seithan Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 22 minutes ago, Arkin said: Δεν εχει να κανει με 3D cpu η οχι. Το hogwarts και 9800x3d να βαλεις θα πας στα 50fps σε καποια σημεια με ολα στο max και δεν λυνει κανενα micro stutter πχ σε καθε save η αλλαγη τοποθεσιας στο καστρο. Ενω πχ το forbidden west και 8700k να βαλεις παλι τελεια θα τρεχει εφοσον εχεις και την αναλογη καρτα. Καποιες μηχανες γραφικων δεν στρωνουν 100% οτι και να βαλεις πανω. Παντα καπου τα σκας για να κανεις το χομπι σου και να γουσταρεις. Και οθονη θες 1000αρικο αν θες να πας στο καλυτερο και παντου οταν θες να πας στις τοπ επιλογες θα πεσει το κασερι. Παλι θεωρω οτι ειναι απο τα φθηνοτερα χομπι και απειρες επιλογες παιχνιδιων με απιστευτους κοσμους και γενικα δεν ειναι ακριβο χομπι στο συνολο του. Νομίζω ότι λύνεται. Ξέρω σε ποιό σημείο λές (στο κάστρο δλδ), είναι ιδιαίτερα cpu-heavy (και gpu-heavy) μέρος. Θα με κάνεις να το ξανακατεβάσω να το δοκιμάσω!
Arkin Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 29 λεπτά πριν, seithan είπε Νομίζω ότι λύνεται. Ξέρω σε ποιό σημείο λές (στο κάστρο δλδ), είναι ιδιαίτερα cpu-heavy (και gpu-heavy) μέρος. Θα με κάνεις να το ξανακατεβάσω να το δοκιμάσω! Κατεβασε το ναι γιατι προσθεσαν πολυ βαρυτερο ray tracing με το geometry και υπαρχει ακομα μεγαλυτερο βαρος στη cpu. Βαλτα ολα ultra και κανε βολτες στο καστρο με πατημενο το να πηγαινεις γρηγορα μεσα εξω πορτες κτλ και πες μου πως παει. FPS real θα υπαρχουν περισσοτερα αλλα το microstutter υπαρχει λογο του save που κανει το παιχνιδι καθε λιγο μεσα στο καστρο. Στο hogsmade να φανταστεις παρολο που εχω χαμηλοτερα base παει πολυ πιο ανετα με το MFG στο καστρο οχι οτι κολλαει αλλα οταν πας γρηγορα το καταλαβαινεις. Ανεπαισθητο αλλα υπαρχει. Προφανως δεν ειναι deal breaker ουτε για αστειο αυτο απλα τα κλασικα θεματα της μηχανης τα εχουμε απο πολυ παλια και να δουμε αν τα λυσουν τωρα με τα συνεχομενα updates με την εκδοση 5. Πιο πολυ με ενοχλει το flickering στα cutscenes που ειναι γενικο θεμα των 5000 στο παιχνιδι παρα τα μικρο θεματα της μηχανης.
ICE-T Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε πρέπει να έχουν πολύ καιρό να φάνε καλό ξύλο για να βγάζουν τέτοιο προϊόν στην αγορά το 25 . 1
Fulgore Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 6 λεπτά πριν, ICE-T είπε πρέπει να έχουν πολύ καιρό να φάνε καλό ξύλο για να βγάζουν τέτοιο προϊόν στην αγορά το 25 . Πάντως σε ορισμένα παιχνιδια σε 1080p, υπάρχει εώς 45% διαφορά υπέρ της 5060 σε σχέση με την 4060, υποθέτω λόγω GDDR7 μνήμης. 1
ICE-T Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μόλις τώρα, Fulgore είπε Πάντως σε ορισμένα παιχνιδια σε 1080p, υπάρχει εώς 45% διαφορά υπέρ της 5060 σε σχέση με την 4060, υποθέτω λόγω GDDR7 μνήμης. μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, εδώ δεν μπορεί να φτάσει την 3070 2 γενιές κάρτα , τι καθόμαστε και συζητάμε. 7
Sarandis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Aυτό δεν ίδιο με την 5080 απλά με παραπάνω vram; https://x.com/kopite7kimi/status/1924872264996311276 Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Sarandis
Arkin Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Sarandis είπε Aυτό δεν ίδιο με την 5080 απλά με παραπάνω vram; tps://x.com/kopite7kimi/status/1924872264996311276 Ιδια cores Το chip της 5080 ειναι το GB203-400-A1 Η vram ειναι στα 32Gbps στην 5080 ειναι στα 30 σε stock. Παει μεχρι 36Gbps σχεδον σε ολες. Ενω φαινονται ολα ιδια εκτος vram περιεργο τα 400+watt πολυ πιθανο να εχει αρκετα μεγαλυτερη συχνοτητα σε stock και εδωσαν παραπανω ρευμα για stability? Και μονο που κρατησαν παντως τα cores ιδια και το διαυλο απλα εβαλαν 3GB modules δεν ξερω ποσο παραπανω μπορει να ειναι η καρτα απο την 5080 περα απο τη συχνοτητα που ανεφερα που οκ εγω αν θελω παιζω με 350watt και 3200 σταθερα παντου αλλοι εχουν bios 400watt και πανε και 3300 ανετα. Η παραπανω vram δεν θα της δωσει boost περα απο τις ελαχιστες vram starvation καταστασεις σε 4Κ που δεν φτανει. Που δεν ειναι καθαρο starvation μιας και με τα 36Gbps παιρναει το 1.1TB ευρος η 5080. Δεν θα αργησει απο οτι φαινεται αφου εβγαλε leak ο kopite. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Arkin 1
Fulgore Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 28 λεπτά πριν, ICE-T είπε μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, εδώ δεν μπορεί να φτάσει την 3070 2 γενιές κάρτα , τι καθόμαστε και συζητάμε. Προφανώς δεν αντιλέγω, όπως και τα 8gb οτι ειναι λίγα. Απλά περίμενα γενικά πολύ μικρότερες διαφορές, από τις παραπάνω.
