Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβλέπεται / αναμένουμε καμία πτώση τιμών στις RTX 5080 το επόμενο 2.5-μηνο σε καταστήματα του skroutz που έχουν ένα όνομα στην κοινωνία;

Βολεύει ότι το καλάθι skroutz έχει klarna μέχρι 1300 ευρώ (αν τα είχα ντάν θα την έπαιρνα από e-shop.gr που έχει καλές τιμές).

Όμως η πιο φθηνή 5080 σε κατάστημα skroutz γνωστό Αθηναϊκό ξεπερνάει τα 1300 ευρώ, νομίζω ξεκινάνε από 1500 ευρώ!

Ας μην μιλήσω για τις αγγελίες εδώ στο insomnia σε RTX 5080. Ό,τι τους κατέβει ζητάνε λες και θα πιάσουν την καλή.

• Απαντ. 12,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

14 minutes ago, philos said:

Προβλέπεται / αναμένουμε καμία πτώση τιμών στις RTX 5080 το επόμενο 2.5-μηνο σε καταστήματα του skroutz που έχουν ένα όνομα στην κοινωνία;

Βολεύει ότι το καλάθι skroutz έχει klarna μέχρι 1300 ευρώ (αν τα είχα ντάν θα την έπαιρνα από e-shop.gr που έχει καλές τιμές).

Όμως η πιο φθηνή 5080 σε κατάστημα skroutz γνωστό Αθηναϊκό ξεπερνάει τα 1300 ευρώ, νομίζω ξεκινάνε από 1500 ευρώ!

Ας μην μιλήσω για τις αγγελίες εδώ στο insomnia σε RTX 5080. Ό,τι τους κατέβει ζητάνε λες και θα πιάσουν την καλή.

image.png.572a53d163091d0fbc1c2955643554c3.png
Mπορεί να μην είναι η καλύτερη υλοποίηση αλλά είναι στα ~1100 μαζί με το κουπόνι στα 58 ευρώ.Αυτό το μαγαζί έχει και σε άλλες υλοποιήσεις -5% οπότε ρίξε μια ματιά αν δε θες gaming pro.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Westbaum είπε

image.png.572a53d163091d0fbc1c2955643554c3.png
Mπορεί να μην είναι η καλύτερη υλοποίηση αλλά είναι στα ~1100 μαζί με το κουπόνι στα 58 ευρώ.Αυτό το μαγαζί έχει και σε άλλες υλοποιήσεις -5% οπότε ρίξε μια ματιά αν δε θες gaming pro.

Με αυτό το best offer (edit: sorry το Easy Offer εννοούσα που είναι αλλο) δε ξέρω τι παίζει, στα πιο πολλά λέει απόθεμα (μέχρι και κάτι σκληρούς δίσκους της τάξεως των 12 με 18tb είχα τσεκάρει πριν καιρό και έλεγε ότι έχουν "1" απόθεμα).

Δεν έχω σκοπό να δώσω > 500 ευρώ για ο,τιδήποτε σε προϊόν σε μη "γνωστό" κατάστημα γι' αυτό ρωτάω για μείωση τιμών στα γνωστά.

Αν απαυδήσω, ίσως πάρω κάποια Zotac (ζαχαρώνω τη λευκή που έχει πάρει και ο φίλος λίγες σελίδες πριν) ή Gigabyte μέχρι 1300 ευρώ και προτού την ανοίξω θα κάνω όλα τα σχετικά registrations για τις εγγυήσεις και αφού πάρω το ok θα την ξεπακετάρω.

Επεξ/σία από philos
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, philos είπε

Με αυτό το best offer δε ξέρω τι παίζει, στα πιο πολλά λέει απόθεμα (μέχρι και κάτι σκληρούς δίσκους της τάξεως των 12 με 18tb είχα τσεκάρει πριν καιρό και έλεγε ότι έχουν "1" απόθεμα).

Δεν έχω σκοπό να δώσω > 500 ευρώ για ο,τιδήποτε σε προϊόν σε μη "γνωστό" κατάστημα γι' αυτό ρωτάω για μείωση τιμών στα γνωστά.

Αν απαυδήσω, ίσως πάρω κάποια Zotac (ζαχαρώνω τη λευκή που έχει πάρει και ο φίλος λίγες σελίδες πριν) ή Gigabyte μέχρι 1300 ευρώ και προτού την ανοίξω θα κάνω όλα τα σχετικά registrations για τις εγγυήσεις και αφού πάρω το ok θα την ξεπακετάρω.

https://www.gputracker.eu/en/search/category/1/graphics-cards/facet/2/graphics-chip/nvidia-rtx-5080

αν θέλεις από εξωτερικό έχει πράμα και από καλά μαγαζιά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δηλαδη θα βγαλουν μια κουτσουρεμενη σε VRAM 5090 αλλα που θα ειναι στα specs της 5090 D, δηλαδη με μειωμενο AI performance... αλλα σε τι τιμη?

Γιατι ειδα οτι το Launch της 5090 D που ναι μεν ειχε 32GB VRAM αλλα επισης ειχε τοσο λιγοτερα AI TOPs (3352 vs 2375) οσο και μειωμενη αποδοση μεσο software στο AI performance αλλα το launch της εγινε στα CN¥16,499 δλδ ~$2300

Δημοσ.

Αυτά όλα είναι μόνο για την Κινα και προκαλούνται απο τους περιορισμούς εξαγωγής τσιπ υψηλής τεχνολογίας προς την Κίνα. 

Οποτε δεν παίζουν κανένα ρόλο για τον υπόλοιπο κοσμο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/5/2025 στις 3:44 ΜΜ, Arkin είπε

Alt+R οσο εισαι στο παιχνιδι και τερμα δεξια το LAT ειναι το πραγματικο latency. 

Screenshot-1.png

Εχει να βαλεις τα παντα 

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

V ram usage δεν έχει όμως; Γιατί άραγε;

Στις 15/5/2025 στις 6:36 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

NVIDIA RTX PRO 6000 Blackwell GPU is 10% faster than RTX 5090 in first tests

Μπορούσαν να δώσουν αυτό το +10% και στην 5090 αν ενεργοποιούσαν τα έξτρα cores κλπ.

Με 56% yield rate στο GB202, τι θα τα έκανε τα άλλα;

Επεξ/σία από thanosAIAS
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Με 56% yield rate στο GB202, τι τα έκανε τα άλλα;

Έχουμε το afterburner για αυτο και για dedicated και real usage vram. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Με 56% yield rate στο GB202, τι θα τα έκανε τα άλλα;

Καλά ναι, σκέψου ότι ούτε η 6000 είναι το 100% GB202. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , εγώ χτύπησα την 5070Ti μιας και η rtx3070 λόγω της vram δεν έβγαινε για τα πρότζεκτ μου .

Ρώτησε ένας φίλος αν το easy offers είναι έμπιστο κλπ. Εγώ από εκεί την αγόρασα και ήρθε σε 22 ώρες από την στιγμή που την παρήγγειλα στο σπίτι μου.

Τώρα το μόνο που αναμένω είναι να δω ότι όντως ισχύει η επέκταση εγγύησης σύμφωνα με την Zotac και δεν έχει γίνει κάποια παρά εισαγωγή από άλλη περιοχή με αποτέλεσμα να βγει άκυρη.

Screenshot_2025-05-18-17-49-25-50_f541918c7893c52dbd1ee5d319333948.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...