Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Emabdis7 είπε

Ρώτησε ένας φίλος αν το easy offers είναι έμπιστο κλπ. Εγώ από εκεί την αγόρασα και ήρθε σε 22 ώρες από την στιγμή που την παρήγγειλα στο σπίτι μου.

Είχα στείλει σε αυτούς μιας και δεν μου είχε έρθει ο εκπτωτικός κωδικός από το newsletter τους και δεν μου απάντησαν ποτέ. Με έγραψαν αυτοί, κοίταξα και εγώ αλλού :) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thn είπε

Πολύ νωρίς δεν είναι;

Ειναι αλλα ειναι keynote τι θα παρουσιασουν δεν ξερουμε ακομα. Κανονικα παει για αρχες 2026 αλλα επειδη υπαρχει τεραστια αποσταση σε τιμη απο 5090 και αποδοση ισως δωσουν κατι. Πχ μια 5080super με 20% πανω στα 1300-1500 και μια 5070super λενε με 18gb vram να κοντραρει στα ισια 9070xt και σε ιδια τιμη. Αλλα ναι ειναι παρα πολυ νωρις οποτε θα δουμε σε 6 ωρες. 

3 λεπτά πριν, Westbaum είπε

'Ωρα να αλλάξεις την 5080.Πολύ την κράτησες.🤭

Λιωνω 4ωρα καθημερινα τα εχει τα θεματα της στο hogwarts μπορει μια φορα στις 2 ωρες να κρασαρει η ειδα ακομα και αλλοιωση textures σε καποια φαση και ηθελε restart το παιχνιδι συν το flickering στα cutscenes. Θεμα ολης της σειρας 5000. Forbidden west παει αερα οτι καλυτερο απο αποψη performance μηδεν stutter κτλ. Τωρα για super η vram δεν μου χρειαζεται δεν παιζω σε 4Κ το performance ναι αλλα οχι στα 1300+. 

Πιστευω οτι την 5080super αν την βγαλει ετσι δηλαδη 24vram + 20% raster θελει να πιασει κατοχους 4090 που δεν πηγαν σε 5090 γιατι δεν θελουν να δωσουν τοσα ενω τα 1500 για μια 4090+10% με ιδια vram +MFG θα τα εδιναν ανετα. 

Δημοσ.
3 minutes ago, Arkin said:

Πιστευω οτι την 5080super αν την βγαλει ετσι δηλαδη 24vram + 20% raster θελει να πιασει κατοχους 4090 που δεν πηγαν σε 5090 γιατι δεν θελουν να δωσουν τοσα ενω τα 1500 για μια 4090+10% με ιδια vram +MFG θα τα εδιναν ανετα. 

Δε θα τα έδιναν οι περισσότεροι,το 10% δε λέει τίποτα,οι περισσότεροι πέρνουμε 15% από oc και η Super άνετα θα είναι στα 1700+ για αρχή.Ήδη βλέπουμε custom 5090 στα 2500 όπως η Solid OC που πόσταρα στην προηγούμενη σελίδα,εκεί είναι το μόνο upgrade path για μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, thn είπε

Πολύ νωρίς δεν είναι;

Εαν έχουν ναυαγήσει οι πωλήσεις στις 5070 και 5080 περισσότερο απο οτι οι αντίστοιχες των 4070 & 4080 τίποτα δεν είναι απίθανο.

Επίσης αν θυμάμαι καλά... οι 4080 super ήταν αρκετά πιο φθηνές απο το MSRP του ναυαγίου 4080. Το ίδιο ναυάγιο φαίνεται να είναι και η 5080.

Επεξ/σία από reignmanGG
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, reignmanGG είπε

Εαν έχουν ναυαγήσει οι πωλήσεις στις 5070 και 5080 περισσότερο απο οτι οι αντίστοιχες των 4070 & 4080 τίποτα δεν είναι απίθανο.

Η διαθεσιμότητα/τιμές των καρτών δεν έχει φτιάξει ακόμα.

Κάντε μια βόλτα στα Ευρωπαικά amazon και δείτε τι τιμές παίζουν οι 5070ti και 5080.

Βάλτε και σε skroutz να δείτε τιμές σε Gigabyte, Msi, Asus πως ξεφεύγουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Η διαθεσιμότητα/τιμές των καρτών δεν έχει φτιάξει ακόμα.