Aten-Ra Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Σχεδόν 5 χρόνια για να δούμε την RTX3070 στα 300 USD
Parapas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 48 minutes ago, Arkin said: Ιδια cores Το chip της 5080 ειναι το GB203-400-A1 Η vram ειναι στα 32Gbps στην 5080 ειναι στα 30 σε stock. Παει μεχρι 36Gbps σχεδον σε ολες. Ενω φαινονται ολα ιδια εκτος vram περιεργο τα 400+watt πολυ πιθανο να εχει αρκετα μεγαλυτερη συχνοτητα σε stock και εδωσαν παραπανω ρευμα για stability? Και μονο που κρατησαν παντως τα cores ιδια και το διαυλο απλα εβαλαν 3GB modules δεν ξερω ποσο παραπανω μπορει να ειναι η καρτα απο την 5080 περα απο τη συχνοτητα που ανεφερα που οκ εγω αν θελω παιζω με 350watt και 3200 σταθερα παντου αλλοι εχουν bios 400watt και πανε και 3300 ανετα. Η παραπανω vram δεν θα της δωσει boost περα απο τις ελαχιστες vram starvation καταστασεις σε 4Κ που δεν φτανει. Που δεν ειναι καθαρο starvation μιας και με τα 36Gbps παιρναει το 1.1TB ευρος η 5080. Δεν θα αργησει απο οτι φαινεται αφου εβγαλε leak ο kopite. Πιο γρήγορη μνήμη https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5080-super-spec-leak-24gb-32gbps-g7-memory-and-same-core-count-as-rtx-5080
Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Parapas είπε Πιο γρήγορη μνήμη https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5080-super-spec-leak-24gb-32gbps-g7-memory-and-same-core-count-as-rtx-5080 Αρα μονο η παραπανω vram απο οτι φαινεται συν καποια μεγαλυτερη stock συχνοτητα για να παρει αυτο το 10% για να βγει απο πανω που και η 5080 παιρνει μεχρι 15% απο τελειως stock στα 3200. Η 5080 παει στο 1.15TB σε ευρος στο ιδιο επιπεδο θα πηγαινει και η super μιας και ιδιος διαυλος. Επρεπε να δωσει παραπανω cores και ισως και μεγαλυτερο διαυλο αλλα απο οτι φαινεται θα παιξουν το παιχνιδι της vram και οποιους πιασει το δολωμα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Arkin
kkatzos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Και αν το DLSS Q εχει 60+ γιατι να μη ξερω ποσο θα εχω και με FG; Σωστά! Να βάλουμε στο ίδιο διάγραμμα με FG, με MFG, με Lossless Scaling και με frame interpolation, frame smoothing και Truform από την τηλεόραση. Όλα αυτά δημιουργούν πλασματικά interpolated frames. 4
Parapas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 29 minutes ago, Arkin said: Αρα μονο η παραπανω vram απο οτι φαινεται συν καποια μεγαλυτερη stock συχνοτητα για να παρει αυτο το 10% για να βγει απο πανω που και η 5080 παιρνει μεχρι 15% απο τελειως stock στα 3200. Η 5080 παει στο 1.15TB σε ευρος στο ιδιο επιπεδο θα πηγαινει και η super μιας και ιδιος διαυλος. Επρεπε να δωσει παραπανω cores και ισως και μεγαλυτερο διαυλο αλλα απο οτι φαινεται θα παιξουν το παιχνιδι της vram και οποιους πιασει το δολωμα. Εγώ με τη δικιά μου πάντως παίζω στα 875mv και γύρω στα 2800+ish με +2000 ram και είναι κρύα και δροσερή και παίρνω και 4-5 frames πάνω από stock
7nisiotis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 hours ago, Fulgore said: ΦΑΠΑ ακομα κ απο την 3070 το ψοφιμι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα