Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nikos1965ny2025 είπε

Παιδιά καλησπέρα έχω πάρει αυτό το pc αλλά δεν έχω ιδέα από επιδώσεις της 5080 και του amd 9800 !!! Είμαι καλά με αυτά τα αποτελέσματα ;; 

IMG_2624.png

Έχω και αυτά εδώ αλλά νομίζω ότι φταίει ο cpu νομίζω ότι μπορεί να θέλει κάποια ρύθμιση από το bios 

IMG_2626.png

Μόλις τώρα, nikos1965ny2025 είπε

IMG_2625.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

To Textures Quality απο Quality γιατι High Performance και οχι High Quality;
Για να γραψει το Benchmark κατι παραπανω ή παιζεις και ετσι;

Αυτο σου κινησε το ενδιαφερον ? γτ ολα τα αλλα θα τα βαλει για να παιξει ε? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

@just_a_dude Για πείτε ρει, από κλάμα τι γίνεται; (coil whine)

Είναι φαγουριάρα ή ήσυχη;

Μια χαρά είναι. Βέβαια εμένα η τηλεόραση πάει μέχρι 144Hz, οπότε δεν ξέρω σε πολλά Hz τι γίνεται 

Δημοσ.
1 hour ago, 7nisiotis said:

@just_a_dude Για πείτε ρει, από κλάμα τι γίνεται; (coil whine)

Είναι φαγουριάρα ή ήσυχη;

Η δική μου είναι τέρμα ήσυχη και σχεδόν σε όλα τα tasks πέρα του gaming δεν ακούγεται τίποτα (στο idle τα fans δε δουλεύουν καθόλου).

Στο gaming ελάχιστα που τη δοκίμασα αν και φορώ  ακουστικά την καταλαβαίνω γιατί την έχω δίπλα μου πάνω στο γραφείο.

Τίποτα μέχρι στιγμής που να με ενοχλεί και αν δε το έγραφες δε το είχα καν στο μυαλό μου το coil whine, αύριο που θα είμαι σπίτι και θα ασχοληθώ θα επανέλθω.

Βέβαια εγώ την έχω γυμνή, δε ξέρω μέσα σε case πως θα είναι η συμπεριφορά της...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Αυτο σου κινησε το ενδιαφερον ? γτ ολα τα αλλα θα τα βαλει για να παιξει ε? 

Mα ειναι πολλοι που κανουν OC και παιζουν ή ρωτανε ποια ειναι τα καλυτερα settings σε control panel και Nvidia app.
Eπειδη θυμαμαι οτι ο Psycho ειχε προτεινει τα textures σε High Quality ελεγα μηπως εγω δεν καταλαβα.
Δεν σε εκραξα με λιγα λογια, διευκρινηση ηθελα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Screenshot_1.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Mα ειναι πολλοι που κανουν OC και παιζουν ή ρωτανε ποια ειναι τα καλυτερα settings σε control panel και Nvidia app.
Eπειδη θυμαμαι οτι ο Psycho ειχε προτεινει τα textures σε High Quality ελεγα μηπως εγω δεν καταλαβα.
Δεν σε εκραξα με λιγα λογια, διευκρινηση ηθελα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Screenshot_1.jpg

καθαρα για 3d mark scores ηταν τα settings ρε 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/4/2025 στις 7:01 ΜΜ, Crus είπε

To οποιο ακριβο SKU του ανεβαζουν και την τιμη καθε φορα γιατι υπαρχουν καποιοι που το αγοραζουν, ανεξαρτητως τιμης ή αποδοσης.

Πιστευω πως η Nvidia αν μπορουσε θα εδινε για gaming μοναχα xx90 series και θα ανεβαζε την τιμη τοσο οσο να μενανε στα ραφια. Μετα θα εκανε ενα price drop για μια γενια και θα εδινε μια παραπανω αποδοση απο την συνηθισμενη, ειτε ενα νεο feature και δωρο ενα πετσινο μπουφαν και παμε παλι το ιδιο απο την αρχη.

Μεταξυ μας, εκει το παει ουτως η αλλως απλα ακομα δεν ειναι τοσο απροκαλυπτο. Και ασε Intel και AMD να παλευουν για τα αποφαγια με τα μικροτερα margins και να ακουν γκρινια στo reddit και τα social.

Και φυσικά ο developer θα σχεδιάσει τα παιχνίδια του για αυτό το ΟΥΤΕ 1% που θα έχει πάρει 5090.

Συνήθισε να παίζεις tech demo, γιατί εξαιρετικά σπάνια θα δεις τίτλο να αξιοποιεί τέτοιες κάρτες πλεον.

Δημοσ.

Καλημέρα. Βλέπω ότι σιγά σιγά πέφτουν οι τιμές. Ποιό πάνω πόσταρε ένας φίλος τιμές από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα 580 ευρώ για 5070 Rtx. Για 1080 p gaming καλή δεν θα είναι; Η θα εχω θέμα με τα 12 Gb Vram;

• Like 4
Δημοσ.
3 minutes ago, aplos73 said:

Καλημέρα. Βλέπω ότι σιγά σιγά πέφτουν οι τιμές. Ποιό πάνω πόσταρε ένας φίλος τιμές από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα 580 ευρώ για 5070 Rtx. Για 1080 p gaming καλή δεν θα είναι; Η θα εχω θέμα με τα 12 Gb Vram;

Μια χαρά θα είναι για 1080p

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aplos73 είπε

Αν ειναι για 1080p/Light 1440p καλυτερα να περιμενεις να πεσει η 5060Ti 16gb στα 420€.
Δεν εχεις κανενα λογο να δωσεις +160€ για 1080p.
Τωρα παιζει στο εξωτερικο στα 449€ αλλα ειναι ακομα νωρις, θα πεσει.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, aplos73 said:

Θα συμφωνήσω με Blu και όσα παιδιά προηγήθηκαν παραπάνω περι 1080. Δεν θα έλεγα ότι αξίζουν ΤΟΣΑ χρήματα ΤΩΡΑ για abomination των 128bit (!) aka 5060Ti σε συνδυασμό μια "νεκρή" ανάλυση. Απλά παραπάνω "ξερά" καρέ θα βλέπεις. 

Καλύτερα να δώσεις λίγα ακόμη για 9070 (650 ευρω και κατω) + παράλληλα επένδυσε σε 1440p 27 αρι μονιτορ (τουλάχιστον) να καραγουσταρεις. Οι τιμές έχουν πέσει αισθητά (κατω απο 200**). ΑΥΤΗ θα ειναι αναβαθμιση ουσιωδης.

**Ακόμα και στα 100-120€ παίζει συχνά Arzopa 27 IPS [QHD (1440p), 180Hz] μαζί με coins + κουπόνι από AliExpress σε sales. https://global.arzopa.com/products/arzopa-m1rc-27-180hz-2k-qhd-gaming-monitor?

Το 1080p πρέπει να περάσει στο χρονοντούλαπο. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...