Κάντε μια βόλτα στα Ευρωπαικά amazon και δείτε τι τιμές παίζουν οι 5070ti και 5080.

Βάλτε και σε skroutz να δείτε τιμές σε Gigabyte, Msi, Asus πως ξεφεύγουν.

Καλα οι πιο γνωστες εταιριες λιγο αμανε εχουν σηκωσει ειδικα asus και βαρανε στο ψαχνο με γερα καπελα ακομα και στα msrp μοντελα τους. Ευτυχως εχει αλλες τοσες εταιριες που παιζουν κοντα στο msrp με αμεση διαθεσιμοτητα σε αρκετα μοντελα οποτε βολευετε ο κοσμος χωρις να πληρωνει υπεραξια. Ας κατσουν να πουλανε 5070ti 1200 και 5080 1500. Στα ραφια θα μεινουν μεχρι του χρονου. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καλα οι πιο γνωστες εταιριες λιγο αμανε εχουν σηκωσει ειδικα asus και βαρανε στο ψαχνο με γερα καπελα ακομα και στα msrp μοντελα τους. Ευτυχως εχει αλλες τοσες εταιριες που παιζουν κοντα στο msrp με αμεση διαθεσιμοτητα σε αρκετα μοντελα οποτε βολευετε ο κοσμος χωρις να πληρωνει υπεραξια. Ας κατσουν να πουλανε 5070ti 1200 και 5080 1500. Στα ραφια θα μεινουν μεχρι του χρονου. 

Δεν το λέω για τις ίδιες τις εταιρείες αυτό. Συνήθως Gigabyte/Msi/Asus είχαν την μεγαλύτερη διαθεσιμότητα/πολλά καταστήματα και στην χώρα μας.

Και σε Zotac, πολύ λίγα καταστήματα τις έχουν πχ σε bestprice, σχεδόν 3 μήνες μετά.

image.png.43524a4d149a907e1b74fc327b589ea3.png

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ χτες έλιωσα στο doom με την 4090 😋 Μου έχει κάνει κατάληψη ο μικρός στο σαλόνι-tv και παίζει roblox με την 5090. Μαγεία ε?? Βγάζει τα λεφτά της σε roblox 😆

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Και καλά τους κάνει,πολύ αέρα πήρανε,να περνούν τζάμπα κάρτες και να κράζουν χωρίς τέλος,δεν έχει σημασία άμα έχουν πολύ η λιγο δίκιο. Όταν θα έρθει η ώρα στην επόμενη σειρά να πληρώσουν από την τσέπη τους τρία χιλιάρικα για την ρτχ 6090 και άλλα 1200 για την ρτχ 6080 για να κάνουν review τότε θα καταλάβουν σε τι ευλογημένη θέση βρισκόντουσαν.

Αλλά πάλι θα κράξουν ακόμα χειρότερα γιατί ο εγωισμός τους δεν θα τους επιτρέψει κάτι άλλο.

Επεξ/σία από nikos5800
  • Confused 6
  • Sad 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

δεν έχει σημασία άμα έχουν πολύ η λιγο δίκιο

Ελπίζω το όλο post, αλλά πολύ περισσότερο αυτό εδώ το τμήμα, να είναι φουλ ειρωνικό.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Ελπίζω το όλο post, αλλά πολύ περισσότερο αυτό εδώ το τμήμα, να είναι φουλ ειρωνικό.

Καθόλου ειρωνικό 

• Confused 2
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε

Καθόλου ειρωνικό 

Οπότε δεν έχει σημασία αν αυτά που γράφουν είναι σωστά, σημασία έχει να τα παίρνουν για να γράφουν τα "σωστά".

Οκ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Οπότε δεν έχει σημασία αν αυτά που γράφουν είναι σωστά, σημασία έχει να τα παίρνουν για να γράφουν τα "σωστά".

Οκ.

Όχι,είναι τζάμπα μάγκες και δεν είναι και αντικειμενική και τις φορές που είναι χάνουν το δίκιο τους,δες το don't buy rtx 5060 τιτλο του hardware unboxed επειδή δεν τους έστειλαν τζάμπα κάρτα 😅 δεν έχασαν δευτερόλεπτο να το βγάλουν σκουπίδι.η οποία σειρά χ60 δεν ήταν ποτέ για να παίζεις με ultra presets έτσι?  

Επεξ/σία από nikos5800
  • Confused 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...