efi52170 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τη βοήθεια σας γιατί δεν βγάζω άκρη. Έχω επιχείρηση και φτιάχνω και πουλάω χειροποίητα διακοσμητικά. Έχω κάποιες κινήσεις στο μυαλό μου και θέλω να κάνω αποστολές στην Αμερική. Τι κινήσεις πρέπει να κάνω; Με τον λογιστή το συζητάω; Δεν έχω καταλάβει με τα τελώνια και τους δασμούς τι γίνεται. Οποία βοήθεια δεκτή 🥹
james01gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, efi52170 είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τη βοήθεια σας γιατί δεν βγάζω άκρη. Έχω επιχείρηση και φτιάχνω και πουλάω χειροποίητα διακοσμητικά. Έχω κάποιες κινήσεις στο μυαλό μου και θέλω να κάνω αποστολές στην Αμερική. Τι κινήσεις πρέπει να κάνω; Με τον λογιστή το συζητάω; Δεν έχω καταλάβει με τα τελώνια και τους δασμούς τι γίνεται. Οποία βοήθεια δεκτή 🥹 Δεν ξέρω εάν θέλεις να μπλέξεις με αυτά. Ρώτα λογιστή και εκτελωνιστη. Πήγαινε μιλα μαζί τους. Κυρίως εκτελωνιστη. Εάν δεν βγάλεις άκρη ή δεν καταλαβαινεις τι σου λέει ο εκτελωνιστης, άστο μην ασχοληθείς. Θα βρεθείς μπλεγμένος και με τα τελωνεία δεν ξεμπλεκεις εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα