Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εκανα σπιτι χθες τεστ γιατι ειχα 39 πυρετο και πονούσα παντου και βγηκε θετικο.
Παω σε ενα διαγνωστικο να κανω για να το ανεβασουν στο gov για να μπορεσω να παρω αδεια απο την δουλεια, βγηκε θετικό, μου εδωσαν χειρογραφο και μου ειπαν οτι το ανεβασαν, μπαινω απο χθες το βραδυ στο gov συνεχεια και δεν εχει ανεβει. Μου εμφανιζει ως τελευταιο την τελευταια φορα που νοσησα.
Εχω μιλησει 10 φορες στο τηλ μαζι τους και επιμενουν οτι το εχουν ανεβασει στο γκοβ και δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο.

Τι μπορει να συμβαίνει ρε παιδιά?

Δημοσ.

Σε άλλο νήμα υπήρξε αναφορά πως το σύστημα της συνταγογράφηση είχε θέμα εχθές,  μήπως επηρεάζει και αυτό το σύστημα;

Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, πρέπει να περαστεί στο σύστημα, δεν βλέπω τον λόγο να μην το περάσαν και να σου λένε ψέματα, μήπως να περιμένεις μέχρι αύριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες τους να σου στείλουν/τυπώσουν αυτοί το αποδεικτικό από το gov/συνταγογράφηση (Δεν θα είναι ίδιο ακριβώς με αυτό που θεωρητικά θα έβλεπες εσύ αλλά θα είναι από κρατικό site, θα έχει τα στοιχεία σου και θα λέει το απότελεσμα και πότε έγινε το τεστ)

Επεξ/σία από sakura22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΙΣΧΥΟΥΝ ακόμα αυτά?

Απ οσο ξερω πλέον δεν παιρνεις την 5ημερη απο το gov,καταργήθηκε, πρεπει ιατρος να σου γραψει αναρρωτικη

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Απ οσο ξερω πλέον δεν παιρνεις την 5ημερη απο το gov,καταργήθηκε, πρεπει ιατρος να σου γραψει αναρρωτικη

Μάλλον ισχύει. Απρίλιο με ρώτησαν σε κέντρο υγείας αν θέλω αναρρωτική 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...