buruburu Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες τα φώτα σας. Θα πάρω πρώτη φορά φουρνάκι ρομπότ. Έχετε κάποιο να προτείνετε; (ή και το αντίθετο ακόμα;) Να έχει λάμπα αλογόνου ή αντιστάσεις; Πρέπει να είναι από συγκεκριμένα watt και πάνω; Ευχαριστώ! 😁😁😁
andreas1gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 38 λεπτά πριν, buruburu είπε Συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες τα φώτα σας. Θα πάρω πρώτη φορά φουρνάκι ρομπότ. Έχετε κάποιο να προτείνετε; (ή και το αντίθετο ακόμα;) Να έχει λάμπα αλογόνου ή αντιστάσεις; Πρέπει να είναι από συγκεκριμένα watt και πάνω; Ευχαριστώ! 😁😁😁 Μετά από πολύ αναζήτηση και ερωτήσεις σε άτομα που είχαν φουρνάκια ρομπότ με αντίσταση και λάμπα αλογόνου, κατέληξα στο παρακάτω με αντίσταση… https://www.skroutz.gr/s/347803/Croner-CR800-Φουρνάκι-Ρομπότ-12lt-Λευκό.html 1
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Το χρησιμοποιω καμια 20ρια χρονια, μεχρι πριν 5 χρονια χρησιμοποιουσα με αντισταση, αλλα μετα πηρα αλογονου. Προσωπικα δεν εχω δει καμια διαφορα στον τροπο λειτουργιας, ισως με την αντισταση να ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο, αλλα κατα τ'αλλα δεν μπορω να πω πιο υπερτερει. Αυτο εχω https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/small-cooking-appliances/robot-ovens/171944-rohnson-r2091 1
sdikr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Στην σημερινή εποχή δεν θα έδινα χρήματα για ρομποτάκι, θα επέλεγα κάποια φριτέζα αέρος
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, sdikr είπε Στην σημερινή εποχή δεν θα έδινα χρήματα για ρομποτάκι, θα επέλεγα κάποια φριτέζα αέρος Πλακα πλακα ήθελα να το ρωτήσω αυτό επειδη εβλεπα κατι airfryers, επι της ουσιας τι διαφορα εχουν στο ψήσιμο κλπ?
buruburu Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, sdikr είπε Στην σημερινή εποχή δεν θα έδινα χρήματα για ρομποτάκι, θα επέλεγα κάποια φριτέζα αέρος Γιατί; 5 ώρες πριν, stormrain είπε Πλακα πλακα ήθελα να το ρωτήσω αυτό επειδη εβλεπα κατι airfryers, επι της ουσιας τι διαφορα εχουν στο ψήσιμο κλπ? Επειδή δεν μπορούσα κι εγώ να καταλάβω τι διαφορά έχουν, φίλος που έχει χρησιμοποιήσει και τα 2 μου εξήγησε ότι το airfryer ουσιαστικά αντικαθιστά τη φριτέζα, είναι δηλαδή για τηγανιτά, και το φουρνάκι ρομπότ αντικαθιστά τον φούρνο. Επίσης ανέφερε ότι στο ρομποτάκι μπορείς να μαγειρέψεις μαζί φαγητά όπως μπιφτέκια με πατάτες ενώ στο airfryer πρέπει να τα φτιάξεις ξεχωριστά. Αυτά μου είπε, αυτά σου λέω 😝. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από buruburu 1
GeorgeHellas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Aναλόγως το μέγεθος της φριτέζας αέρα, μπορείς να μαγειρέψεις και ταυτόχρονα διαφορετικά πράγματα, αρκεί να τα χωράει ο κάδος. Ουσιαστικά, όπως το έχω καταλάβει εγώ, η φριτέζα αέρος είναι κάτι σαν μικρό φουρνάκι αέρα και απαιτεί ελάχιστη ή και καθόλου ποσότητα λαδιού για να μαγειρέψει. Προσωπικά έχω ψήσει σε αυτήν λαχανικά, πατάτες, μπιφτέκια, κοτόπουλο, μπριζόλα και ψάρι. 1
sdikr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 5 hours ago, stormrain said: Πλακα πλακα ήθελα να το ρωτήσω αυτό επειδη εβλεπα κατι airfryers, επι της ουσιας τι διαφορα εχουν στο ψήσιμο κλπ? Αν θυμάμαι καλά ενα ρομποτάκι που είχα δει είχε στην ουσία λάμπες αλογόνου και ανεμιστήρα, ένα airfryer έχει αντίσταση και αέρα, θα έλεγα πως είναι το ίδιο πράγμα ως προς το αποτέλεσμα 50 minutes ago, buruburu said: Γιατί; Επειδή δεν μπορούσα κι εγώ να καταλάβω τι διαφορά έχουν, φίλος που έχει χρησιμοποιήσει και τα 2 μου εξήγησε ότι το airfryer ουσιαστικά αντικαθιστά τη φριτέζα, είναι δηλαδή για τηγανιτά, και το φουρνάκι ρομπότ αντικαθιστά τον φούρνο. Επίσης ανέφερε ότι στο ρομποτάκι μπορείς να μαγειρέψεις μαζί φαγητά όπως μπιφτέκια με πατάτες ενώ στο airfryer πρέπει να τα φτιάξεις ξεχωριστά. Αυτά μου είπε, αυτά σου λέω 😝. Οχι, δεν αντικαθιστά κάποια φριτέζα, είναι φούρνος με αέρα, απλά λόγο του ότι είναι μικροτερος σαν όγκο κάνει καλύτερη δουλειά απο τον συμβατικό σου 60 λιτρα φούρνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα