Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 35 minutes ago, digitalarchive said: δεν εχω πετυχει ουτε ενα Husk Μια πιο εύκολη λύση είναι trade με gold, αλλά πάει κάπου στα 700m το stack.
digitalarchive Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 13 ώρες πριν, Thresh είπε Μια πιο εύκολη λύση είναι trade με gold, αλλά πάει κάπου στα 700m το stack. που τα φαρμαρεις ακριβως;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 4 minutes ago, digitalarchive said: που τα φαρμαρεις ακριβως; Αν θυμάμαι καλά μόνο απο τον mini Belial ο οποίος εμφανίζεται τυχαία αφού ανοίξεις το chest ενός άλλου Lair Boss.
digitalarchive Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου μαλακια παντως να χουμε φτασει P250 και να εχουμε μονο ενα μυθικ και αυτο απο ψιλοσποντα. περυσι λεγαμε το παιχνιδι δεν εχει endgame και τωρα δεν μπορουμε να προχωρησουμε χωρίς gear. καλα οι streamers παιζουν σε αλλους server ε, με διαφορετικα droprates απο οτι εχω καταλαβει
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Οι streamers παίζουν στους ίδιους servers με όλους και τα drop rates είναι ίδια. Απλά τους δίνουν ματς διάφοροι και τρέχουν πάρα πολλά runs μέχρι να πέσουν αυτά που θέλουν. Αλλιώς μπορείς να μπεις και g2g και να αγοράσεις ματς ή gold. Επεξ/σία 11 Ιουλίου από Psycho_Warhead
digitalarchive Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Οι streamers παίζουν στους ίδιους servers με όλους και τα drop rates είναι ίδια. Απλά τους δίνουν ματς διάφοροι και τρέχουν πάρα πολλά runs μέχρι να πέσουν αυτά που θέλουν. Αλλιώς μπορείς να μπεις και g2g και να αγοράσεις ματς ή gold. γιατι εγω ρε φιλε P250 λιγα runs εχω τρεξει; μηδενικα αποτελεσματα
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 49 λεπτά πριν, digitalarchive είπε γιατι εγω ρε φιλε P250 λιγα runs εχω τρεξει; μηδενικα αποτελεσματα Ε θέμα RNG(τύχη). Και 'γω έφτασα τα 500 runs περίπου για να κάτσει harlequin με GA στο CD.
digitalarchive Δημοσ. Δευτέρα στις 09:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:41 μμ κανεις να με πεταξει ενα T4 τωρα;
ThrowDOWN Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:54 μμ Βγήκε το season , ακόμα ένα mythic να βρώ να το σπάσω να γίνει craft και το shako και είμαστε gg. 1
digitalarchive Δημοσ. Πέμπτη στις 06:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:46 μμ καλυτερος τροπος για farm items me GA2-3?
Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 07:03 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 07:03 μμ 17 minutes ago, digitalarchive said: καλυτερος τροπος για farm items me GA2-3? Unique στον Belial, Legendaries σε Escalation/Pit
EvilEyes Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δε ξέρω τι γίνεται με τα drop rates, τη προηγουμενη season δεν είχα ούτε ένα mythic τώρα έχουν πέσει 7 η 8 δε θυμάμαι. Το glitch με τα obducite farm φαίνεται να το έφτιαξαν πάντως.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, EvilEyes είπε Δε ξέρω τι γίνεται με τα drop rates, τη προηγουμενη season δεν είχα ούτε ένα mythic τώρα έχουν πέσει 7 η 8 δε θυμάμαι. Το glitch με τα obducite farm φαίνεται να το έφτιαξαν πάντως. εγώ μονο ένα που τα βρισκεται ρε παιδαι; εχω φτασει 2 χαρακτηρες μαξ pit 85-90 χωρις μυθικ. δεν εχω μδει μυθικ ουτε με το κυαλι. απλα δεν μπορω να πουσαρω αλλο. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από digitalarchive
EvilEyes Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 54 minutes ago, digitalarchive said: εγώ μονο ένα που τα βρισκεται ρε παιδαι; εχω φτασει 2 χαρακτηρες μαξ pit 85-90 χωρις μυθικ. δεν εχω μδει μυθικ ουτε με το κυαλι. απλα δεν μπορω να πουσαρω αλλο. Τι να πω τα δύο χρησιμοποιώ τα άλλα κάθονται στο stash.
digitalarchive Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 10 λεπτά πριν, EvilEyes είπε Τι να πω τα δύο χρησιμοποιώ τα άλλα κάθονται στο stash. σε περεισευει κανενα Heir of Perdition?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα