Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Το ότι οι περισσότεροι δεν κοιτάζουν τις φθηνότερες υλοποιήσεις από που προκύπτει?

Εχει δίκιο ο @akoinonitos, κατα λάθος έγραψα το τελευταίο, το διόρθωσα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Ναι αυτό με την προϋπόθεση ότι το μαγαζί υπάρχει ακόμα ή δεν έχει αλλάξει ΑΦΜ, όνομα, διεύθυνση, ιδιοκτήτη κτλ κτλ. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω τι γίνεται. Υποψιάζομαι ότι κάνεις εσύ την συνεννόηση με την κατασκευάστρια εταιρία στέλνοντας το προϊόν εκεί που θα σου υποδείξουν με δικά σου όμως έξοδα αποστολής.

Καλο ειναι αντι να κανεις αγορα απευθειας απο τετοια μαγαζια να την κανεις μεσω skroutz   Οπως και να εχει εχεις καλυτερη καλυψη γτ στην ουσια υπολογος σε εσενα ειναι το σκρουτζ και οχι το μαγαζι.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ.

Πολλά δεν είναι τα 1300ευρώ για 5080 όμως?

Δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές από την φθηνότερη 5070ti και μιλάμε για πάνω από 400ευρώ διαφορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει μία διαφορά 12-13% μεταξύ 5070 ti και 5080

Προσέξτε τις φθηνές υλοποιήσεις είδα ένα άρθρο στο Igorlab που έλεγε υψηλές θερμοκρασίες στο Hotspot.

https://www.igorslab.de/en/local-hotspots-on-rtx-5000-cards-when-board-layout-and-cooling-design-do-not-work-together/4/

Επεξ/σία από Inler
  • Like 1
Δημοσ.

Μετά είναι το θέμα της εταιρίας και της εκάστοτε υλοποίησης. Θεωρώ ότι MSI, Asus, Gigabyte και Zotac είναι πιο safe επιλογές από ότι οι Palit, Gainward, Inno3D, και Manli όσον αφορά το θέμα του after sales support, όχι της αξιοπιστίας. Αμφιβολίες έχω και σχετικά με τις θερμοκρασίες των sff καρτών γιατί όλες έχουν μικρότερα cooler από τα μεγαλύτερα αδέλφια τους. Τέλος δεν ξέρω τι νόημα έχει να πάρεις ένα ελαφρώς oc μοντέλο αντί για ένα non oc, πληρώνεις 100€ περισσότερα για πόσο? 1% παραπάνω απόδοση?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Πολλά δεν είναι τα 1300ευρώ για 5080 όμως?

Δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές από την φθηνότερη 5070ti και μιλάμε για πάνω από 400ευρώ διαφορά.

Περι ορεξεως ειναι αυτα , δεν υπαρχει λογικη στην αγορα καρτας γραφικων με τις τιμες που εχουμε πλεον. Πιο πολυ παει ποσα εχω να διαθεσω και τι παιρνω με αυτα 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Inler είπε

Υπάρχει μία διαφορά 12-13% μεταξύ 5070 ti και 5080

Προσέξτε τις φθηνές υλοποιήσεις είδα ένα άρθρο στο Igorlab που έλεγε υψηλές θερμοκρασίες στο Hotspot.

https://www.igorslab.de/en/local-hotspots-on-rtx-5000-cards-when-board-layout-and-cooling-design-do-not-work-together/4/

Η διαφορά 5080 vs 5070 Ti είναι μεγαλύτερη σε Ray Tracing και Path Tracing σενάρια. Στο Blender Benchmark έχει +28% μεγαλύτερο score και στο HL2 rtx η διαφορά αγγίζει τα 35%

Η φτηνότερη ποιοτική 5070 ti ξεκινάει στα 860€ οπότε η αντίστοιχη βελτίωση απόδοσης με σταθερό performance value θα είναι από 1130€. 

Επεξ/σία από aki
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panakos_thess είπε

Μαγκες ενας που να εχει GPU-Z με 50-40 series με τα latest 24h2 windows να παει στο tab advanced στο dx12 τι Version Shader Model σας λεει?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Screenshot_1.png

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Ακριβως ναι

Τι χαζ@ πως γινεται τα windows 11 24h2 να εχουν shader model 6.8 να μην υπαρχει λογο driver,και φυσηκα το DXR 1.2 θα χρειαστει Shader model 6.9 για να δουλεψει τι κανουν εκει ωρε?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Τι χαζ@ πως γινεται τα windows 11 24h2 να εχουν shader model 6.8 να μην υπαρχει λογο driver,και φυσηκα το DXR 1.2 θα χρειαστει Shader model 6.9 για να δουλεψει τι κανουν εκει ωρε?

Ναι και στο techpower βλεπω για 6.8 αναγραφετε στην 5080 αλλα στην εφαρμογη 6.7. Ξερω και εγω τι κανουν τουλαχιστον το wddm γραφει 3.2. 

Δημοσ.
4 minutes ago, Arkin said:

Ναι και στο techpower βλεπω για 6.8 αναγραφετε στην 5080 αλλα στην εφαρμογη 6.7. Ξερω και εγω τι κανουν τουλαχιστον το wddm γραφει 3.2. 

Ναι και για το DXR 1.2 για SER OMM θελει το 6.9 δεν ξερω πραγματικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...