηδαμινό κόστος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα